2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ozaman vitaminlerini hiç aksatmadan al.Ben ikiz gebelik yaşadım ordan biliyorum öncesinden vitamin kullanmamıştım ve bende aşırı yorgunluk halsizlik aşırı uyku hali ve baş dönmesi bide çok fazla ellerim titriyodu engelleyrmiyodum ellerimin titremesini tabi çok fazlada sitres üzüntü yaşatmışlardı onunda çok etkisi oldu bu durumlara.O yüzden kendine dikkat et ikiz yavrucukların sağlıkla hayırla gelsin inşaallah
tamam canım doktor cuma yada cumartesi gel dedi ilaçlarını yazalm dedi ozmana kadar da folic kullancam..inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana

merhabalar, 4+3 haftalık hamileyim.. bugün kan testi yaptırdım ve sonuç. 174 çıktı..sizce normal mi :110:
Önemli olan 2 gün arayla degerin ikiye katlanması cnm.Deger geç yumurtlamaya geç döllenmeye göre yüksek yada düşük çıkabilir yani.Ve degerin bence güzel

Kızlar ben de hamileyim Allah hepimizi saglıklı hamılelık nasıp etsın :anneadayı::emir_bebek:

Allah nasib eder de görürsek aynı zamanlara denk gelecek bu arada :)..

Sizde bu gün gitmişsiniz doktora. Ben 27 Sinde kan testi yaptırdım 7700.02 çıktı doktora ikiz olabilir mi yada geçen ay üzerine gördüm diye düşündüm değerler sanki yüksek gibi dedim.. Şu an için öyle bir durum yok değerlerin normal dedi.. Anlamadım bir sürü test verdi 15 gün sonra da randevu verdi hayırlısı inşaAllah

Size herhangi bir test verdi mi?

Allah nasib eder de görürsek aynı zamanlara denk gelecek bu arada :)..

Sizde bu gün gitmişsiniz doktora. Ben 27 Sinde kan testi yaptırdım 7700.02 çıktı doktora ikiz olabilir mi yada geçen ay üzerine gördüm diye düşündüm değerler sanki yüksek gibi dedim.. Şu an için öyle bir durum yok değerlerin normal dedi.. Anlamadım bir sürü test verdi 15 gün sonra da randevu verdi hayırlısı inşaAllah

Size herhangi bir test verdi mi?
Aynı anda yazmışız :KK48: Evet ya senın baya yüksek 5 haftalık mı oluyormuş maşallah benim 473 cıktı 5. Haftanın bası 2 ye 3 e katlanıyor her 2 günde bır senın sonları olabılır haftanın hayırlı olsun saglıklı olsunlar inşallah :KK51:

Aynı anda yazmışız :KK48: Evet ya senın baya yüksek 5 haftalık mı oluyormuş maşallah benim 473 cıktı 5. Haftanın bası 2 ye 3 e katlanıyor her 2 günde bır senın sonları olabılır haftanın hayırlı olsun saglıklı olsunlar inşallah :KK51:

Amin inşaAllah

Valla test yaptırdığımda Adet günüm 3-4 gün geçmişti.. 15 gün sonra netleşir heralde inşaAllah.. Siz de gelişmeleri yazın da karşılaştırabilelim :)

Merhaba kızlar 4+1 im bugün. Değer lerim 51-111-366 çıktı doktor iyi olduğunu söyledi ve cumartesi de kontrole çağırdı bakalım

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
Eki Görüntüle 1598599 Eki Görüntüle 1598600 Eki Görüntüle 1598601
Canım ben ilgileniyorum fiyati ister buradan ister özelden paylasabilirmisin

Bu arada ben 2016 Mayıs annesi olucam büyük ihtimal. Klomen tedavisi oldum. 2 gün önce;cumartesi günü pozitif çıktı hergün tekrarliyorum gitgide koyulaşti çizgi. yarına kan tahlili yaptırıcam ordada çıkar inşallah

merhaba, benim de sat 31 temmuz. 4+2 de test yaptırdım HCG 484 cıktı.2. bebişim olduğundan telaşım daha az. ilkinde herşeyi çok takıyordum.:oops::oops: 8. haftamı doldurana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. kalp atışını ve kese içinde bebeği ancak görür o hafta. şükür henüz bulantılarım başlamadı. yorgunluk ve halsizlik var. ara ara kasık ağrısı oluyor. hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun...

Kızlar bende hala adet olacakmışım gıbı agrı oluyor saniyelik ağrım oluyo gıdıyor bu normal mi cok kafama takıyorum korkuyrm düşük falan olursa diye Allah korusun bı fikriniz var mı

Arkadaşlar merhaba :) hayırlı olsun bebişleriniz. Ben sat'a göre nisan annesi görünüyorum ama kese 5 haftalık dedi dr. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Bir yandan da kanamam var :KK43: Bakalım ne olacak. Eğer bebeğim tutunursa mayıs annesiyim muhtemelen :anneadayı:

X