- 19 Temmuz 2007
- 4.168
- 5.397
- 773
- Konu Sahibi CadiKazani
Kızlar kasık ağrım nerdeyse hiç geçmiyor sağ tarafgehemen 3 haftadır var kıvrandırmıyor ama hep hissettiriyor ağrı kendini. Ben daha keseyi bile görmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiin insallahhh ben sabırsızlıkla ultrason günümü bekliyorum suanda hersey hayal gibi doktora gittiğimde sadece hamile olduğumu söyledi bakmadı daha erkenmiş!günaydın taze anneler . Miniklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşlh
Benim erken mi bilmiyorum ama saçlarım çok dökülüyor ve midem keyifsiz 3gundur bulanmiyor ama tuhaf iştahim ise tamamen kapalı. Daha bebisi de göremedim haftaya gidicez o yüzden yemeden içmeden yatıyorum sürekli birşey olmasın diyeKizlar benim gibi bulantilari baslayan varmibide hic istahim yok normalde bayilarak yedigim seyleri yiyemiyorum canim istemiyo sut icemiyorum sebze yemeklerini cok severdim ama yiyemiyorum bide saclarim dokuluyo sizde de oluyomu boyle seyler
Bel ve kasik agrisi bende de cok oluyordu. İki gundur kasik agrim gecti, bel agrim devam ediyor. Agrim olunca uzanip dinleniyorum, geciyor.Kızlar kasık ağrım nerdeyse hiç geçmiyor sağ tarafgehemen 3 haftadır var kıvrandırmıyor ama hep hissettiriyor ağrı kendini. Ben daha keseyi bile görmedim.
Moralonizi bozmayin, neye dayanarak dis gebelik diyor, cok sacma. Ultrasonda gormeden bilemez. Doktorlarin her dedigine de inanmiyorum. Arkadasima kesenin icinde bebek yok kalbi durmus dediler. Ayni gun baska doktora gitti cocugun kalbi atiyor.Hayir canim ben dUltrasone gittim sadece tahlilimi orda yaptircaktimsonucuda ozele goturecektim iste ama biraz gecsin deyince herkes 18 ine sira aldim dogm evindeki doktora sadece tahlil sonucunu gosterdim oda gebelik var ama dis gebelik olabilir dedi yani ultrasona falan girmeden bunu soyledi neye dayanarak soyledi bunu onu cok merak ediyorum ... yani neden dis gebelik olsun ki yani ((
Cinsiyet ogrenelum hayirlisiyla isim kolaysen ne dusunuyorsunkızlar isim ne düşündünüz bebişlerinizee?
siz hamilemisinz kac haftalik benimde iki gundur cok kasik agrim varda hafif hafifte karin agrim varBende de agri varr adet olucak gibi,,,, ama normalmis vucut kendini hazirliyor hamilelige
Allah sabır versin canım inşalşah en kısa zamanda yeni.ve sağlıklı bir bebek sana bütün bunları unutturur. Bende de durumlar sıkıntılı. Kanamayla düşmemiş.ama muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş. kalp atılı yok kese de çok kenarda ve yamuk.Hayırlısını diliyorum ve ağlıyorum. Elden başka birşey gelmiyor
Aynen Karin agrisi kasik agrim var.5 haftalik canimsiz hamilemisinz kac haftalik benimde iki gundur cok kasik agrim varda hafif hafifte karin agrim var
Saglikli sihatli kucaginza alirsinuz ins peki ne zaman ogrendinjz yani gununuz ne kac gun gectiAynen Karin agrisi kasik agrim var.5 haftalik canim
Benimki şiddetli değil ama geçmiyor sanki.Bel ve kasik agrisi bende de cok oluyordu. İki gundur kasik agrim gecti, bel agrim devam ediyor. Agrim olunca uzanip dinleniyorum, geciyor.
Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde hiç biliy yaşamadım hissetmedim. Son aylar mide eşkimesi dışında çook rahattım. Ama vu sanki sıkıntılı olacak gibi. Ateş basıyor sürekli. Tuhaf hissefiyorum. İnşallah 9 ay sürmez...Bende de agri varr adet olucak gibi,,,, ama normalmis vucut kendini hazirliyor hamilelige
İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım.Yarin kismetse doktora gidecegiz. 6 hafta 3 gunluguz. İnsallah keseyi ve kalp atislarini goruruz. Bu ikinci bebegim. Kizimda 5 haftalikken kese ve kalp atisi gorunmustu.
Cok sagolun 4 günüm gecdi doktora gittik keseyi gordukSaglikli sihatli kucaginza alirsinuz ins peki ne zaman ogrendinjz yani gununuz ne kac gun gecti
Benimde kizim da rahatti göğüslerde cok agri vardı. Bakalim bu nasıl gecicekBenimki şiddetli değil ama geçmiyor sanki.
Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde hiç biliy yaşamadım hissetmedim. Son aylar mide eşkimesi dışında çook rahattım. Ama vu sanki sıkıntılı olacak gibi. Ateş basıyor sürekli. Tuhaf hissefiyorum. İnşallah 9 ay sürmez...
İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım.
Cok tesekkur ederim. Benimde ikinci bebegim. İlkinde ben de hic hamile oldugumu anlamadim. Bu gebelimde bel ve kasik agrimin disinda pek sikayetim yok.Benimki şiddetli değil ama geçmiyor sanki.
Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde hiç biliy yaşamadım hissetmedim. Son aylar mide eşkimesi dışında çook rahattım. Ama vu sanki sıkıntılı olacak gibi. Ateş basıyor sürekli. Tuhaf hissefiyorum. İnşallah 9 ay sürmez...
İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım.
Benimkide 9 mayis ciktiTahmini dogum tarihlerinide yazalim ayni gun olan cikar belki benimki 9 mayis :)