• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayir canim ben dogum evine gittim sadece tahlilimi orda yaptircaktimsonucuda ozele goturecektim iste ama biraz gecsin deyince herkes 18 ine sira aldim dogm evindeki doktora sadece tahlil sonucunu gosterdim oda gebelik var ama dis gebelik olabilir dedi yani ultrasona falan girmeden bunu soyledi neye dayanarak soyledi bunu onu cok merak ediyorum ... yani neden dis gebelik olsun ki yani :KK43:((
degerler 1000ve uzeri olmadan kese gorunmuyor

Bugun 9. Gun iste normalde ama ben kan tahlili yaptirdigimda 7 gun gecmisti 4 gen gectiginde evde yaptigim testte de pozitif cikti 2 tane yaptim bide garanti olsun diye
AMA BENCE DEĞERİN İYİ DAHA ÖNCE BOŞ KESE YAŞADIM ADET GÜNÜ 27 YDİ. İKİ KATI ARTTI HEP İKİ GÜNDE BİR.. YANİ BOŞ KESE DE KROMOZOMLA ALAKALI NORMAL GEBELİKTEN FARKI BEBEK OLUŞMUYO AMA KÜÇÜK DEĞERLE BAŞLAYAN ÇOK..

Normal adet belirtilerinden farklı olarak benim sol kasığımda sürekli bir ağrı saplanmıştı. Hamile olduğumdan şüphelendim ve yanılmadım. Sizde anlarsınız az çok Yaptınız mı test ?
Ben asilamani 9gunu yaptm ikinci cizgiyi hordum ancak ertesi fun yaptm biai cikmadi uzuldum bir daha yapmadim bana catlama ugnesi etksinden olanlr veya test bozuk olanlr dediler hayal.kirikligi yasamamak icin adet gecsin die beklyem bie kac gunum gecerse kan verecem

Benimde zaten son iki gundur bukadar cok agryor normalde agrim. yoktu yani tabiki bende korkuyorm negatif gormeye testlerde de ole.olunca ne yapacgimi bilemedim

bazen kasıktan filan ağrı giriyo yaa sen gittin mi doktora hiç canm :KK54: ilk betan kaçtı

Evet kasıktan ağrı oluyor bazen Adet sancısı gibi. Benim betam 5 in üzerindeydi ama pek anlamadım o numaralardan bişey. Doktor 5 in üzerindeyse hamilesin demişti. Pek bişey anlamadım o değerlerden.

insallah veririm bekleyecm bira ever kasil agrim gece cok cogaldi dun korktum biraz

AMA BENCE DEĞERİN İYİ DAHA ÖNCE BOŞ KESE YAŞADIM ADET GÜNÜ 27 YDİ. İKİ KATI ARTTI HEP İKİ GÜNDE BİR.. YANİ BOŞ KESE DE KROMOZOMLA ALAKALI NORMAL GEBELİKTEN FARKI BEBEK OLUŞMUYO AMA KÜÇÜK DEĞERLE BAŞLAYAN ÇOK..
Sence olabilirmi ya dıs gebelik benim ilk tecrubem bu konuda daha cok cahilim her denilen aklimin bir kosesine kaziniyo surekli D:

Ben dün akşam evde idrar testi yaptım negatif çıktı eşimle dışarı çıktık döndüğümde yani 3-4 saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi çok silik görünüyordu adetimi bir gün geçmişti sadece bu durumu yaşayan varmı aranızda

Sence olabilirmi ya dıs gebelik benim ilk tecrubem bu konuda daha cok cahilim her denilen aklimin bir kosesine kaziniyo surekli D:
bana 27 yi duyunca kimyasal olabilir dedi doktor düşünsene(!) ki öyle bişey olmamıştı yani doktorlar en kötü senaryoya hazırlıyo sanki insanı, ne gerek varsa zaten hassas bi konu. bak bugün kesin kan yaptır iki katı olmuşsa her şey yolunda demektir.

bana 27 yi duyunca kimyasal olabilir dedi doktor düşünsene(!) ki öyle bişey olmamıştı yani doktorlar en kötü senaryoya hazırlıyo sanki insanı, ne gerek varsa zaten hassas bi konu. bak bugün kesin kan yaptır iki katı olmuşsa her şey yolunda demektir.
Yarin yaptircam canim tahlil nolur dua et insallah kotu birsey cikmaz yoksa yikilirim . Aynen doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar moralimizi yuksek tutcaklarina yerin dibine sokuyorlar resmen ya

Yarin yaptircam canim tahlil nolur dua et insallah kotu birsey cikmaz yoksa yikilirim . Aynen doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar moralimizi yuksek tutcaklarina yerin dibine sokuyorlar resmen ya
hakkımızda hayırlısı ben neler yaşadım ilkinde sağlıklı alırsın inş kucağına, hepimiz alırız :KK68: sen moralini yüksek tut yarın sabah kan verince yaz sonucu ;) 168 di deil mi yarın 500 civarı olması lazım :KK39:

Canım gec döllenmede olmuş olabilir kan tahlili yaptır 500 degıl 400 olması yeter tam iki katı OLmasına gerek yok %66 artması yeterli ınsallah guzel haberler verirsin

Ben sürekli uyku modundayım.. Uykuya doyamıyorum. Mide bulantım yok çok şükür. Rahatım şuanda hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimii :)) Hafta sonu kalp atışlarını dinletcem doktor bakalım.. Çok güzel bir duygu.. Sen nasılsın canım hayırlı olsun seninde muhtemelen aynı hafta içerisinde doğum yapıcaz.. Bu günlük pedlerden kullanıyorum. Akıntım fazla yok ama sürekli çamaşır değiştirmemek için mecbur kalıyorum. Napsam kullanmasam mı acaba bir zararı olurmu?
Bende gunluk ped kullaniyorum malum calisirken durup ic camasiri degistiremezki insan

Back