Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Aynıyız canım herseyimiz ayni rahmimize kadar 😁 ama ben son düşüğümde tedbir amaçlı 4binlik oksapar vuruyordum yine de kalbi durdu bu kez hem coraspin hem enox 6binlik vuruyorum şimdilik iyi gidiyoruz gibi. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Insalah sorunsuz ilerler canim hamileliklerimiz. Igne de fazla sulandirio kanamaya neden olur mu acaba diye kafam karisti benimde. Of kizlar bana doktor onerisinde bulunun nolur Ankara'da

6+2de gördüm canım maşallah kalbi güçlü atıyordu 7+0da daha güçlü bı kalp atışı duyabilirsin gözyaşları için peçete al yanına aşırı ağlamaklı 😇 içini ferah tut stres yapma evrene güzel mesaj ver güven bana
Peki bu kalp atışı olayında bi ışıkla gördül bi duyduk diyenler var ben hangisini öğrenirim muhtemelen😂yaa allahım bebeğimizin kalbi var ve atıyor öyle miiiii😍😍😍😍

Canim cok sevindim. Insallah bebegin tutunur. Dua et. Bende edicem sana dua. Allahım insallah saglikla tüm bekleyenlerin kucagina aldirsin evlatlarini🙏 kanaman ne durumda
Çok teşekkür ederim canım. Aminn İnşAllah Rabbim herkese sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasib etsin.
Hala devam ediyo ama adet kanaması kadar çok değil şükür iğne oldum inşAllah etkisiyle azalır

Maşallah sağlıkla gelsin. Canım sen de geç döllenme sebebiyle kalp atışınj geç duyanlardan mısın? Bana süreci yazabilir misin?

K kubraumt sana da maşallah sağlıkla gelsin inşallah. sen de yazabilir misin sata göre neydi ne oldu?

Ben de kalp atışını duyarım umarım. Çok endişeliyim.
Evet canım geçen hafta 7. Hafta olmama rağmen ultrasonda 5+6 çıktı bugün 8. Haftam sata göre 7+4 çıktı yakalar haftasını dedi doktor bugün gördm işte kalp atışını 😊 sende görürsün inşallah ne zaman çağırdı

Evet canım geçen hafta 7. Hafta olmama rağmen ultrasonda 5+6 çıktı bugün 8. Haftam sata göre 7+4 çıktı yakalar haftasını dedi doktor bugün gördm işte kalp atışını 😊 sende görürsün inşallah ne zaman çağırdı
Amin canım bugün benim ilk defa bulantılarım koku hassasiyeti olmaya başladı. Bebeğim benimle inşallah sinyallerini alıyorum 🥰

Maşallah sağlıkla gelsin. Canım sen de geç döllenme sebebiyle kalp atışınj geç duyanlardan mısın? Bana süreci yazabilir misin?

K kubraumt sana da maşallah sağlıkla gelsin inşallah. sen de yazabilir misin sata göre neydi ne oldu?

Ben de kalp atışını duyarım umarım. Çok endişeliyim.
Hiç endıselenme benım 19 subat son adet tarıhım ama gec yumurtladım takıp ettıgım ıcın bılıyordum suan sat a göre 8 haftadan fazla hamıleyım ama suan 6 haftam yenı bıttı kese ve bebegı gorduk ama henuz cok kücük oldugu ıcın kalp atışını duymadık gec döllenme de normal

Kızlar kese kalp atışı gorenler bizi habersiz bırakmayın. Listeye de ekleyelim hemen ♥️ @wonderob LeydiDaisy LeydiDaisy buralarda misiniz kızlar. Sat ve beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz listemiz tam olsun 🤣🤣
Merhaba, 5+2 deyim, aslında benim randevum perşembeydi, ama dayanamadım bugüne aldım. Ve bugün keseyi gördüm.🧿🙂
Haftaya kan testlerimi yaptırıp tekrar gidicem, umarım gerisi de sağlıkla gelir.

Sat:24 şubat canım
Kalp atışını bugün gördüm 🥰
Beklenen doğum tarihi de 1 aralık
Bugün kaç+kaç canım listeye ona göre yazayım 🥰
Sağol canım ama kese duruyormuş büyümüşde hatta iğne ve ilaç verdi zaman ne göstericek bakalım

Dediğin gibiymiş canım düşük olmadı kese duruyo ve büyümüş başından beri lekelenme yaşıyorum ve betam düzensiz arttığı için öyle düşündüm
Ya nasıl sevindim çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyacaksın sen bol bol dinlen fırsat buldukça ♥️
Peki bu kalp atışı olayında bi ışıkla gördül bi duyduk diyenler var ben hangisini öğrenirim muhtemelen😂yaa allahım bebeğimizin kalbi var ve atıyor öyle miiiii😍😍😍😍
Bazı doktorlar erken haftalarda dinletmek zararlı diyebiliyor. O zaman ekranda minik bi nokta yanıp sönüyor. O da bebeğin kalbi ♥️Ama çoğu dinletiyor canım. Ben kızımda çok dinledim bi sakıncası olmadı. Kalbi atsın da sesini duymasak da olur sen doktoruna bırak onu 😀

Öyleeeee 🥰🥰🥰 arkadaşın dediği gibi erken haftalarda bebeğe zarar vermesin diye sadece kalp atışı gösteren de oluyor dinleten de

merhaba, doktor benden CMV IGG - CMV IGM - Toksoplazma IGG - Toksoplazma IGM - Rubella IGG - Rubella IGM Tam idrar tahlili ve idrar kültürü tahlili istedi , sizlerden de istedi mi acaba ?

Hiç endıselenme benım 19 subat son adet tarıhım ama gec yumurtladım takıp ettıgım ıcın bılıyordum suan sat a göre 8 haftadan fazla hamıleyım ama suan 6 haftam yenı bıttı kese ve bebegı gorduk ama henuz cok kücük oldugu ıcın kalp atışını duymadık gec döllenme de normal
Benim de ctesi gittiğimde 6+6 idim bebek henüz yoktu. Bende bebeği görüp kalp atışı için tekrar bekleyecem büyük ihtimalle. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.

Bugün kaç+kaç canım listeye ona göre yazayım 🥰

Ya nasıl sevindim çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyacaksın sen bol bol dinlen fırsat buldukça ♥️

Bazı doktorlar erken haftalarda dinletmek zararlı diyebiliyor. O zaman ekranda minik bi nokta yanıp sönüyor. O da bebeğin kalbi ♥️Ama çoğu dinletiyor canım. Ben kızımda çok dinledim bi sakıncası olmadı. Kalbi atsın da sesini duymasak da olur sen doktoruna bırak onu 😀

merhaba, doktor benden CMV IGG - CMV IGM - Toksoplazma IGG - Toksoplazma IGM - Rubella IGG - Rubella IGM Tam idrar tahlili ve idrar kültürü tahlili istedi , sizlerden de istedi mi acaba ?
Benden de bugün hepatit b testi istedi, sadece tedbir amaçlı dedi.
Sizinki de öyledir belki?
Yani umarım testleri gerektirecek bir şey yoktur.
Ben sizin yazdıklarınızı ve hepatit b testini tüp bebek tedavisine başlamayı düşündüğümüz için yaptırmıştım 2 ay önce. İyi ki yapılmış gerçekten de.

Back
X