- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.501
Bende de oluyor canım bu tarz endişeler.önüne sağlıklı şeyler koyuyorum oynayıp atıyor.biraz vakit geçiyor bu defa benim yediğim krakerden elmadan vs istiyor.ne zaman aç ne zaman değil kestirmek zor..Yok kizlar artik okadar pimpirikli ve dert etmiyorum büyüüyo bir sekilde bebekler sadece cevremde kizim yasitlari yok normali mi bu die merak ettim bendeki sadece kizima yeteme me ona yeterince herseyi verememe korkusu buda sanirim annelik içgüdüsü
Bu arada su meselesi konuşulmuş havalar cok sucak oldugu icin bizim kiz cok susuyo bu aralarda iştahsız usin kotu tarafi verdigimde kusuyo vermezsem ya açsa ya hissetmiyosam düşünceleri olusuyo bi elden ayaktan kurtulup kendilero isteklerini dile dokecekleri zaaman gelsede rahatlasam bilmiyom bi tek benmi böyleyim yada sizde de varmo bu endiseler
Maşallah canım gece de olsun emmesi iyiGündüz bıraktı canım ama gece güzel emiyor
Canım o endişe herkeste vardır bence, çok şükür oğlumun iştahı yerinde, açlığını susuzluğunu parmağıyla göstererek anlatıyor ama yinede açmı acaba susadımı acaba diye endişe ediyorum, anayiz biz anaYok kizlar artik okadar pimpirikli ve dert etmiyorum büyüüyo bir sekilde bebekler sadece cevremde kizim yasitlari yok normali mi bu die merak ettim bendeki sadece kizima yeteme me ona yeterince herseyi verememe korkusu buda sanirim annelik içgüdüsü
Bu arada su meselesi konuşulmuş havalar cok sucak oldugu icin bizim kiz cok susuyo bu aralarda iştahsız usin kotu tarafi verdigimde kusuyo vermezsem ya açsa ya hissetmiyosam düşünceleri olusuyo bi elden ayaktan kurtulup kendilero isteklerini dile dokecekleri zaaman gelsede rahatlasam bilmiyom bi tek benmi böyleyim yada sizde de varmo bu endiseler
Hayırlısı olsun canım haber ver mutlakaKızlar ben doğumdan sonra ilk defa geçen 27 mayısta adet oldum ve nerdeyse 10 gun gecti olmadım hala, düzensiz olması normalmi yoksa hamilemiyim bilemedim, test aldım sabah yapacamda korkuyorum ama, Rabbim en iyisini bilir herşeyin ne verse başım üstüne diyeceğim
canım bende senın gıbıyım hatta dun yemek yedırdım yarım kaseden az fazla corba ıctı aradan bır bucuk saat gecmedı basladım yıne acaba acıktı mı ne yıyecek bıseyler yedırme derdıne gırıstım eşim uyardı sacmalama dıye annelik içgudusu sanırım birde iştahsız olunca hep aç geziyormus gıbı geliyor bana daYok kizlar artik okadar pimpirikli ve dert etmiyorum büyüüyo bir sekilde bebekler sadece cevremde kizim yasitlari yok normali mi bu die merak ettim bendeki sadece kizima yeteme me ona yeterince herseyi verememe korkusu buda sanirim annelik içgüdüsü
Kızlar ben doğumdan sonra ilk defa geçen 27 mayısta adet oldum ve nerdeyse 10 gun gecti olmadım hala, düzensiz olması normalmi yoksa hamilemiyim bilemedim, test aldım sabah yapacamda korkuyorum ama, Rabbim en iyisini bilir herşeyin ne verse başım üstüne diyeceğim
Olabilir duzensizlik .bnmdw öyleydi. Ilac kullaniyrm ama korunmuyormusunuz? Bnmde tup bebek ya bazen diyorum seytan korunma iste olursa olur senelerce bekledikm sonrada kizima kiyamiyrm kucuk diyeKızlar ben doğumdan sonra ilk defa geçen 27 mayısta adet oldum ve nerdeyse 10 gun gecti olmadım hala, düzensiz olması normalmi yoksa hamilemiyim bilemedim, test aldım sabah yapacamda korkuyorum ama, Rabbim en iyisini bilir herşeyin ne verse başım üstüne diyeceğim
Canım ben de iki tüp denemesinden sonra normal yolla oldu korunmuyordum kardeş olsun istiyordum tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım tekrarOlabilir duzensizlik .bnmdw öyleydi. Ilac kullaniyrm ama korunmuyormusunuz? Bnmde tup bebek ya bazen diyorum seytan korunma iste olursa olur senelerce bekledikm sonrada kizima kiyamiyrm kucuk diye
Yok canım tek cizgiHayırlısı olsun canım haber ver mutlaka
Valla korunuyorum desem yalan olur, benimde tüp bebek olduğu için korunmak bana itici geliyor sanki başka bebegim olmayacak gibi psikolojiye giriyorumOlabilir duzensizlik .bnmdw öyleydi. Ilac kullaniyrm ama korunmuyormusunuz? Bnmde tup bebek ya bazen diyorum seytan korunma iste olursa olur senelerce bekledikm sonrada kizima kiyamiyrm kucuk diye
Canım neden endişe duyuyorsun ağladığında sesi duyulmuyor mu eğer duymam diyorsan bebek telsizi alabilirsin görüntülü ya da sadece sesli olanlar var bizimki doğumdan itibaren ayrı oda da yatıyor ağladığında ben bebeğin odasına gidiyorumKizlar bebeklerin odalarını ayıran varmi brn kizimi baska odaya aldim iki gundur ayri yatiyo tabi gece yanimda uykuya dalinca besigine koyuyorum oda birkac metre uzakts kapilar acik ama yinede biraz endiseliyim durumlar biraz sıkışık oldugu icin şu dinleme cihazi mi be deniliyorsa adini bilmiyom ondan da almadık sizde durumlar nasil hala ayni odada yaninizda mi ?
Biz de ayirmadik canım hala aynı odada kalıyoruz, hala gece uyanıp emmek istiyor ayirirsam zor olur, hemde biraz hareketli uyanıp beni goremezse beşikten inmeye kalkar, dün öğle uykusuna yatırdım, gorumcemler bizde olduğu için gürültü olmasın diye yattığı odanın kapısını kapattım, 3 saat kadar uyudu sonra uyanmış büyük olasılıkla enneh diye seslendi çünkü uyanınca öyle yapar hep duymamışım, beşiğin korkuluk cubuklarinin biri çıkıyordu yapıştırdik tesadüf ona vurmuş ayağıyla kırmış aradan sıyrılıp inmiş kapının yanına gelmiş kapalı diye ağlamaya başlamış, ben balkondaydim içeri girdimki nasıl ağlıyor koşarak odaya gittim kapıyı actimki kapının arkasına girmiş hep kapıya vuruyor hem ağlıyor çok üzüldüm ennem diye boynuma sarıldı yavrum. Arada gece uyanıp oyun oynama huyu var güvenip ayrı odaya koyamamKizlar bebeklerin odalarını ayıran varmi brn kizimi baska odaya aldim iki gundur ayri yatiyo tabi gece yanimda uykuya dalinca besigine koyuyorum oda birkac metre uzakts kapilar acik ama yinede biraz endiseliyim durumlar biraz sıkışık oldugu icin şu dinleme cihazi mi be deniliyorsa adini bilmiyom ondan da almadık sizde durumlar nasil hala ayni odada yaninizda mi ?
ama geceleri ayri odada uyumasi daha kesintisiz yatak gicirdamasina uyunardi yada babasinin her sabah uyunip hazirlanmasina ama iki gündür daha rahat sankiCanım neden endişe duyuyorsun ağladığında sesi duyulmuyor mu eğer duymam diyorsan bebek telsizi alabilirsin görüntülü ya da sadece sesli olanlar var bizimki doğumdan itibaren ayrı oda da yatıyor ağladığında ben bebeğin odasına gidiyorum
Biz de ayirmadik canım hala aynı odada kalıyoruz, hala gece uyanıp emmek istiyor ayirirsam zor olur, hemde biraz hareketli uyanıp beni goremezse beşikten inmeye kalkar, dün öğle uykusuna yatırdım, gorumcemler bizde olduğu için gürültü olmasın diye yattığı odanın kapısını kapattım, 3 saat kadar uyudu sonra uyanmış büyük olasılıkla enneh diye seslendi çünkü uyanınca öyle yapar hep duymamışım, beşiğin korkuluk cubuklarinin biri çıkıyordu yapıştırdik tesadüf ona vurmuş ayağıyla kırmış aradan sıyrılıp inmiş kapının yanına gelmiş kapalı diye ağlamaya başlamış, ben balkondaydim içeri girdimki nasıl ağlıyor koşarak odaya gittim kapıyı actimki kapının arkasına girmiş hep kapıya vuruyor hem ağlıyor çok üzüldüm ennem diye boynuma sarıldı yavrum. Arada gece uyanıp oyun oynama huyu var güvenip ayrı odaya koyamam
Ayy kurban olurum benimde biraz bundan korkum var hani kizim hareketli ama daha beşikten atacak kadar degil aglarsa ben duyamazsam ve aglayip beni burda yalniz biraktilar gibi hissetmesinden uzuntu duyuyorum
ben ayırmadım henuz besıgınde yatıyor yanımızda ıkı yasından once ayırmayı dusunmuyorum cunku cok hareketli gece uyanıyor beşiğin içinde oynuyor yanında mıyız dıye arada kafasını kaldırıp kontrol edıyor :) bazen beşikten yatağa atlıyor oyun olsun dıye :)) odasında tek yattığında da atlamaya kalkarsa dıye korkuyorum.gunduz için odasına yer yatağı yaptım yerde yatıyor dusme tehlikesi yok odanın kapısıda acık kalıyor uyandıgında piti piti geliyor yanımaKizlar bebeklerin odalarını ayıran varmi brn kizimi baska odaya aldim iki gundur ayri yatiyo tabi gece yanimda uykuya dalinca besigine koyuyorum oda birkac metre uzakts kapilar acik ama yinede biraz endiseliyim durumlar biraz sıkışık oldugu icin şu dinleme cihazi mi be deniliyorsa adini bilmiyom ondan da almadık sizde durumlar nasil hala ayni odada yaninizda mi ?
canım iştahsızlık sebebi neden kaynaklı dişten miMerhaba hanimlar uzun zamandir foruma ugramiyordum. Uzun zamandir istah sorunumuz var. Birsey yemiyor. Sadece anne sütü. Boy uzamasi durdu. 1 yasindan sonra uzama yavasliyor mu yoksa beslenme sorunundan mi cok duraksadik. Endiseleniyorum artik gelisimi konusunda
Oy massallah ne guzel. Bizimde buyuk sorun yoktu yani tek sroun benim polikistik overdi. O yuzden kendiliginden olur giib geliyor. Ama korunuyoruz da.Canım ben de iki tüp denemesinden sonra normal yolla oldu korunmuyordum kardeş olsun istiyordum tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım tekrar
Ya bende kiizm a haksizlik mi olur diye dusunuyrm . Onunla ilk aylar cok ilgilendim. Her şeyden vazgectimm ucretsiz izin aldim 1 yil . Simdi iyice hareketlendi ilgiye ihtiyaci var bir bebk daha nasil olur bilemedim. Ama istiyorum da. Esim cok korkuyor ya olursa diye hemen. O kardes istiyor aama o da erken diyor. Off zor isler. Ama her ay yine bekleme fikri cok kasiyor. Yaptığım gebelik testinin sayisini bilmiyrm.Yok canım tek cizgi
Valla korunuyorum desem yalan olur, benimde tüp bebek olduğu için korunmak bana itici geliyor sanki başka bebegim olmayacak gibi psikolojiye giriyorum
ahh su test olayı en 500 TL bermisimdir o basit testlere bile benim tüp bebek edildi aşılama olacağım ay hamile kaldım bende çok şükür o strese girmedim 4 yıl sonra oldu hamile kaldığında bile 6 tane test yapmıştım doğruluğundan emin olamayıp rabbim kimsenin kucağını boş koymasını isteyen hak eden herkese versin evlat aşkı çok baskaymisOy massallah ne guzel. Bizimde buyuk sorun yoktu yani tek sroun benim polikistik overdi. O yuzden kendiliginden olur giib geliyor. Ama korunuyoruz da.
Ya bende kiizm a haksizlik mi olur diye dusunuyrm . Onunla ilk aylar cok ilgilendim. Her şeyden vazgectimm ucretsiz izin aldim 1 yil . Simdi iyice hareketlendi ilgiye ihtiyaci var bir bebk daha nasil olur bilemedim. Ama istiyorum da. Esim cok korkuyor ya olursa diye hemen. O kardes istiyor aama o da erken diyor. Off zor isler. Ama her ay yine bekleme fikri cok kasiyor. Yaptığım gebelik testinin sayisini bilmiyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?