- 7 Ocak 2014
- 3.135
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.521
Benimde pko vardı sadece psikolojik olarak çok yıprandıgin için olmuyor biraz rahatlasan kendi olacak diyordu dr ama gel birde bana anlat dile kolay 8 sene bekledim Rabbim e şükürler olsun sonunda oldu nur topu. Ben haksızlık olur diye düşünmüyorum kardeş kardeş büyürler ilgini sevgini üstünden çekmezsin ki, doğumdan hemen sonra hamile kalanlar var onlar nasıl yapıyor çocuklar yaşını çoktan geçti araları 2 yaş olacak nrdeyse, bende cooooook test yaptım o yüzden korunamiyorum Allah bana kızacak gibi geliyorOy massallah ne guzel. Bizimde buyuk sorun yoktu yani tek sroun benim polikistik overdi. O yuzden kendiliginden olur giib geliyor. Ama korunuyoruz da.
Ya bende kiizm a haksizlik mi olur diye dusunuyrm . Onunla ilk aylar cok ilgilendim. Her şeyden vazgectimm ucretsiz izin aldim 1 yil . Simdi iyice hareketlendi ilgiye ihtiyaci var bir bebk daha nasil olur bilemedim. Ama istiyorum da. Esim cok korkuyor ya olursa diye hemen. O kardes istiyor aama o da erken diyor. Off zor isler. Ama her ay yine bekleme fikri cok kasiyor. Yaptığım gebelik testinin sayisini bilmiyrm.