• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet haftada 2 kez en az cikariyordum parka
Seviyor etrafi izliyor zaten köyde alıştı
Ama dönüşte bebek ve.oto koltuguyla donerek çıkan merdivenlerden 3 kat.tirmaninca baska hiçbir seye halim kalmıyor günün kalaninda@
Belimin agrisi da dayanılmaz oluyor
Ayrica uykusuna faydası olmuyor yine kısa uyuyor hatta uyurkeb eve çıkarırsam eve gelince uyanıyor uykusu bu sefer daha kısa oluyor
Her bebek ayni degil yani canım
Keske.evim.duz ayak ya da asansörlu olsa
Her.gun.çıkarırdim onu@ üzülüyorum da yavrum da kapandi eve.benimle.
canım kızın kaç kilo bilmiyorum ama bende kanguru da var o da güzel oluyor. dediğin doğru asansör olmayınca çok sıkıntılı ama kanguru dene bir bence. doktorlar söylüyor temiz hava güneş hem büyümesine hem de uykusuna çok etkili.
benimkide arabada uyuyor sonra eve gelince hatta asansör kapısında uyanıyor. ama normale göre uyutmak daha kolay oluyor. sersem oluyor hemen emziriyorum daha rahat uyuyor.

canım kızın kaç kilo bilmiyorum ama bende kanguru da var o da güzel oluyor. dediğin doğru asansör olmayınca çok sıkıntılı ama kanguru dene bir bence. doktorlar söylüyor temiz hava güneş hem büyümesine hem de uykusuna çok etkili.
benimkide arabada uyuyor sonra eve gelince hatta asansör kapısında uyanıyor. ama normale göre uyutmak daha kolay oluyor. sersem oluyor hemen emziriyorum daha rahat uyuyor.
Canim.benim kiz sekiz kiloya yakin.
Oto koltugu var abasina baglana. Ana kucAğda deniyor uyuyunca onda cikariyorum merdivenleri. Zaten arada.yere koyarak dinlenme şansım oluyor merdivenlerde. Onunla beraber 10 kilo filandir. Ama merdivenler de dar.ve.dik.
Elimde çocukla yuvarlanmaktan cok korktuğum oldu.
Esimle cikabilirim ama devamli meşgul
Kanguru düşündüm 9 kiloya kadar çoğu marka. 14 kiloya kadar olani var oda cok pahali geldi.
Sling aldim ama kullanamadık . oda elimde kalir diye düşünmedim kanguru açıkçası

Ay sanki bende sikayet etmeye gelmisim gibi oldu.hee..
Miskinligi atmak.sart.tabi.
Havalar bozunca o zamanda o bahane olur :D

Ben de pek çıkmıyorum dışarı. Ancak bir yere gezmeye anneme falan gidersem veya hafta sonu eşimle. Hafta içi Bebek hava alsın diye çıkartmıyorum. Bir ara çıkıyorduk sonra bıraktım. Dün kurutemizlemeye iki parça kıyafet verdim ona bile üşendim aradım geldi aldılar . Bugün de geri alıcam ama yine üşeniyorum. Dükkan da evin hemen çaprazında. O kadar üşeniyorum yani.. Zaten bebiş de uyudu şimdi.

Ya kasımda işe başlıcam ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum hiç motivasyonum yok. Arkadaşlar özlemişiz evde sıkıldık falan diyorlardı ama bende hiç öyle bir durum yok. Nasıl olcak bilmiyorum. İzni bir ay uzatsam mı diyorum ama geçen ay da uzattım. Sonu yok onun da. Bir ay sonra da hazır olmuycam

Hemşire kan ilacını başlatırken; dişleri çıktıktan sonra damlanın peşine su ver dişlerinde kalmasın demişti. Aklıma geldi. Bizim dişler daha çıkmadı ama çıkan miniklerimiz var burda

Bugün güya ark ın kınaya gitcektim. Eşim hasta olmuş bi odada yatıyı, bebiş de diğer odada uyudu bana da mutfağı toplayıp yatmak düşer

Hemşire kan ilacını başlatırken; dişleri çıktıktan sonra damlanın peşine su ver dişlerinde kalmasın demişti. Aklıma geldi. Bizim dişler daha çıkmadı ama çıkan miniklerimiz var burda
Aa benim oğlumun 2 disi çıktı veriyim mi yani ben

Ne kınası ne yürüyüş kızlar. İki aydır işe başladım ama aylardır kuaföre gidip saçlarımı kestiremedim böyle giderse sanırım ben yolacağım saçlarımı.işten resmen koşarak geliyorum eve.5 aylık bebem ve 4 yaşındaki oğlum evde beni beklerken kuaföre gitmek ne mümkün. Çok şükür sizler varsınız dertleşebildiğim

Bugün güya ark ın kınaya gitcektim. Eşim hasta olmuş bi odada yatıyı, bebiş de diğer odada uyudu bana da mutfağı toplayıp yatmak düşer
Geçmiş olsun eşine canim.
Olur arada böyle.
Analik zor zenaat.

Ne kınası ne yürüyüş kızlar. İki aydır işe başladım ama aylardır kuaföre gidip saçlarımı kestiremedim böyle giderse sanırım ben yolacağım saçlarımı.işten resmen koşarak geliyorum eve.5 aylık bebem ve 4 yaşındaki oğlum evde beni beklerken kuaföre gitmek ne mümkün. Çok şükür sizler varsınız dertleşebildiğim
En azindan işe gidiyorsun. Kosturmacan cok olsada farklı bisi yapıyorsun
Ne arkadaş ne komsu ne de aileden.biri.var yakinimda. Bir esim var aksam.gelsede sohbet etsek.diye oda cok meşgul
Iyi ki.siz.varsınız :eğlence:

Merhaba kızlar,
Hemen hemen herkes aynı şeylerden muzdarip.
Ben de öyle :( ama yine de şikayet etmek istemiyorum. Şikayet ettiğim zaman kızıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum.
Uyusa da sırtımı dinlendirebilsem diye düşünüp uyuduğunda ise öyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Bu annelik ilginç :)
Bebeği olup çok gezen, takıp takıştırıp süslenen, hatta sporuna giden, arkadaşlarıyla görüşen tipte tanıdıklarım da var. O yüzden acaba sorun bende mi diye de düşünmüyor değilim bazen. Her gün aynı şeyler, benim de hayat enerjim dibi boyladı bu sıralar :)

benim doktorda bi brosur verdi nasil baslamam konusunda ilk meyve pureleri sonra sebze pureleri sonra yavas yavas corba ve kahvaltiya gecis yaziyor tavuk ve koftede 6 aydan sonra biraz biraz vermemi yaziyor sadece inceledim ama daha uygulamicam doktir sadece tattir dedi birdahaki ay baslicaz sen incele bu brosuru gelince konusuruz dedi oyle iste elma dilimleyip elimle emdiriyorum bayiliyor ona cekince basbasbagiriyo bide elimi sıki sıki tutuyor cekmiyeyim diye bide doktor salata suyundan bi cay kasigi verebilirsin dedi tuzsuz vede sossuz. tabi oyle iste kizlar benim oglanda kasik fitigindan supelendi doktor takipte kal dedi bakalim ins yoktur

Hepimiz tükenmişlik sendromu yaşıyoruz galiba, herkesin bi derdi var.
Padişahın biri hastalanmis hekimler care bulamıyor, biri demişki hiç derdi olmayan birinin atletini giyerse iyileşir. Hemen padişahın adamları yola koyulmus ülkede ne kadar insan varsa derdi varmı yokmu sorusturmuslar, en son bi ormancinin hic derdinin olmadığını öğrenmiş onun evine doğru yola cikmislar, uzun bi yolculuktan sonra ormancinin evine varmıslar, ormanci kaçar korkusuyla üzerine cullanip elbiselerini çıkarmışlar ve bide ne görsünler ormancinin da atleti yok.

:eğlence:

5.ayın icindeyiz. Bu ay 200 gr ya aldı ya almadı bebecik. Sutum mu yetmiyor acaba . Yoksa dönemsel bir sey mi ? Yaşadınız mi sizler ? kirli bez sayısı da azaldı gibi ya da bana öyle geliyor bilemiyorum. Eskiden bez cisten ağır olurdu şimdi o kadar bir ağırlık yok.

5.ayın icindeyiz. Bu ay 200 gr ya aldı ya almadı bebecik. Sutum mu yetmiyor acaba . Yoksa dönemsel bir sey mi ? Yaşadınız mi sizler ? kirli bez sayısı da azaldı gibi ya da bana öyle geliyor bilemiyorum. Eskiden bez cisten ağır olurdu şimdi o kadar bir ağırlık yok.
canım bez değiştirdin mi? ben 3 numaralı beze geçtim büyük bezler daha iyi emdiği için çişi ağırlık yapmıyor. ben birkaç kere eski bezle denedim. eski bezde sabaha karşı taşan çişi 3 numaralı bez taşırmıyor hatta az çiş yapmış gibi duruyor. emicilikleri daha kuvvetli yani.

Back