• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam.kizlar nasılsınız nasil.gidiyor bakalim
Ne zamandir girmedim bi bakayim dedim.
Tam zamanli anne.ve ev hanimi olmak ne.zormus
Is hayatini özledim ama.kizimla da.cok güzel geçiyor zaman
Tek derdim kendime ayiramadigim zaman ve veremedigom kilolarim
Istahimi kontrol edemiyorum. Depresyon kapidaydi kovdum umarim geri gelmez
Bu arada kizim bu ayin 17 sinde 5 ayi.dolduracak
Zaman ne de.çabuk geçiyor? Gelisimi vs. Herşey normal ve güzel anne sutune devam şükürler olsun.
Anormal olan benim.pskikojim :KK70:

O ooo hoşgeldin canım, bebekle ugrasmak gerçekten hem çok zor hemde çok keyifli, depresyona gerek yok hayat güzel bebişler tatlı öyle böyle geçiyor zaman, bugunlerde geçecek büyüyecekler, bak doğmadı gitti dediğimiz bebişler 5 aylik oluyor, hem depresyona girecek biri varsa o benim, sen bi bebek bi koca birde evle ilgilisin, ben bi benim bebek, bi eltimin bebek, kv kp elti kayın iki katlı ev ve bahce hergün elimden geçiyor gücüm tükendi ama dayaniyorum, yavrum için gülüyorum

Slm teyzoşlar bizim bugün ikinci dişimiz de çıktı, dün gece yarım saatte bir uyandı oglum meğer ikinci dişin acisiymis, inşallah bu gece uyur yoksa yarın ben zombi olurum, 2 gecedir hic uyumadım, gündüz zaten mümkün değil, açlığa ve uykusuzluga çok dayanikliyimdir ama 3 gece uykusuz kalmak beni çökertir, oglum şuan meme ağzında uyukluyor fırsat bu fırsat azcık bende kestiriyim bari

Slm teyzoşlar bizim bugün ikinci dişimiz de çıktı, dün gece yarım saatte bir uyandı oglum meğer ikinci dişin acisiymis, inşallah bu gece uyur yoksa yarın ben zombi olurum, 2 gecedir hic uyumadım, gündüz zaten mümkün değil, açlığa ve uykusuzluga çok dayanikliyimdir ama 3 gece uykusuz kalmak beni çökertir, oglum şuan meme ağzında uyukluyor fırsat bu fırsat azcık bende kestiriyim bari
Oğluşunun dişleri sağlıkla büyüsün inş.
Allah sana da güç kuvvet versin canım. Ben evi bile ne toplayabiliyor ne de yemek yapabiliyorum. Anakucağına koyup mutfağa yanıma getirip iş yapayım diyorum ama ne mümkün :( sen bir de kaç boğaza bakıyorsun. Allah kolaylık versin

Oğluşunun dişleri sağlıkla büyüsün inş.
Allah sana da güç kuvvet versin canım. Ben evi bile ne toplayabiliyor ne de yemek yapabiliyorum. Anakucağına koyup mutfağa yanıma getirip iş yapayım diyorum ama ne mümkün :KK43: sen bir de kaç boğaza bakıyorsun. Allah kolaylık versin

Çok şükür oglum öyle huysuz bi çocuk değil, dislerinden dolayi bi kaç gündür böyle, yani evde bu kadar kişi olmasa biz çok rahat ve mutlu bir aile olabiliriz. Şu saat oldu toplanan yarım saat uyku var yok, Allah bana gercekten kolaylik versin

yesilcan86 yesilcan86 canım allah sana kolaylık sabır ve dayanma gücü versin.
Oluşunun dişleri saglikli gelsin
Senin sansin da oglunun mizik miZik bir1 bebek olmaması.
Benim kız öyle bir mizirdiyor ki inan.benim beynim zonkluyor. kafami komple kesip atasim geliyor :D
İnsanın kimsesi olmamasi da.zor.
Ne.bir arkadaş ne komşu.
Unlulerin.dedikodusunu 1 fincan.kahve eşliğinde yapacak kimsem yok yahu:KK70:
Eskiden bazi ev hanimlarina kizardim amaaan dedikodu altın gunleri vs baska isleri yok mu filan.diye ama oda lazimmis
Gerci altin.gunu.dedikodu vs cok.gelir..kendi ilgi alanimdan bir kursa filan gidebilsem ne.bileyim su.evin.dışında baska bisi yapabilsem haftada 2.saat bile olsa iyo gelirdi
asıl derdim bu sanırım

Benim kız öyle bir mizirdiyor ki inan.benim beynim zonkluyor. kafami komple kesip atasim geliyor :KK70:
Ne.bir arkadaş ne komşu.
Eskiden bazi ev hanimlarina kizardim amaaan dedikodu altın gunleri vs baska isleri yok mu filan.diye ama oda lazimmis
Gerci altin.gunu.dedikodu vs cok.gelir..kendi ilgi alanimdan bir kursa filan gidebilsem ne.bileyim su.evin.dışında baska bisi yapabilsem haftada 2.saat bile olsa iyo gelirdi
asıl derdim bu sanırım

Ayy dedikodu yapmaya benimde vaktim yok, tv yi özledim desem inanirmisin, kalabalık kötü ama yalnizlikta kötü napalım herkesin derdi başka bu hayatta

Benim kız öyle bir mizirdiyor ki inan.benim beynim zonkluyor. kafami komple kesip atasim geliyor :KK70:
Ne.bir arkadaş ne komşu.
asıl derdim bu sanırım
benim duygularımı anlatmışsın resmen. çalışan anne olmak zor iş. yani aslında işi özlemiyorum işe gitsem kesin mahvolurum oğlumu bıraktım diye. uykusunda özlüyorum o derece. ama ne bileyim işte sürekli evde vakit geçirmek çok zormuş. tek eğlencemiz yakındaki alışveriş merkezi. spora bile gitsem iyi gelecek ama en fazla 1 saat ayrı kalabiliyoruz. hafta sonu hamama gittim babası kapıya dayandı bi saat sonra durmuyor bu diye. zaten benimde içim içimi yedi ne yapıyorlar acaba diye. :KK61:

Çok şükür oglum öyle huysuz bi çocuk değil, dislerinden dolayi bi kaç gündür böyle, yani evde bu kadar kişi olmasa biz çok rahat ve mutlu bir aile olabiliriz. Şu saat oldu toplanan yarım saat uyku var yok, Allah bana gercekten kolaylik versin
Valla maasallah sana nasil dayaniyorsun ne kadar sabirlisin

benim duygularımı anlatmışsın resmen. çalışan anne olmak zor iş. yani aslında işi özlemiyorum işe gitsem kesin mahvolurum oğlumu bıraktım diye. uykusunda özlüyorum o derece. ama ne bileyim işte sürekli evde vakit geçirmek çok zormuş. tek eğlencemiz yakındaki alışveriş merkezi. spora bile gitsem iyi gelecek ama en fazla 1 saat ayrı kalabiliyoruz. hafta sonu hamama gittim babası kapıya dayandı bi saat sonra durmuyor bu diye. zaten benimde içim içimi yedi ne yapıyorlar acaba diye. :KK61:

Hamam mi ?
Ne kadar da sanslisin !
Kizim fazla uyudu 1 kaç kez
Özledim
Uyansa da sevsem diye
Benim kaşlar ormana.döndü. diplerim geldiyi.gecti saclarim neredeyse kendi rengini aldi !
Esim gece işinde. Gündüz de bir ise.gidiyor öğleden sonraları. Gitmediği günler ya uyuyor ya pc başında borsada nette vs.
Ben aksama kadar ev isiydi çamaşırı yemeği bulasigi bebek bakmasi bölün de bölün.
Ama mükemmeliyetçi ve fedakar olmak benim sucum
İnsanın günde kendine ayıracak 30 dk da mi olmaz?
Kilo veremedim belim bacaklarım ağrıyor. Sabahlari yorgun kalkyirym.
İnsan yüzüne 1 cift lafın belini bukmeye muhtaç evdeyim
Avm ler beni bunaltıyor yalnız başıma gezmeyi de sevmem
Kapıda arabam var atlayıp gidesim yok
:KK43:

Kilolardan bende sikayetciyim. Dogum yapar yapmaz 7 kilo vermistim hoc gobek falan kalmamıştı. Sonra süt olsun diye yedikce yedim 3 kilo tekrar aldim. Bacaklarim benimde agriyo. Sutum zaten cok yok iyice azalmasin diye rejim de yapamiyorum. Kendime hiçbir seyi yakistiramiyorum bu yuzden hicbirsey de almiyorum. Nasil gidecek bu kilolar bilmiyorum. Bi kac gundur sabahlari ac karinla ilik su icmeye basladim ve ekmegi azalttim.

Kilolardan bende sikayetciyim. Dogum yapar yapmaz 7 kilo vermistim hoc gobek falan kalmamıştı. Sonra süt olsun diye yedikce yedim 3 kilo tekrar aldim. Bacaklarim benimde agriyo. Sutum zaten cok yok iyice azalmasin diye rejim de yapamiyorum. Kendime hiçbir seyi yakistiramiyorum bu yuzden hicbirsey de almiyorum. Nasil gidecek bu kilolar bilmiyorum. Bi kac gundur sabahlari ac karinla ilik su icmeye basladim ve ekmegi azalttim.
99 ile.dogurdum 15 gun sonra 87 idim
Hala öyleyim: ( boy 165 cm. Hayatimda bu kadar kilolu olmadim
Belim acı veriyor..
Ayrica Istahim cok açık oluyor emzirince..
Normalde abur.cubura düşmem ama yemek yapmaya firsat bulamadihum zamanlar biseyler atistiriyorum onlar da zararlı şeyler
2 gundur.bende.ekmegi azalttim. Yürüyüş yapacağım aksam esim erken.gelirse
Bebekle cikip yurumek cok zor
Evim 3. Kat ve asansör yok!

Belim acı veriyor..
Normalde abur.cubura düşmem ama yemek yapmaya firsat bulamadihum zamanlar biseyler atistiriyorum onlar da zararlı şeyler

Canim belkide kuzunun canı sıkılıyor dışarı gitmek istiyor, al bi çık dışarı renkli dünyayı bi görsün ilgisini çeker belki hoşuna gider, dönünce yorulur 3 saat uyur, hiç gezdirmeyi demedin mi, benim oğlum çok sever gezmeyi, evdeyken sıkılıp 15 dk da bir emmek isteyen oglum geçen pazar panayıra gittik 2 saat meme istemedi. Panayır burda Osmanlı'dan beri gelenektir her sene 1 20 ekim arası türkiyenin her yerinden satıcılar gelir lunapark gelir ben çok severim oglumda sevdi, dönüşte acıktı emziriyim dedim memeyi alır almaz uyudu kaldı

Belim acı veriyor..
Aynen bende yuruyus yapayim diyorum bebekle disari cikmak cok yorucu hazirlanmak bile oyle. Bebekli bi insanin hazirlanmasi ne zormus. Hele bebek akrabasıni hazrlayip asa indirmek iskence gibi. O yuzden esimle disari cikmayi seviyorum herseyi o hazirliyo o topluyo
Yoksa tek basima cok zor bunlar. Ama disarisi bebegime cok iyi geliyo temiz hava alinca eve geldigimizde guzelce uyuyo

Canim belkide kuzunun canı sıkılıyor dışarı gitmek istiyor, al bi çık dışarı renkli dünyayı bi görsün ilgisini çeker belki hoşuna gider, dönünce yorulur 3 saat uyur, hiç gezdirmeyi demedin mi, benim oğlum çok sever gezmeyi, evdeyken sıkılıp 15 dk da bir emmek isteyen oglum geçen pazar panayıra gittik 2 saat meme istemedi. Panayır burda Osmanlı'dan beri gelenektir her sene 1 20 ekim arası türkiyenin her yerinden satıcılar gelir lunapark gelir ben çok severim oglumda sevdi, dönüşte acıktı emziriyim dedim memeyi alır almaz uyudu kaldı
bence de katılıyorum. ben huzursuz olduğu zaman hemen dışarı çıkartıyorum. özellikle asfalt olmayan zeminlerde gezdirdiğim zaman uykusu daha çok geliyor. tabi 3 saat uyuma gibi bir durum hiç olmadı şimdiye kadar ama eve gelince en az 1 saat uyuyor. araba ile yakın mesafemizde açık hava avm var. kapalılara gitmiyorum milletin öksürüğü hapşuruğu mikrop kapar diye hem de artık son zamanlar bundan sonra iyice soğuk olacak.

Hamam mi ?
Ne kadar da sanslisin !
Kizim fazla uyudu 1 kaç kez
Özledim
Uyansa da sevsem diye
Benim kaşlar ormana.döndü. diplerim geldiyi.gecti saclarim neredeyse kendi rengini aldi !
Esim gece işinde. Gündüz de bir ise.gidiyor öğleden sonraları. Gitmediği günler ya uyuyor ya pc başında borsada nette vs.
Ben aksama kadar ev isiydi çamaşırı yemeği bulasigi bebek bakmasi bölün de bölün.
Ama mükemmeliyetçi ve fedakar olmak benim sucum
İnsanın günde kendine ayıracak 30 dk da mi olmaz?
Kilo veremedim belim bacaklarım ağrıyor. Sabahlari yorgun kalkyirym.
İnsan yüzüne 1 cift lafın belini bukmeye muhtaç evdeyim
Avm ler beni bunaltıyor yalnız başıma gezmeyi de sevmem
Kapıda arabam var atlayıp gidesim yok
:KK43:
valla canım ben ev işi falan yapmıyorum. hiiç umrumda da değil. zor yani onunla uğraşmak bir de. sadece hafta sonları ev işi yapıyorum. diğer günler hep bızdıkla ilgilen onu gezdir oyuncakları ile oyna oyala derken zaman geçiyor.

Evet haftada 2 kez en az cikariyordum parka
Seviyor etrafi izliyor zaten köyde alıştı
Ama dönüşte bebek ve.oto koltuguyla donerek çıkan merdivenlerden 3 kat.tirmaninca baska hiçbir seye halim kalmıyor günün kalaninda@
Belimin agrisi da dayanılmaz oluyor
Ayrica uykusuna faydası olmuyor yine kısa uyuyor hatta uyurkeb eve çıkarırsam eve gelince uyanıyor uykusu bu sefer daha kısa oluyor
Her bebek ayni degil yani canım
Keske.evim.duz ayak ya da asansörlu olsa
Her.gun.çıkarırdim onu@ üzülüyorum da yavrum da kapandi eve.benimle.

valla canım ben ev işi falan yapmıyorum. hiiç umrumda da değil. zor yani onunla uğraşmak bir de. sadece hafta sonları ev işi yapıyorum. diğer günler hep bızdıkla ilgilen onu gezdir oyuncakları ile oyna oyala derken zaman geçiyor.
Ah evi tozlu gorunce rahatsız olan.rahatsızlar dan olmasam keşke
Salon yine kirlenmiş bugun supurecektim
Koy verdim bende uzandım dinleniyorum valla..

Back