• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Öyle allah ondan razı olsun en büyük yardımcınız ama temizlik yapamamaktadır haftada bir dolapları yerleştirmemek strese sokuyor benibher yer dağınık pis gibi geliuor

Kizlar merhaba bir aylık memleket tatilinden döndük cok guzel gecti tek sikinti kizim ilgiyi seven biri o kadar kalabalik ve ilgi altindan şimdi yalnizca sessiz ve yalniz benim ilgim sıkıyor kızımı huysuz aglamakli habire memlekette cok neseliydi oysa.

Bisey sorucam arkadaslar kizimin kolunda biraz kabarmis kizarmis igne izi var sizdemi böyle oldu acaba

Ben bugün bakamadım kızlar. oğlum çok hareketlendi bensiz bir şey yapmıyor. yatağına koyuyorum kafasını çıkarmaya çalışıyor ordan.
yoğurt konusu kafamı karıştırdı. ben hep kapıya gelen sütçüden alıp yoğurt yapıyorum 4 senedir falan ama oğluma nolur nolmaz diye pastörize ya da günlük sütten yapacağım. bu hafta sonu doktor kontrolü var sorup size de haber veririm.

Bir yerde okumuştum balkabağı bebeklere güzel olur diye... Öğleden önce 1/4 hatta daha aç armut verdim öğle vakti balkabağı havuç patates pişirip süzgeçten geçirip verdim. İkindi Zaman'ında da 1/3 kadar muzu rendeleyip yoğurtla karıştırarak verdim. Ama bu arada sanki hiç yememiş gibi emmeye devam ediyor bebiş

Kizlar merhaba bir aylık memleket tatilinden döndük cok guzel gecti tek sikinti kizim ilgiyi seven biri o kadar kalabalik ve ilgi altindan şimdi yalnizca sessiz ve yalniz benim ilgim sıkıyor kızımı huysuz aglamakli habire memlekette cok neseliydi oysa.

Bisey sorucam arkadaslar kizimin kolunda biraz kabarmis kizarmis igne izi var sizdemi böyle oldu acaba

Verem aşısı yerinden bahseyorsan bizim de şiş. Sürekli kabuk bağlıyordu ama bu ara kabuk farketmiyorum

Canım aynı şeyi biz de yaşadık. Bir süre sonra daha iyi oluyor ama her gün bir iki saat dışarı çıkarıyoruz. Biraz da çözümü böyle bulduk.

Bir yerde okumuştum balkabağı bebeklere güzel olur diye... Öğleden önce 1/4 hatta daha aç armut verdim öğle vakti balkabağı havuç patates pişirip süzgeçten geçirip verdim. İkindi Zaman'ında da 1/3 kadar muzu rendeleyip yoğurtla karıştırarak verdim. Ama bu arada sanki hiç yememiş gibi emmeye devam ediyor bebiş
Oh maşallah yarasın kuzuya :)

Selam.kizlar nasılsınız nasil.gidiyor bakalim
Ne zamandir girmedim bi bakayim dedim.
Tam zamanli anne.ve ev hanimi olmak ne.zormus
Is hayatini özledim ama.kizimla da.cok güzel geçiyor zaman
Tek derdim kendime ayiramadigim zaman ve veremedigom kilolarim
Istahimi kontrol edemiyorum. Depresyon kapidaydi kovdum umarim geri gelmez
Bu arada kizim bu ayin 17 sinde 5 ayi.dolduracak
Zaman ne de.çabuk geçiyor? Gelisimi vs. Herşey normal ve güzel anne sutune devam şükürler olsun.
Anormal olan benim.pskikojim :D

Zaman ne de.çabuk geçiyor? Gelisimi vs. Herşey normal ve güzel anne sutune devam şükürler olsun.
Anormal olan benim.pskikojim :KK70:
Çok sevindim canım kuzunun iyi olmasına.oda inatçı bebişlerimizdendi.kilolar verilir canım dert etme hele kızın bi ayaklansın peşinde koşmaktan erir bitersin.

herkese merhaba....9 ayı beraber devirdikten sonra burda paylaşımlara devam etmek çok güzel...

benim kızım 20 mayıs doğumlu 4.5aylık yani...65 cm ve 6.700 gr öıktı en son kontrolümzde (24 eylülde) çok kafama takmıyorum ama sanki sizlerin bebişlerinizden geri gibi..ne diş çıktı ne sinyali var..ne dönebiliyor (yarım anca dönüyor) azcık popişimiz büyük sanırım :))) olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum dönmesine vs ama ı ıh...

sizler neler yapıyorsunuz? Miranda veya neff ten haberi olan var mı? onlar nasıllar...ay herkesi özlemişim
Benimkinde.de.dis.yok sirt üstünden yuz üstüne dönme yok canım. Benim kiz.da 20 mayis dogumlu.ve 27 eylulde 7300.gr.67 cm idi.
Totosu.boyuk anasi.gibi sanırım
ondan.dönemiyor:D
sadece yüz üstü iken sirt üstü dönebiliyor şimdilik

Anormal olan benim.pskikojim :KK70:

Merhaba ben de uğradım.

Bugün gecikmeli 4.ay aşısı yapıldı
Biraz ateşi var ve inliyor.
66cm ve 6730gr giysili başı 40cm

S sevim1991 çağırdı etiketle :)
Okul başladı Eşim de kızım da okula gidince iki afacanla başedemiyorum. Evi toplayamiyorum bile..

Umarım sizler de iyisinizdir.

Çok sevindim canım kuzunun iyi olmasına.oda inatçı bebişlerimizdendi.kilolar verilir canım dert etme hele kızın bi ayaklansın peşinde koşmaktan erir bitersin.
Evet ya değil mi ? Gec geldi pir.geldi.
Gündüz uykulari kuş uykusu. Kisacik
2 saatte bir mizik mizik uykusu geliyor.
Uzasin uykulari diye uyaninca salliyorum geri uyutmak icin. Ama çoğunlukla zaten basaramitorum bunu Zaten uyitmasi yarim saat uykusu da o kadar.
Emzik zaten almadi almiyor.
Koydeydim 1 ay. Annem bile dedi sen böyle olsan 4 çocuk büyüttüm böyle olsaniz ne yapardım ben dedi.
Simdikiler bir alem galiba.

Evet ya değil mi ? Gec geldi pir.geldi.
Gündüz uykulari kuş uykusu. Kisacik
2 saatte bir mizik mizik uykusu geliyor.
Uzasin uykulari diye uyaninca salliyorum geri uyutmak icin. Ama çoğunlukla zaten basaramitorum bunu Zaten uyitmasi yarim saat uykusu da o kadar.
Emzik zaten almadi almiyor.
Koydeydim 1 ay. Annem bile dedi sen böyle olsan 4 çocuk büyüttüm böyle olsaniz ne yapardım ben dedi.
Simdikiler bir alem galiba.
Aynen valla ya benim annanemin babannemin 7 şer tane çocuğu var.böyle olsalar naparlardıki.şimdiki çocuklar böyle heralde

Canim nasil yapacaksin biraz tarif etsene
Canim patates ve havucu rendeleyip hasliyorsun. Ayri bir yerde 1 yemek kasigi kadar irmigi hasliyorsun bunlar pistikten sonra ikisini karistirip kıvamını bebeginin sevdigi ayarlayip suzgecten geciriyorsun. Guzel oluyor denemeni tavsiye ederim. Iremerve bunun princlisini yapmıştı oda guzel olur

Canim patates ve havucu rendeleyip hasliyorsun. Ayri bir yerde 1 yemek kasigi kadar irmigi hasliyorsun bunlar pistikten sonra ikisini karistirip kıvamını bebeginin sevdigi ayarlayip suzgecten geciriyorsun. Guzel oluyor denemeni tavsiye ederim. Iremerve bunun princlisini yapmıştı oda guzel olur
Can'ım bence patatesi falan rendelensene gerek yok doğra vitamini azalmasın hepten. Zaten haşlanınca esiliyor

Back