- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- Konu Sahibi CadiKazani
ben de bu guruba girmek istiyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Şubat annesi olacaktım ama bebek gelismedigi için kurtaj oldum ben ilk adetten sonra denemeye başladım. Siz kürtajdan sonra ne kadar beklediğim._Lavin_, post: 42278825, member: 424303"]Tebrikler, darısı bizlerin başına, daha yumurtlama dönemine bile girmedim ama:)[/QU
Canim seni ocak annelerinde görmüştüm bende o gruptandım ama 9haftalık kalbi durdu kürtaj oldum senin bebeğine ne oldu
Bende Şubat annesi olacaktım ama bebek gelismedigi için kurtaj oldum ben ilk adetten sonra denemeye başladım. Siz kürtajdan sonra ne kadar beklediğim.
_Lavin_, post: 42278825, member: 424303"]Tebrikler, darısı bizlerin başına, daha yumurtlama dönemine bile girmedim ama:)[/QU
Canim seni ocak annelerinde görmüştüm bende o gruptandım ama 9haftalık kalbi durdu kürtaj oldum senin bebeğine ne oldu
Sat larimiz ayni seninle bugun doktora gittim keseyi gordu haftayada bebegi goriruz dediMerhaba kızlar ben de nasip olursa inş Mayıs annesiyimsat 26 Temmuz.inşallah doğum 1 Mayıs
Ne mutlu size saglikla almissiniz bebeginizi kucaginizasize sorularimiz olabilir arada bizi unutmayip yazmaniz ne hosyaa 2016 mayıs anne adaylarıı :) çok duygulandım. ben 2015 mayıs annesiyim çok şükür sağlıkla aldık evladımızı kucağımıza. Darısı size ve tüm isteyenlere. Kolay rahat bi hamilelik geçirirsiniz inş sağlıklı bi doğum yapar cennet kokulu yavrunuza kavuşursunuz. Şimdi sadece o var, ve sanki ondan öncesi hiç yok gibi. Çok başka bir duygu. Allah'ım tamamına erdirsin şimdiden tebrik ediyorum siziii :) kendinize çok cici bakın tontiş olmamaya çalışın zaten emzirirken süt olsun diye bol bol yiyeceksiniz inş :)
Masallah Allah yavrunuzu size bagislasinburayi unutmayip yazmissiniz kimbilir neler yasadiniz bir senede sorularimiz olunca cevaplarsaniz cok seviniriz deneyimli hamileler olarak2016 mayıs anneleri topigide açılmış hayırlı olsun bende 2015 mayıs annesiyim bebeğim 3 aylık oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sorularınız olursa cevaplayabilirim tekrardan hayırlı olsun
Umarim yoktur canim degerin iyi gorunuyorbugun yarin git bence doktoraBende dün kan testi yaptırdım ve sonuç 1241 umarım bir problem yoktur. Henüz doktora gitmedim
Canim gecmis olsun bnde bir kez kimyasal gebelik gecirdim.sonrasinda 7 veya 8 ay bekledim hamile kalmayi ama kalamiyordum tam tedavi olsammi doktora mi gitsem diye dusundugum anda hamileligimi ogrendim. Unutma ki hamile kalabiliyor olmak bile bir basari birkez kaldiysan her ay yeni bir sans demek senin icin burdan tum hamilelik isteyen arkadaslarada soylemek isterim acele etmeyin. Acele edip doktora gitseydim belkide gereksiz bir tedavi surecine girmis olacaktim. Insallah sende cok beklemeden kavusacaksin bebisine.yapman gerekeni yap gerisini Allah a birakGeçmiş olsun canım.Yeni gördüm mesajını. Benim bebeğimde kese görünmedi 6. haftada bile, sonrasında da kendiliğinden düşük oldu işte.
Ben de yeniden denemeye karar verdim hayırlısıyla. İnşallah sağlıklı, ömürlü, huzurlu evlatlar nasip eder Allah bizlere tekrar.
Canim gecmis olsun bnde bir kez kimyasal gebelik gecirdim.sonrasinda 7 veya 8 ay bekledim hamile kalmayi ama kalamiyordum tam tedavi olsammi doktora mi gitsem diye dusundugum anda hamileligimi ogrendim. Unutma ki hamile kalabiliyor olmak bile bir basari birkez kaldiysan her ay yeni bir sans demek senin icin burdan tum hamilelik isteyen arkadaslarada soylemek isterim acele etmeyin. Acele edip doktora gitseydim belkide gereksiz bir tedavi surecine girmis olacaktim. Insallah sende cok beklemeden kavusacaksin bebisine.yapman gerekeni yap gerisini Allah a birak
9 agustosta bende düşük yaptım 5+5günlüktü.Doktor korun yada korunma demedi.Düşükten 1 hafta sonra doktora tekrar gittim herşey normal içerisi temiz dedi.Amin son adet tarihin ne zamandı kan tahliline adet günün geçince mi yaptirdin. Benim sat 8 agustos . 6 temmuzda 8 haftalikken bebek gelismedigi için kurtaj oldum. Doktor ilk adetin den sonra korunmana gerek yok demişti. Bakalım bu ay olacak mı bekliyorum.