- 16 Aralık 2014
- 586
- 826
- 23
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.081
Antikor ne cnm bende nezle oldumda oglumdn gectiGeçmiş olsun ikinize de canım ya havalar değişken
Terliyken usumesin soğuk değmesin annesi
Senden emerken antikor alacak ve iyileşecek Senin hasta olman ona iyi olmuş yani
İlaç sende
Kesinlikle bunu dene canm bn kızım doğduğunda sarılık oldu sütüm hemn gelmedi ve memeyi emerken yandan şırıngayla mama verdik hem sütüm geldi hem kızım doydu.inşallh sen de faydasını görürsünSanirim bende bunu denicem. Emzirme kampi yapamadim malesef bebegim surekli agliyor cikgun gibi sutym cok cok az. Belki bunla faydasini gorurum
Sut arttrma tontemi. Mamanin icine o dedigi katederi yada hortunu salip bir ucu da memeye bntla yapistirip daha cok emerek mememyi uyaracak. Denemektefayda var
Cok gecmiş
Olsun cnm aynen benim oglanda nezle oldu dün doktora götürdük ufak üşütmüş nezle dedi bana gecirdi burnum sakır sakır akıyor o düzelmeye basladı burun fısfısı bide surup verdi üc gün kullan dedi iyi geldi
Günaydın herkesebebeğe reflü demek için aşırı mı kusması gerekiyo yoksa az az kusması yeterli mi?bizde aşırı kusma haricinde çoğu belirti var çünkü.hatta kızım o yüzden emmek istemiyo galiba beni
Evet senin yazdıklarını hatrlıyorum Canm ben de o yüzden aşırı kusma da tek başına bir belirti değil..geçen az kilo aldığını söylediğinde doktora ben arada öksürdüğünü memeyi reddettiğini ve az kustuğunu söyledim e kilo azlığı da aşikar doktor reflü demedi.ama ben şimdi okuyorum bence reflü var kızımda.p.tesi götürcm inşallah başka doktora da o güne kadar neler yapabilirim kızım için onu bilmiyorum :/Valla benim oğlan aşırı kusuyor ama asırida emiyor sordum fazlayi atıyormus, 24 saat emse emer yani, sen bi dr a götür canım doğru kararı o verir
Tamam canım saolum, dikkat edicem, emmeyo onun etkisu de varT tanemdora canım doğru söylüyor gidisinin altı koltuk altı ve kasıklarının arasını aç bak pişik olmuş olabilir, kulaginin kenarına hafif masaj yap kulağında iltihap varsa susar dislerine masaj yap dış cikariyorsa susar, karni agriyorda olabilir karnini kendine yasla sırtını sivazla hafiften yani bunlar bildikleri canım
Oda sicakligonda 3 saat canim, buzdolabonda 3 gunGünaydın kızlar, tatlı mı tatlı dünyalar güzeli bebişler. Kızlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Haftaya işe başlıcam bebeğime eşimin teyzesi bakacak, bir gün önceden süt sağıp dolaba koyacağım biberonla ertesi gün bebeğime vermesi için, bir gün önceden sağıp dolaba koyduğum sütü sabahtan çıkarsam oda sıcaklığında beklese saat 10 gibi bebeğime verse olurmu. Sıcak suda bekletmeden oda ısısında olsa süt bir şey olurmu.
Canim neden kimsem yok diyorsun anneni çağırdın da gelmedi mi yoksa en kotu kv den yardım alsan olmaz miBenim kimsem yokki yardim edecek hep yine herzaman oldugu gibi yalnizim eşim bile yardimci olmuyo cok zor durumdayim acikcasi
Canim sende ki bu azim oldukça kocanın 7 sülalesine yetersin senCanim benimde yardım edecek kimsem yok destek olmadığı gibi kösteklerim var o konuda benden de sanslisin, bence dinlenebilirsin. Bebeğin 5 dk bile uyusa hen is yapma sende dinlen 5 dk 5dk dir, birak iş beklesin bırak ev o gün pis olsun bosveeeeer, ne yaparsan yap dinlemezsen süt olmaz
Canim 6 kere kaka yapması sorun değil bence 10 kere yapan bile var ma yeşil kaka ishale mukuslu kaka da süt alerjisini gosterir bir doktora götür istersen içinde süt olan hicbirsey yemeyeceksin kek dahil yani o derece. Geçer canım üzülmemrb bayanlar oyi gunler hepimizin imtihani baska rabbim kolaylik versin hepimize
benim oglumda 2 haftadir cok sik kaka yapmaya basladi gunde 6 kere yaptigi okuyir bazen yesil suli bazen sari mukuslu ne zaman emzirirsem daha emerken dolduruyir altini ishal mi diyorum ama hic bi huzursuzlugi atesi vs hic bisiyi yokk cokta guzel doyuyor sutumfe varcanlam veremedimm bir turluu
Evet senin yazdıklarını hatrlıyorum Canm ben de o yüzden aşırı kusma da tek başına bir belirti değil..geçen az kilo aldığını söylediğinde doktora ben arada öksürdüğünü memeyi reddettiğini ve az kustuğunu söyledim e kilo azlığı da aşikar doktor reflü demedi.ama ben şimdi okuyorum bence reflü var kızımda.p.tesi götürcm inşallah başka doktora da o güne kadar neler yapabilirim
Canim eğimli bir yüzeyde yatiracaksin kusmasinin nedeni emdiği süt mide kapağı açık olduğu için soluk borusuna kaçıyor yastık kullanabilirsin yatağının altına yastık koyabilirsin geçer reflü falan kalmaz
Yani ben bu aylara kadar on kez mama verdiysem bu sık emzirme yöntemini denerken oldu anlamadim inankiben de ters tepiyor neyse sagol canmCanım memen boşalmasın diye biriktirmeye çalışma. Eğer emzirmezsen beyin bu kadar süt yetiyor olarak algılıyor ve daha fazla süt üretmiyor. Memen boşalsın. Emdikçe gelir merak etme.
Sağol canm tavsiyeniçin@sirine rulem haklı canım ben de normalde öyle yapıyodm birinde kalsın süt birazdan isterse diyodum o memede bile bi süre sonra süt üretimi azalıyo.ön süt arka süt ayrımı dahi yapmadan emzirin.istese de emzirin istemese de emzirin.ben 2 gündür ayakta pışlayarak emziriyorum zorla.azönce de yatarak emzirdim.
@guldanee canım bebeğin ishal olabilir yediğin birşeyden veya mikrobik olabilir.ben incir yedim geçen gün baya kızım günde bir kere kaka yaparken 3e filan çıktı ama ben inciri bırakınca azaldı kaka.dikkat et susuz kalamsın bide bi çocuk doktoruna götürüver daha iyi olur bizim bilemediğimiz şeyler oluyo..
Eğer kilo aliyosareflu olmuyomus benim kizim dogdugundan beri çok kusuyor ama öyle böyle değil goturdugum iki doktorda kilo aliyosa sorun değil fazlası dedi yani benim kizim kusmasaysi bence sekiz kilo olurdu idrar tahlili yaptilar ondan şükür bise cikmadi dilersen bi uaptir canmGünaydın herkesebebeğe reflü demek için aşırı mı kusması gerekiyo yoksa az az kusması yeterli mi?bizde aşırı kusma haricinde çoğu belirti var çünkü.hatta kızım o yüzden emmek istemiyo galiba beni
Canım benimde d ogdugundan beri o kadar çok kaka yapiyoki her beslenmeden sonra ikiniyor yapcam diye basariyo:)bazen yeşil sarı ben öyle çok kafaya takmadimvalla bilmiyorum kakave kusma bizde had safhada öyle olmasaydı kilolu olurdu bizimki ama iste neyse bisknti olmasında varsın bebislerzayıf olsun napalimGunaydin herkese giremedim bayadr herkes iyidir insallah..
Benim iki sorum var biri dun aksam gogsumde yumruk gibi bi sertlik oldu uzun sure emzirmeyince oluyodu da dun niye oldu anlamadm sicak havlu dus dışında varmi öneriniz
Birde kizim cok fena isilik oldu sabh aksam dus aliorus ama gecmedi napabilirm
He bide 2 bucuk ayi geçtik halagunde 7-8 kere kaka yapio sizinde oylemi
Allah yardimcin olsun canm insallah göğüslerin dolar tasarKızlar benim sütüm iyice azaldı malum küçüğüm açık kalp ameliyatı gecirdi çok ciddi bir ameliyatti üstelik 8 gunlukken tabi ben Kahroldum bittim yavrum şimdi çok iyi bi sıkıntı yok ama başından beri gogsum hiç dolmuyo sıkıca geliyo ama ilk oğlumda taş gibi olurdu bunda sünger gibi mama vericem mecburen bu ay sadece 400 gr almış çok üzüldüm
Kızlar bebisim hem grip hemde idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende grubm boğaz ağrısı moralim çok bozuk dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?