2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kesinlikle bunu dene canm bn kızım doğduğunda sarılık oldu sütüm hemn gelmedi ve memeyi emerken yandan şırıngayla mama verdik hem sütüm geldi hem kızım doydu.inşallh sen de faydasını görürsün

Size de geçmiş olsun, ben attım çok şükür oglumda cok cok iyi burnu hırıltılı birazda öksürük var okadar çok şükür, biz havada takiyoruz, sizde iyilesirsiniz tez zamanda inşallah

Valla benim oğlan aşırı kusuyor ama asırida emiyor sordum fazlayi atıyormus, 24 saat emse emer yani, sen bi dr a götür canım doğru kararı o verir

Günaydın kızlar, tatlı mı tatlı dünyalar güzeli bebişler. Kızlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Haftaya işe başlıcam bebeğime eşimin teyzesi bakacak, bir gün önceden süt sağıp dolaba koyacağım biberonla ertesi gün bebeğime vermesi için, bir gün önceden sağıp dolaba koyduğum sütü sabahtan çıkarsam oda sıcaklığında beklese saat 10 gibi bebeğime verse olurmu. Sıcak suda bekletmeden oda ısısında olsa süt bir şey olurmu.

Valla benim oğlan aşırı kusuyor ama asırida emiyor sordum fazlayi atıyormus, 24 saat emse emer yani, sen bi dr a götür canım doğru kararı o verir
Evet senin yazdıklarını hatrlıyorum Canm ben de o yüzden aşırı kusma da tek başına bir belirti değil..geçen az kilo aldığını söylediğinde doktora ben arada öksürdüğünü memeyi reddettiğini ve az kustuğunu söyledim e kilo azlığı da aşikar doktor reflü demedi.ama ben şimdi okuyorum bence reflü var kızımda.p.tesi götürcm inşallah başka doktora da o güne kadar neler yapabilirim kızım için onu bilmiyorum :/

Tamam canım saolum, dikkat edicem, emmeyo onun etkisu de var

Oda sicakligonda 3 saat canim, buzdolabonda 3 gun

Canim sende ki bu azim oldukça kocanın 7 sülalesine yetersin senkızlar sütun bol olması için günde 16 bardak su öneriyor tracey hogg

Canim 6 kere kaka yapması sorun değil bence 10 kere yapan bile var ma yeşil kaka ishale mukuslu kaka da süt alerjisini gosterir bir doktora götür istersen içinde süt olan hicbirsey yemeyeceksin kek dahil yani o derece. Geçer canım üzülme

Canım memen boşalmasın diye biriktirmeye çalışma. Eğer emzirmezsen beyin bu kadar süt yetiyor olarak algılıyor ve daha fazla süt üretmiyor. Memen boşalsın. Emdikçe gelir merak etme.
Yani ben bu aylara kadar on kez mama verdiysem bu sık emzirme yöntemini denerken oldu anlamadim inankiben de ters tepiyor neyse sagol canm

Sağol canm tavsiyeniçin

Eğer kilo aliyosareflu olmuyomus benim kizim dogdugundan beri çok kusuyor ama öyle böyle değil goturdugum iki doktorda kilo aliyosa sorun değil fazlası dedi yani benim kizim kusmasaysi bence sekiz kilo olurdu idrar tahlili yaptilar ondan şükür bise cikmadi dilersen bi uaptir canm

Canım benimde d ogdugundan beri o kadar çok kaka yapiyoki her beslenmeden sonra ikiniyor yapcam diye basariyo:)bazen yeşil sarı ben öyle çok kafaya takmadimvalla bilmiyorum kakave kusma bizde had safhada öyle olmasaydı kilolu olurdu bizimki ama iste neyse bisknti olmasında varsın bebislerzayıf olsun napalim

Allah yardimcin olsun canm insallah göğüslerin dolar tasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…