- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.061
Canım memen boşalmasın diye biriktirmeye çalışma. Eğer emzirmezsen beyin bu kadar süt yetiyor olarak algılıyor ve daha fazla süt üretmiyor. Memen boşalsın. Emdikçe gelir merak etme.Mrba kızlar bende durumu artırmak için promalt humana rezene dereotu herşeyi kullanıyorum ama kötü kitina yetiyor ayrıca ben sk emzirdikce sutum artmak yerine azalıyor arti ornegin diyelimki kiza verdim sik sik sutu e bir satte bir gene istiyor e ozamn iki goguste bosoluyor oyuzden bende bosaltmamaya çalışıyorum valla artı pompayla sagdikcada azalıyor çözemedim bu konuyu
Canım ilk sorun için en etkili yöntem emzirmek. Bir şeye canın sıkıldıysa yada canın çektiyse de olur derler, bilmiyorum ne kadar doğru ama benim başıma geldiğinde hep emzirerek geçirdim.Gunaydin herkese giremedim bayadr herkes iyidir insallah..
Benim iki sorum var biri dun aksam gogsumde yumruk gibi bi sertlik oldu uzun sure emzirmeyince oluyodu da dun niye oldu anlamadm sicak havlu dus dışında varmi öneriniz
Birde kizim cok fena isilik oldu sabh aksam dus aliorus ama gecmedi napabilirm
He bide 2 bucuk ayi geçtik halagunde 7-8 kere kaka yapio sizinde oylemi
Teşekkürler canm bende oyle düşünüp emziriorum kac gunde geçmişti seninkiCanım ilk sorun için en etkili yöntem emzirmek. Bir şeye canın sıkıldıysa yada canın çektiyse de olur derler, bilmiyorum ne kadar doğru ama benim başıma geldiğinde hep emzirerek geçirdim.
Bizim kaka olayı azaldı. Artık günde bir kez ancak yapıyor. Ben de bunu soracaktım normal mi, sizlerin kaç oluyor diye. Kızım da 2,5 ayını geçti
Canım ertesi gün hemen geçmişti. Hatta bir defasında emzirdiğim an geçmişti iyice acıktığı zaman o göğsünü ver. Vakumlasın :)Teşekkürler canm bende oyle düşünüp emziriorum kac gunde geçmişti seninki
Maşallah canım çok iyiymiş minik :)kizlar bu gun 3.ay izlemimiz vardi oglum 7110 gr 63 cm olmus masallahh demekki bi sikinti yokk kilo alimi dusmus biraz ama artik normal diye dusunuyorumm
tsk ederiz teyzesi 2900 gr dogmustu 48 cm diiMaşallah canım çok iyiymiş minik :)
Kaç kilo doğmuştu oğluşun?
Canim gıdısının altını kontrol et pişik olmuş olabilir iki katman oluyor farkedilmiyorKafayi yemek üzereyim, surekli agliyo bagiryi
İnek sütü alerjisi olabilir canımmrb bayanlar oyi gunler hepimizin imtihani baska rabbim kolaylik versin hepimize
benim oglumda 2 haftadir cok sik kaka yapmaya basladi gunde 6 kere yaptigi okuyir bazen yesil suli bazen sari mukuslu ne zaman emzirirsem daha emerken dolduruyir altini ishal mi diyorum ama hic bi huzursuzlugi atesi vs hic bisiyi yokk cokta guzel doyuyor sutumfe varcanlam veremedimm bir turluu
bilmiyorum ki devam ederse gidicez doktira bi kacgun yemeyeyim zaten cok az yiyordumİnek sütü alerjisi olabilir canım
Maşallah canım çok güzel yaramış sütün. Allah hem seni hem de oluşunu korusun nazarlardan. Gerçekten çok iyi maşallah.tsk ederiz teyzesi 2900 gr dogmustu 48 cm dii
tsk ederimm cnm doyuramiyorumki masallah csurekli cap cap emiyor sutumde var cok sukur emziriyorum bikmadan usanmafan yeter ki emsinnMaşallah canım çok güzel yaramış sütün. Allah hem seni hem de oluşunu korusun nazarlardan. Gerçekten çok iyi maşallah.
Haftaya da bizim kontrol var, çok merak ediyorum ben de :)
Canim gıdısının altını kontrol et pişik olmuş olabilir iki katman oluyor farkedilmiyor
Cok gecmişKizceler oglum kaç gündür gripti, dün akşam çok kötü oldu emmeyi reddetti, kucakta biraktirmadi sürekli inliyodu hemen acile götürdük bronşit olmuş yavrum yarım saat hava verdiler akciğer filmi çekildi, biraz rahatladi yinede bugün uzman dr a götürdük aynen bronşit dedi nebulizator alın çok kuçuk ilaç tedavisi yapamayız dedi aldık bizde bugün biraz rahatladi. Banada geçmiş mikroplar boğazım çok kötü burnum Çeşme ye bağladı ilaç icemiyorum nane limon tam gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?