2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim sütun çok geldiği için ememiyordur gündüz emzirmeden önce fazla sütü sagip vermeyi dene bakalim

Gazdan dolayi yapiyo benim kizimda bi ara oyleydi goğsümle savasiyodu resmen hem ac hemde emmiyodu kiziyodu sinirli sinirli göğsumle savasiyodu gazdan dolayı sanirim

2 ay önce bebeğimi dünyaya getirdim ağlamasında vs mortor gelişiminde bi sıkıntı yok ama bebeğimin kafası geri doğru olduğunda sesi sanki ağlamış ağlamışşşta sesi hiç çıkmıyormuş gibi tiz çıkıyo bebek kangurusan koyuyorum onu kafası geri düşüyo öyle ağlıyo neden acaba doktorlukmu yoksa boğazı geri doğru gittiğinden sesmi bozuk geliyo çünkü kafasını düzelttiğimde yada kendi kafasını öne aldığında bu sorun ortadan kalkıyo

Canim aşı sonrası da ağrı veya ateş oldu mu bizimki öyle bir ağladı ki aklım çıktı yerinden ya hala da huysuz off

Aşı yapılırken çok agladi bende çok kotu oldum, aşı bitince hemen göğsumu verdim emince sustu uyuklamaya başladı, bebek arabasıyla yürüyerek gelmiştik arabaya koydum eve kadar uyudu hatta 2 saat kadarda evde besigin de devam etti uykuya, uyaninca calpol verdim, hiç ateslenmedi huysuzlukta yapmadı çok şükür, gece derin uyumadi sayıklar gibi iihh ihh etti ama uzmedi beni oglusum

Canim böyle bi sıkıntım olmadı hıc de duymadim, sen yinede bi dr a danış derim için rahat etmiş olur en azından

Gazı olabilir

Sütün çok geldiği için oluyor öyle.. Benim kızım 3 aylık. Şimdi iyi. Ama 2 aylıkken o da öyle yapıyordu. Çünkü memeyi emmeye ilk başladığı an, süt fışkırıyor...
Bir de ben eger bir kere bile biberon vermiş olsaydım, "kesin biberona alıştı, memeyi reddediyor " diye düşünürdüm. O derece boğuşuyordu emerken

Onu da düşündüm canim, sagip emzirdim aynisi gibi davra iyor, diktor kilo kaybi olmasin die biberonla sagdiklarini ver dedi, kasikla almıyor.

LargeGemini canım tutuş şeklinden bi morarma olmustur küçük daha çok fazla dik tutmemız doğru değil aslında bide bende 40 çıkıp 15 gün temiz durduktan sonra adet oldum hemn bence kafana takma ilk bebeğimde öyle olmuştu ama hiç bi sorun olmadı istediğim zaman hamıle kaldım

Hangi yöntemle korunmustunuz cnm

Cnm kan tahlili yaptilar plt degeri cok dusuk cikti norml degerler 150-400 arasindaydi kizimin 82 cikti kan hastaligi olabilir dediler cok korktuk 2 gun sonra tekrar tahlil verdik bu sefer 609 cikti bu seferde yüksekti doktor takip altina aldi iki haftada tahlil veriyom gecen gun tekrar tahlil verdik ozmn da 200 cikti cok sukur normalseviyeye gelmisti ama bir ay sonra yine kan tahlili verecez umarım kucuk oldugu icindir bu arada kalp doktoruna goturyn dedi doktor morarma icin kalbinde biraz aciklik ve ince bi damar varmis bebeklerde oluyomus 2 yasina kadar gecer dedi
Istersen sende bi götür morarma icin erken teshis onemli bisey oldugunu sanmiyorum ama eger endiseleniyosan gosternekten bisey cikmaz cnm
Canim sen doktora götürecektin tahlil yapıldı galiba bebisin neden morarmis bulabildiler mi

Kızlar 1ay sonra iş başı yapacağım İnşAllah. Kızım şuan 74günlük biberon vermedim daha önce. 2gündür uğraşıyorum biberonu almıyor. Bunun kolay bir yöntemini bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…