- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.416
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.421
Bugün 2.ay asimizi olduk oglum 1 ayda 6 cm uzamış 61 cm olmuş , 1250 gr almış 5750 gr olmuş. Ama cok aglattilar oğlumu, nerdeyse bende agliyacaktim
Canim ishal olduğundan şüphe ediyorsan bol bol bebeğini emzir ki şu ihtiyacını karsilasin doktor da sana aynısını soyleyecektir ama bence doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar kızım 4 gundur eskiye gore kakasini daha sıvı yapıyor ishalmi acaba diye çok korkuyorum bugün 4 kere kaka yaptı sizceddoktora goturmelimiyim lütfen akıl verin
Canim ben uyandirmadan uykusunda emziriyorum hiç uyandırma uykusu açılmasın ama 3-4 saatte bir emziriyorum anne sütünün sindirimi kolay ve hızlı olduğu için aslında çabuk acikiyorlar. Hem emzirdikce göğüslerin hızla süt toplar.Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı
Bana rota virüsü aşısıyla ilgili bişey demedi 3.ayda bana iğne yapcakmis bebeğe yokmuş, 2 bacağından 1 kolundan 3 tane iğne yaptılarMaşallah canim:) darısı bizim bebislere bende yarın aşıya gideceğim rota virüsü için 3. Ayda yapalım dedi.
Kaç tane aşıyı bebeğin neresine yaptılar canım
Maşallah oğluna canımBugün 2.ay asimizi olduk oglum 1 ayda 6 cm uzamış 61 cm olmuş , 1250 gr almış 5750 gr olmuş. Ama cok aglattilar oğlumu, nerdeyse bende agliyacaktim
1 aylıktan itibaren uykusu 5 saati geçerse uyandiriyorum sadece. Uykuda önemli.Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı
Bir onceki kilosu kacti kac gunde nekadar kilo aldi dr un yada saglik ocagi hesapliyor.mesela 500gr aldi 20 gunde 500u 20ye bol 25 cikiyor gunde 20grdan fazla almissa iyi azsa mama takviyesi bizimki oyle oldu. Bi uzmama danis mama vermeden once .cunku kaclik vereceginide onlar soyluyor
Bugün 2.ay asimizi olduk oglum 1 ayda 6 cm uzamış 61 cm olmuş , 1250 gr almış 5750 gr olmuş. Ama cok aglattilar oğlumu, nerdeyse bende agliyacaktim
Masallah cnm kac kilo dogmustu bebegin
3850 gr 50 cm doğdu canım, karnimdayken demişti dr uzun boylu olacak diye maşallah hızlı uzadı dogdugunda beri 11 cm uzamış toplamda 2 bucuk kg kadar almış
Buna karar verecek olan yine doktordur. Bir danis istersen aylik kontrol olmuyormusunBir ay onceki kilosu 4 710 du bir ay sonra 5 200 du cnm saglik ocagi bisey demedi o hesaba gore mama takviyesi gerekiyo sanirim
Buna karar verecek olan yine doktordur. Bir danis istersen aylik kontrol olmuyormusun
Gaz sancısı vardır belkiKizkar kizim 60 günlük, fakat emrrken biguluyomus gibi emiyo, kızıyor, 4 5 kere çektikten sonra kafasini kaldiriyor, tekrar saldirir bogusur gibi zorla emziriyorum. Sagdogim sutten biberonla veriyorumm onu da zorla içiyor, bu durumu yasayan var mi? Gece uyurken emzoriyörum skinti olmuyo://
Canm bizdede zamn zamn oluyo gazdan diye düşünüyorum cok sık emdigi zamanlar oluyoKizkar kizim 60 günlük, fakat emrrken biguluyomus gibi emiyo, kızıyor, 4 5 kere çektikten sonra kafasini kaldiriyor, tekrar saldirir bogusur gibi zorla emziriyorum. Sagdogim sutten biberonla veriyorumm onu da zorla içiyor, bu durumu yasayan var mi? Gece uyurken emzoriyörum skinti olmuyo://
Bence iyi bir doktora götür bebişini mama kararında o yardımcı olsun canım. Belki az kilo alışının başka bir nedeni de olabilir. Yada belki kilo alışı yeterlidir. Sonuçta bizlerde de aynı değil mi aynı şeyleri yiyip farklı kilo alabiliyoruz.Bir ay onceki kilosu 4 710 du bir ay sonra 5 200 du cnm saglik ocagi bisey demedi o hesaba gore mama takviyesi gerekiyo sanirim
Rabbim saglik sihhat versin insallah cnm Anne sütü veriyon sadece degil mi cnm
Gunaydin anneler..
Bisey sorcam bebek kucaktayken bacaklari moraran varmi doktr normal dedi ama emin olamiyurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?