- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.401
Canım sütünmü yetmiyo neden mama vermek istiyosunHem mama hem meme vermeyi düşünüyorum arkadaslar yardim edin hipp organik mama aldı esim neden herkes mama konusunda bu kadar onyargili anlamiyorum benim yengemin sutu olmadığı icin ilk gunden itibaren mama vermisti annem de anne sutu verdi kardesimi ikiside 14 gun arayla dogum yapmisti simdi yengemin oglu hem kilolu hem uzun boylu hem iştahlı hem iriyari ama kardesim kısa zayif ve istahsiz 10 yasindalr yengemin oglu 13 gibi duruyo mamanin zarari olsa mama yiyen bebekler hepsi sagliksiz gelisememis olurdu ama hic karşılasmadik iki arada bi derede kaldim hem mama hem meme versem ne olur ki
Canım sirke aliyomus kokuyu istersen onla sil de bigün havalandır
azından herzaman olmasada arada bebek ac ve sutum yokken birde disari ciktigimda aglamasin hemen biberonla doyurup dursun die mama vermek istiyorum ama kararsiz kaldim herkes okadar olumsuz konusmus ki sanki mama zehirde vermeyin gibilerinden bende bu yuzden mayis annelerine sorim dedimCanım sütünmü yetmiyo neden mama vermek istiyosun
Canım tvde izledim doktor diyoki bi annenin sütü üçüz bebeğe bile yeter.mama karbonhidrat diyo.onun için mama yiyen bebek şişman olur diyo.bebeğin kaç günlük ve kaç kilo.mama yerine sütünü artırcak şeyler denesen.Sutum yetmiyo die dusunuyom cunku bebegim emmek istiyo surekli ve emince birsuru sonra birakiyo ve agliyo sanirim ceke ceke yoruluyo ve sonra birakiyo doymadan kasikla verdiğimde ac kurtlar gibi saldiriyo tekrar vermem icin birde zayif geliyor gozume yuzu kasik kadar sanirim kilo almiyo ama uzuyoboyu ve incecik duruyo ve bazen gogsumde cok az süt oluyo doymuyo huzursuz ve bebek büyüdükçe daha cok gogsumde kaliyo daha sık emmek istiyo en
azından herzaman olmasada arada bebek ac ve sutum yokken birde disari ciktigimda aglamasin hemen biberonla doyurup dursun die mama vermek istiyorum ama kararsiz kaldim herkes okadar olumsuz konusmus ki sanki mama zehirde vermeyin gibilerinden bende bu yuzden mayis annelerine sorim dedim
70 gunluk 5 kilo 200 gram cnmCanım tvde izledim doktor diyoki bi annenin sütü üçüz bebeğe bile yeter.mama karbonhidrat diyo.onun için mama yiyen bebek şişman olur diyo.bebeğin kaç günlük ve kaç kilo.mama yerine sütünü artırcak şeyler denesen.
Canim endişelenmeni istemem ama benim bebeğim de çok uykuyu seven uyuyan bir bebek yanlız geçenlerde cok uyuyor tabi uyudugu icin de beslenemiyor diye doktora goturdum tüm tahlilleri yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuş meğerse açlıktan kan şekeri düştükçe uyuyormuş halsiz kalıp. Dk sürekli uyuması iyi değil uykuda bilinç kaybı yaşar hatta allah korusun koma hali bile yaşayabilir anlamazsınız uyuyor sanirsiniz. kesinlikle 6 saati aşmayacak beslenmesi dedi gündüz 3 gece 4 saat normalmis.hatta hastanede yattık 3 gün serum yedi enfeksiyondan dolayı da antibiyotik mslesef.Canım benim bebeğim iki aylık, yaklaşık bir aydır uyandırmıyorum hatta dün gece saat dokuz buçukta uyudu sabaha karşı saat 5:40 ta ben uyandım bebeğim hala uyuyordu. Uyandırdım emzirdim.
Benimkinse parçacıklar az hiç yok.givi.nerdeyse bu durumda doktora gitmeli yim sanırım
Bence kilosu gayet güzel70 gunluk 5 kilo 200 gram cnm
Anne sütü vermekteki amç sağlıklı, hastalıklara karşı dayanıklı olması. Yoksa vücut şekli genetik sayılır sütle ilgili değil. Hiçbir mama anne sütünün içeriğine yaklaşamaz bile. Ama öecbursan yapacak bişey yok. Mecbur olduğundan emin ol benceHem mama hem meme vermeyi düşünüyorum arkadaslar yardim edin hipp organik mama aldı esim neden herkes mama konusunda bu kadar onyargili anlamiyorum benim yengemin sutu olmadığı icin ilk gunden itibaren mama vermisti annem de anne sutu verdi kardesimi ikiside 14 gun arayla dogum yapmisti simdi yengemin oglu hem kilolu hem uzun boylu hem iştahlı hem iriyari ama kardesim kısa zayif ve istahsiz 10 yasindalr yengemin oglu 13 gibi duruyo mamanin zarari olsa mama yiyen bebekler hepsi sagliksiz gelisememis olurdu ama hic karşılasmadik iki arada bi derede kaldim hem mama hem meme versem ne olur ki
Masaj icin doktorumuz 3 hafta sonra baslayin aksi takdirde doku bozuklugu olur dedi.Kırmızı ve ıslak gibi diruyo pipisi,dün ılık suda oturma banyosu yaptirdım ama canı acımıyormu masaj yaparken.Bir de en krem+sprey bir de özel ped kullaniyorum.Yanı sıra günlük ilaclari kafam bir dünya ev karmakarışık olduMerhaba bizde hafta sonu lokal anestezi ile sunnet yaptirdik. Sunnetten sonra pipisi kayboldu. Gömuk penis miamaasajla duzelir dedi doktor bende her altini actifimda masaj yapiyorum. Yaralari ve rengi bugun daha iyi morluklari daha gecmedi. Cok uzuldum oglumun pipi ufak diye baska bir dr daha gittim oda ayni seyo soyledi. Hem sisilikten hemde kilodan dilayi ice kacmis herguna masaj yaparsam 6 aylik olana kadar duzelirmis.
Ben ikisinide kullanıyorum cok rahat ve kullanısli.Diger sütyenlere göre gögsünün tamamini cikarabiliyosun.Ben evde emzirme sütyeni dısarı cikarkende emzirme atleti kullanıyorum.Ama disari cikarken ya da eve misafir gelecekse gögus pedi koyuyorum,penye olduğu için gögus uclari cok belli oluyo.Kızlar emzirme südyeni ya da atleti kullanıyormusunuz? Benim zaten göğüslerim büyüktü. Şimdi ne giyeceğimi şaşırdım
Bir onceki kilosu kacti kac gunde nekadar kilo aldi dr un yada saglik ocagi hesapliyor.mesela 500gr aldi 20 gunde 500u 20ye bol 25 cikiyor gunde 20grdan fazla almissa iyi azsa mama takviyesi bizimki oyle oldu. Bi uzmama danis mama vermeden once .cunku kaclik vereceginide onlar soyluyor70 gunluk 5 kilo 200 gram cnm
hAnne sütü vermekteki amç sağlıklı, hastalıklara karşı dayanıklı olması. Yoksa vücut şekli genetik sayılır sütle ilgili değil. Hiçbir mama anne sütünün içeriğine yaklaşamaz bile. Ama öecbursan yapacak bişey yok. Mecbur olduğundan emin ol bence
angi markayı aldın benim göğüslerim zaten büyüktü emzirme ürünleri yumuşak olunca çabuk esner gibime geliyor bonfrix markasından denicem olmazsaBen ikisinide kullanıyorum cok rahat ve kullanısli.Diger sütyenlere göre gögsünün tamamini cikarabiliyosun.Ben evde emzirme sütyeni dısarı cikarkende emzirme atleti kullanıyorum.Ama disari cikarken ya da eve misafir gelecekse gögus pedi koyuyorum,penye olduğu için gögus uclari cok belli oluyo.
Kızlar geçen gece ne yaptım anlatım da gülün-)
Yattım eşim hala ayaktaydi geldiğinde uykumda gorkemi al da yerine koy emmiyo beni demişim eşim de zaten yerinde deyince emzirdim zannettim kurduğum alarmı ileri saate attım bi de eşim uyandırmaya calisiyo çocuğu emziricen kalk diye emzirdim diye tutturup durdum sana da söyledim ya diyorum o ruyaydi demesiyle bi Kalktım ama
Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı
Ben nbb kullanıyorum normalde 80 di 85 aldım iyi oluyo.Bir de dügün bayram icin penye olmayanı var ondan aldım.Normal kullandığim sütyenin önü açılır hali o toparliyo onu tercih edebilirsinh
angi markayı aldın benim göğüslerim zaten büyüktü emzirme ürünleri yumuşak olunca çabuk esner gibime geliyor bonfrix markasından denicem olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?