- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.201
Fitil verince kakasini yapabildi mibenimkide deli gibi işiyo kakasını yapmıyo 10 güne çıktık geçen fitil vermek zorunda kaldım
Nasıl yani her gittiğinde hep aynı pozisyonda miarkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı
Canim aşı olan yere 3 gün su degmeyecrk ama su değmeden silebilirsin zaten o kadar sıcak ki biraz ferahlasin yavrucakGünaydın kizlar
Biz bugun 2. Ay asilarimizi olduk giderken yikamistik oyle istediler. Aceba ne zamana kadar yikamayacagiz. Bide aşı ola bebeklerin tepkilerini merak ediyorum ates vs gibi. Sevgiler herkes3
Bir de ultrasonda hareketlerini görebiliyor musun kıpır kıpır olurlar bazen izleyebiliyorsan hiçbir sorun yok canım hayırlısı olsunarkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı
Günaydın kizlar
Biz bugun 2. Ay asilarimizi olduk giderken yikamistik oyle istediler. Aceba ne zamana kadar yikamayacagiz. Bide aşı ola bebeklerin tepkilerini merak ediyorum ates vs gibi. Sevgiler herkes3
canım biz de bugün 2. ay aşılarımız olduk. hemşire iki gün banyo yapmasın dedi, ateş içinde calpol verebilirsin dedi.şuan oğluşum uyuyor uyansın ne olur ne olmaz diye bir çay kaşığı calpol vereceğim ben.Günaydın kizlar
canım bende ilk bebeğimde colinox vermiştim o da probiyotık bir damlaydı. be defa senin gibi bende bio gaia verdim, dediğin gibi damla çok işe yaradı, pırtları kendi çıkarmaya başladıMetsili at çöpe hiç bir ise yaramiyor. Aksam 11den sabah 9-10 a kadar agladigi oldu bebegimin. Hakkaten cinnet gecirmemek elde degil. Basima ağrılar giriyodu stresten. Bio gaia diye bi damla var çok rahatlatti. Artık sancilar azaldi,aglamalar azaldi uykusu çoğaldı. Akşamları 5 damla veriyorum kuzuya dönüyor çocuk. Doktor tavsiyesidir,hic bir yan etkisi olmadığı gibi probiyotik özelliğe sahip
Hanımlar bebeği ufakken uçağa binen varmı korkuyorum kulakrına basınctan bişe olucak diye
Canım bende çok korkmuştum ama çok sorum yaşamadık sadece ertesi gün uykuya dalmak ta zorlandığı için 3_4saat kadar ağlama krizine girdi sonra uyuyunca sakinleşti o kadar sakin olmaya çalış yeter.merhabalar, bebeğimin 2 aylık aşıları zamanı geldikçe ben acayip strese giriyorum, çok korkuyorum, hatta aşı yaptırmasam mı diye bile düşünmeye başladım. o kadar zor mu geçiyor aşı sonrası, deneyimli anneler tecrübelerini aktarabilir mi? Çok teşekkürler
Ewet canım yaptı ftille bakalım fitilden sonra yapmadı gene bekliyoruzFitil verince kakasini yapabildi mi
Ya nspıcam bilmiyorum korkuyorum aslında buyuk olanda pek hoşlanmıyo uçaktanBiz bebek 13 günlükken uçağa binmek zorunda kaldık, iniş ve kalkışta emzirdim, zaten hep uyudu, pek bir sorun olmamıştı çok şükür
mor calpol yazar sana hemşiren cnm bir çay kaşığı oda atesi cıkarsaArkadaslar persembe ikinci ay aşımız var atesi cikarsa evde ne agri kesici var ne ftil ne yapcam bilmiyom hangisini almaliyim bilmiyorum lutfen cok acil yardimci olurmusunuz ??
merhabalar, bebeğimin 2 aylık aşıları zamanı geldikçe ben acayip strese giriyorum, çok korkuyorum, hatta aşı yaptırmasam mı diye bile düşünmeye başladım. o kadar zor mu geçiyor aşı sonrası, deneyimli anneler tecrübelerini aktarabilir mi? Çok teşekkürler
Merhaba 2aylik olucak bebeğim. Onereceginiz oyunlar var mi
Hamileyken kullandiginiz vitamin haplarini emzirirken kullaniyor musunuz
Arkadaslar persembe ikinci ay aşımız var atesi cikarsa evde ne agri kesici var ne ftil ne yapcam bilmiyom hangisini almaliyim bilmiyorum lutfen cok acil yardimci olurmusunuz ??
Selam kizlar
Burdan defalarca yazmıştım kizim 4 saatten önce emmiyor sürekli uyuyor diye meğerse çocuğum idrar yollarindan enfeksiyon kapmis meme reddi de o yuzdenmis.şimdi hastanede yatıyoruz tam 7 buçuk saat emmedi bugün aç acına durdu serumla kendine geldi birde kanindaki oksijen değerine baktılar damarını çok zor buldular bütün vücudu delik deşik oldu allahım bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç çünkü ben kızımı daha hiç katila kayıla ağlatmamıştım. Uc günlük tedaviye başladık perşembe günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyoruz bakalım. Sizden isteğım meme reddi diye gecistirmeyin altında muhakkak bir sebeb var bu reddetmenin.birde bize dua edin eskisi gibi emsin kızım beni.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.amin
Selam kizlar
Burdan defalarca yazmıştım kizim 4 saatten önce emmiyor sürekli uyuyor diye meğerse çocuğum idrar yollarindan enfeksiyon kapmis meme reddi de o yuzdenmis.şimdi hastanede yatıyoruz tam 7 buçuk saat emmedi bugün aç acına durdu serumla kendine geldi birde kanindaki oksijen değerine baktılar damarını çok zor buldular bütün vücudu delik deşik oldu allahım bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç çünkü ben kızımı daha hiç katila kayıla ağlatmamıştım. Uc günlük tedaviye başladık perşembe günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyoruz bakalım. Sizden isteğım meme reddi diye gecistirmeyin altında muhakkak bir sebeb var bu reddetmenin.birde bize dua edin eskisi gibi emsin kızım beni.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.amin
Merhaba, kuzum 10 gün sonra üç aylık olacak. Son bir haftadır oyun halısı ilgisini çekmeye başladı. Kısa süreli de olsa oyuncakları seyredip, ışıkları yanınca heyecanlanıp çırpınıyor.Merhaba 2aylik olucak bebeğim. Onereceginiz oyunlar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?