2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim bi sakin ol önce, büyük olasılıkla gazi var yavrunun, daha minnacik o sancı ona çok büyük, benim oglumda gazi olunca hırçın davranıyor, kollarını kavga eder gibi savuruyor ayaklarını geriyor ağlıyor, memenin ucunu çekip uzatıyor, bunlar hep canı yandigi için. Ben metsil gaz damlasi kullanıyorum ve ayaklarına masaj yapıyorum, karnına küçük bir havlu isitip koyuyorum bunlar rahatlatiyor bebeğimi sende dene istersen

evet kesinlikle önce senin sakin olman lazım. Bebek senin gerginliğini hisseder. Dahada hırçınlasir ve daha cok ağlar. masaj yap nazikçe , müzik aç, tatlı tatlı ses tonuyla konuş. Benim bebeğim de agladigi zaman bu gibi yollar deniyorum iyi geliyor. Hatta bebeğin suyu severmi bilmiyorum ama ılık bir su hazirlayip icine sokabilirsin. benim oğlum cok rahatliyor cok iyi geliyor su

anne sütü alan bebeklerde kusmayı doktorlar çok sorun yapmıyor ama eğer çok fazla kusuyora bir doktoruna sor istersen. Bir de yediklerine dikkat et o yuzdende kusabilir.

Sağolun arkadaşlar kısma bıraz daha ıyı bugün benim sıkıntı bıtmıyor buna da şükür ama dişim fena ağrıyor emzııken Nasıl olcak varmı dişçiye giden uyusturmak için iğne yapmak zorunda çünkü dokununca beynıme vuruyor ağrısı o iğne de bebeğime gecer of of

Canım gittim dişçiye iltihap olmuş ama ilaç yazmadı.paradontax la fırçala dedi.iltihap geçince çektircem.uyuşturmak için illaki iğne vurcak

kızlar ben gaz ile ilgili konu açmak istiyorum ya da bebeği kakasını yaparken zorlanan var ise paylaşımı birçok anne :görsün faydalansin istiyorum ama acamiyorum

Ben doktora sordum emzirirken dişini yaptırabilirsin dedi. Biraz daha büyüsün yaptiracam inşallah

Merhaba cici anneler. Oglumun gözü capaklaniyor. Arife günü gittik dr damla verdi . Bugun cok artti sabah kanlanmisti. Korkudan agladim yeniden baska bir dr gittik yeni bir ilac onermeyecegini soyledi. Bekleyecekmisiz gözyaşı kanali tikaliymis. Masaj yapacakmisiz. Benim kuzum elim gözüne dogrubyaklasinca basiyor yaygarayi. Sile sile etrafı tahris olmus. Beklenirmi boyle 10 dk silme yapisiyor. Bubarada anne sutu ile silmeyecegiz annem israr ettti ama sut bakteri uretir. Ayni zamanda cayla pansuman yapma sakin dedi. Cayda cok mikrop varmis.

Baska bir konu ben bebegimi 1 ve 2 ci ayda ozel bir de götürdüm heryerine baksinlar diye. Aceba bundan sonra her ay kontrole gidiliyormu. Yani ben hiç etrafinda bebek olmayan biriyim bilmiyorum bisey. Sadece aşılarını yaptirmak yetiyor mu yoksa bu aralarda benim yaptırmam gereken bisey varmi. Nasil takip edilirmi devlet hastanesinde hep ayni dr mi götürmek gerekli..
40 yasinda anne olunca kalirsin boyle ortada :)sevgiler

Kızlar bebisi gülmeye başlayan göz teması kurabilen var mı
Benim kuzucugum nasil gulucukler saçıyor 3 gündür. Ama ben onunla omadar cok konuşuyorum ki. Hamileykende 9 ay konuştum annem ne olur beni birakma diye ne diller döktüm. 9. Denemeden sonra o beni birakmadi rabbiminde izni ile kandirdim kendisini)
Bugun ona besik uzeri isikli muzikli oyuncaklar varya ondan aldim aman allahim cildirdi. Nasil sesler cikartiyor. Arada bi sanci geldiginde cigliklarini saymazsak ..... hep gülsünler yavrularimiz ..herseyleri yeterli olsun..

Mrb cnm dayanamayınca daha bebeğim 15 günlükken disciye gittim İğne yaptı 4 saat emzirme dedi dr sagdigim sütler vardı onlarla idare etmiştik sende önceden sagip hazırlayabilirsin . Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Benim ilk kızımda da olmuştu. Kaynamış ılımış suya batırıp ütülü bezle silmistik bize öyle söylemişti doktorumuz. Masaja iyileşince bile devam ettim.

ilk kızımda doktora özelde her ay götürdüm aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. Ikincide sadece sağlık ocağına götürdüm. Yeterli bence. Bu üçüncüde de aile hakemliğine gideceğim aşı ve kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…