• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler :KK36:
kesi istemekle iyi etmişsin. 2 arkadaşım var kesisiz doğum yaptıkları için o bölge sarktı diyen. onların ikinci doğumuydu.

rulem rulem maşallah size Allahm anali babali büyütsün inşallah
somurtkankiz somurtkankiz sendende haber beklioruz hemencecik kurtul inşallah
Günaydın herkese benimde kontrolum var bugun bakalim neler dicek doktorum
hayırlı haber alırsın inşallah. belki açılman sancın falan vardır anlamıyorsundur.günün geçti ne de olsa benim dokorum izne çıktı . şu halimde pazartesiden pazartesiye muayene olabilicem

Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler :KK36:

hayırlı olsun kurtulmuşsunuz:) normal doğumdada epidural yapıyorlarmış. siz öyle mi yaptırdınız?

rulem rulem tenrik ediyorum hayırlı olsun canım

somurtkankiz somurtkankiz hadi derin nefesler bekliyoruz kolay kurtul inşallah

miranda_1986 miranda_1986 bence senin de içine doğar. Daha biz çok bekleriz.. Boyuna yaylaniyorum sağa sola kanala girsin açılsın diye amaaann.. Salı günü suyu yine az çıkarsa dogurtacaklar herhalde beni. Değilse ben haziran 10da anca dogurrum herhalde :)
Kedibochi Kedibochi doktora gidince yaz bize

Öpüyorum sizi..

S sfer aman iyi maşallah cuk cuk emsin kuzucuk ben hamileliğimi de yatarak geçirdim21haftadan 38.haftaya kadar esimden
Ayrİ adam eve gelecengelecem diye seviniyor du şimdi aynı evin içindeyiz ama gorusemiuoruz:)))

Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Bebegimin kalp atislarini beğenmedi doktorum.
Istemeye isyemeye sezaryen dedi.
Valla dedim önemli olan sağlık.
Ki gerçekten öyle.
Dua edin.ne.olur. kizim kurtulsun.
Tek dusuncem onun sağlığı..
Simdi.yatisim yapılıyor

rulem rulem tenrik ediyorum hayırlı olsun canım

somurtkankiz somurtkankiz hadi derin nefesler bekliyoruz kolay kurtul inşallah

miranda_1986 miranda_1986 bence senin de içine doğar. Daha biz çok bekleriz.. Boyuna yaylaniyorum sağa sola kanala girsin açılsın diye amaaann.. Salı günü suyu yine az çıkarsa dogurtacaklar herhalde beni. Değilse ben haziran 10da anca dogurrum herhalde :)
Kedibochi Kedibochi doktora gidince yaz bize

Öpüyorum sizi..
Ay deme oyleeee!! Ne dilersen o olur. Çabuk dogurucam ben de. Azim ettim bu gün dogurucam diye kalk yataktan. Biz doğuramasak bile en azından Niyetimiz belli olsun ayol :)))

Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Ki gerçekten öyle.
Simdi.yatisim yapılıyor

Kurtulur canım sakin ol kızını rahatlat. Kavuşacaksin inşallah. Dualarim seninle

hayırlı haber alırsın inşallah. belki açılman sancın falan vardır anlamıyorsundur.günün geçti ne de olsa benim dokorum izne çıktı . şu halimde pazartesiden pazartesiye muayene olabilicem

Nstde hic sanci yok doktra gosteremdm daa beklemedeyim bakalimm hayirlsi

Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Ki gerçekten öyle.
Simdi.yatisim yapılıyor

Tedirgin olma sonunda kavuscan bebeğine hayirlsiyla insallah

Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Ki gerçekten öyle.
Simdi.yatisim yapılıyor
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kavuşacaksın inşallah sonunda meleğine..

Selam haftası dolmak üzere olup hala doğuramayanlar 39+3 olduk hala bi hareket yok ben de geçmiyor zaman hiç rahatsızlık had safhada. Doktor müdahale etti iki gün önce doğum başlasın artık iki güne gelir dedi ama gene yok gelmiyo bizimki

biz de 39+2 olduk bugün çamaşırım ıslanmış az nbi şey su mu ki dedim ama devamı gelmedi. dr da yarın izinliymiş napsam ki

Back
X