- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.581
Ayyy canim dur bi ben de telas yaptim...hangi sehirdesin? Kv kendisi bi sekilde sizin eve ulasamaz mi? Ya da 11e kadar senle beklese esin sonra da sen duruma baksan git/gitme kararini verseniz...hastaneye direkt gelse kv...ya daaa....smdiden hastaneye gidip nstye baglanip duruma da bakablrsnz...secenekler bunlar oldgna gore karar vermek kaloyorrKızlar kasilmalar sıklaşti ve bele vurmaya basladi.
Ben hala hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum.
Erken gitmekte istemiyorum.
Esim 12 gbi kv yi alacak hava alanından.
Ya o ara agirlasirsam ?
Canm kac dakikada bi takip edemiomusunKızlar kasilmalar sıklaşti ve bele vurmaya basladi.
Ben hala hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum.
Erken gitmekte istemiyorum.
Esim 12 gbi kv yi alacak hava alanından.
Ya o ara agirlasirsam ?
Istanbuldayiz. Anadolu yakasi.Ayyy canim dur bi ben de telas yaptim...hangi sehirdesin? Kv kendisi bi sekilde sizin eve ulasamaz mi? Ya da 11e kadar senle beklese esin sonra da sen duruma baksan git/gitme kararini verseniz...hastaneye direkt gelse kv...ya daaa....smdiden hastaneye gidip nstye baglanip duruma da bakablrsnz...secenekler bunlar oldgna gore karar vermek kaloyorr
Sanirim 7 ya da 8 dk.da.bir.Canm kac dakikada bi takip edemiomusun
Istanbuldayiz. Anadolu yakasi.
Hava alani eve ve hastaneye uzak değil.
Esime.öteki abin.alsin dedim.
Seni.hasteney.birakir annemi alirim.dedi. ben.yalniz mi.doguracam dedim ses.yok ya da ben de.gidecek misim hava alanina siklasirsa sancim oradan.gidermisiz hastaneye.
Simdi yattim dinleniyorum. Bakalim gececek mi..
Sanirim 7 ya da 8 dk.da.bir.
Ama cok.uzun oluyor. 1.5 dk.ya kadar uzuyor.
Sabahi etmek.istiyorum.
Bakalim
Allah beraberinde olsun saglikla al kucagina insallah dogururken bizede dua et insallahKızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hadi hayirlisiyla al kucagina insallah arkadasim...Kızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
5 dkda 1i geciktirmede hastane icin nolur nolmaz hadi geliyo inşallah bebis hayırlısıyla
Sanirim 3 dk da 1.e düştü.5 dkda 1i geciktirmede hastane icin nolur nolmaz hadi geliyo inşallah bebis hayırlısıyla
Hadi hayirlisiyla insallahhhSanirim 3 dk da 1.e düştü.
Gidelim bakalim.hastaneye ne.diyecekler
Ne hissediyosun peki bende cumaryesi 10 da giricem ama cok korkuyorumSelam kızlaar dabah 11 30 da sezeryana giricem darısı bekliyenlere.
Hangi anesteziyi tercih ettin ben epidural olacagim panik atagim var offf stresliyimKizlar Bende sabah kavuşuyorum bebisime
Mis kokusunu içime çekmek için sabirsizlaniyorum
Ama heycanla karışık korku var sanki içimde yarını hayırlısıyla bi atlatsak
Sherricim ne haldesin bilmiyorum ama sakın yalnız kalma evde. En kötü esinle havaalanına git. Arabada bekle. Daha vardır doguma. Ama sanırım sabaha gelir seninnkiz Ece hanım babaneyi direk hastaneye götürecek!!Istanbuldayiz. Anadolu yakasi.
Hava alani eve ve hastaneye uzak değil.
Esime.öteki abin.alsin dedim.
Seni.hasteney.birakir annemi alirim.dedi. ben.yalniz mi.doguracam dedim ses.yok ya da ben de.gidecek misim hava alanina siklasirsa sancim oradan.gidermisiz hastaneye.
Simdi yattim dinleniyorum. Bakalim gececek mi..
Sanirim 7 ya da 8 dk.da.bir.
Ama cok.uzun oluyor. 1.5 dk.ya kadar uzuyor.
Sabahi etmek.istiyorum.
Bakalim
Aaaaaaaa geliyo kizceeeee!Sanirim 3 dk da 1.e düştü.
Gidelim bakalim.hastaneye ne.diyecekler
Benimde epidural olacak canm .Hangi anesteziyi tercih ettin ben epidural olacagim panik atagim var offf stresliyim
Cok sagoll cevabin icin ininki moral oldu bana cunku ben fazla korkuyorum . Bide bogaz agrisi eklendi son 1 gun kala onsallhh bi aksilik olmaz ameliyat ertelenmezBenimde epidural olacak canm .
Anestezi dru sezeryan anında tansiyon,panik gibi bi sıkıntı olursa az bi dozda tamamen uyutulabilirsin dedi . Stres bendede var . Ama bi şekilde çıkacak bebislerimiz sonrası çok güzel olacak inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?