2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar kasilmalar sıklaşti ve bele vurmaya basladi.
Ben hala hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum.
Erken gitmekte istemiyorum.
Esim 12 gbi kv yi alacak hava alanından.

Ya o ara agirlasirsam ?

Kızlar kasilmalar sıklaşti ve bele vurmaya basladi.
Ben hala hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum.
Erken gitmekte istemiyorum.
Esim 12 gbi kv yi alacak hava alanından.

Ya o ara agirlasirsam ?
Ayyy canim dur bi ben de telas yaptim...hangi sehirdesin? Kv kendisi bi sekilde sizin eve ulasamaz mi? Ya da 11e kadar senle beklese esin sonra da sen duruma baksan git/gitme kararini verseniz...hastaneye direkt gelse kv...ya daaa....smdiden hastaneye gidip nstye baglanip duruma da bakablrsnz...secenekler bunlar oldgna gore karar vermek kaloyorr

Istanbuldayiz. Anadolu yakasi.
Hava alani eve ve hastaneye uzak değil.
Esime.öteki abin.alsin dedim.
Seni.hasteney.birakir annemi alirim.dedi. ben.yalniz mi.doguracam dedim ses.yok ya da ben de.gidecek misim hava alanina siklasirsa sancim oradan.gidermisiz hastaneye.

Simdi yattim dinleniyorum. Bakalim gececek mi..

Canm kac dakikada bi takip edemiomusun
Sanirim 7 ya da 8 dk.da.bir.
Ama cok.uzun oluyor. 1.5 dk.ya kadar uzuyor.
Sabahi etmek.istiyorum.
Bakalim

5 dkda 1i geciktirmede hastane icin nolur nolmaz hadi geliyo inşallah bebis hayırlısıyla

Kizlar sona kalanlar el kaldirsin:)) saka bi yana daha 1 hafta kadar gunumuz var evet ama ben 2 saattir yaklasik olrk aralikli ve duzensiz karin sertlesmesi akabinde ani bebek hareketleri ve vajina sizlamasi yasiyorum..benim ufaklik cikisi mi bulmaya calisiyor ne dersiniz???? Ama sifir bel ve kasik agrisi

Sherricim ne haldesin bilmiyorum ama sakın yalnız kalma evde. En kötü esinle havaalanına git. Arabada bekle. Daha vardır doguma. Ama sanırım sabaha gelir seninnkiz Ece hanım babaneyi direk hastaneye götürecek!!

Kedibochi canım benimle hep ebe ilgilendi zaten doktor bi gelip az kesi yaptı o kadar. Ebeyle teması iyi kur. Bacağın ayrık sağa sola yaylanarak dur veya yürü. Benim 7cmde bile tam kanalda değildi yani. Insallah sağ salim kavuşursunuz bebişe..
rulem hadi hayırlı haberler bekliyoruz sizden

Hangi anesteziyi tercih ettin ben epidural olacagim panik atagim var offf stresliyim
Benimde epidural olacak canm .
Anestezi dru sezeryan anında tansiyon,panik gibi bi sıkıntı olursa az bi dozda tamamen uyutulabilirsin dedi . Stres bendede var . Ama bi şekilde çıkacak bebislerimiz sonrası çok güzel olacak inşallah canm

Cok sagoll cevabin icin ininki moral oldu bana cunku ben fazla korkuyorum . Bide bogaz agrisi eklendi son 1 gun kala onsallhh bi aksilik olmaz ameliyat ertelenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…