canım benim kişisel bir tecrübem yok ama 40. haftasıondan sonra kendi sancısı ile doguranları okudum nette.
inşallah bizim de öyle olur.
doktor az sancı gördü bugün yani görd de yeterli görmedi. dogurtmak istemiyorum seni 19 mayısta dedi. hehhehe...
dogurtmak istese suni verebilirdi. valla benim de işime geldi. öyle kolumda sancı serumu karnımda elektrodlar yatmak istemezdim.
evde karşılamak istiyorum dalgaları.
tıpkı snein istediğin gibi. insallah gönlümüze göre olur..
canım acılmam yokmus. ama bebiş inmiş mi inmemiş mi ona bakmadı. ultrasona girmedim zaten bi nst bir de elle muayene.
kocayla pom pom poww hayal oldu canım. geçen cumartesi suyum geldi mi gelmedi mi emin değilim ama sızmalar devam ediyor.
riske girmek istemedim
enfeksiyon filan kaparız ne gerek var dedim.
4 saat kadar uyudum hastaneden gelince.
yattıgım yerden de dalgaları hissettim. daha önce hissetiklerime benzemiyor bunlar. karnım kasılıp aşağıya dogru iniyor bu kasılma ve afedersin popo deliğime kadar hissediyorum. sonra dalga belime vuruyor hafifce rahatsız ediyor. nefesle karşılamaya çalışıyorum. uyumadan önce gelenleri saymadım ama uyuyup uyandıktan sonra da geldi.
eşimi haberdar ettim ne olur ne olmaz. sıklaşırsa yarını bile beklemeden gideriz hastaneye.
şu kasılma sayar programı kullanayım ben bari. sona mı yaklaşıyoruz acaba? şimdi kendimi umutlandırmakta istemiyorum ama inşallah yarın kavuşurum evladıma. doktorumun mesai saatleri arasında olursa daha da iyi olur. olmadı saglık olsun. tontişimi çook özledim. hep konusuyorum onunla. gel annneeem gel diye.