• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamayacagim. Dün gece 23:55 te epidural sezaryenle Bebeğime kavustum şükür. Darısı bekleyenlerin başına.

Normal doğum diye gittim ama bebeğim kakasini yapmış acilmam 1 cm di başı yerlesmemisti doktor riske atıp bekleyemeyiz kakasini yutarsa kötü olur dedi sezaryen tek care dedi. Hayırlısı böyleymis.

Bu gece de hastanedeyim sancim var sütüm de az emdikce çoğalır inşallah.

Doğum yapanlara hayırlı olsun,yapacak olanlara da Rabbim yardım etsin

Canım geçmiş olsun. Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bence de iyi ki tehlikeye atmamışsın sezaryan olmuşsun. Geçer sancıların bebişini emzirirken:)

Canım arkadaşlarım, ancak yazabildim size, dün akşam 18.50 de bebeğim dünyaya geldi çok şükür çok sağlıklı maşallah, dr um benim panik oldugumu görünce genel anestezi almamı uygun gördü ama hiç yan etki yaşamadım çok şükür ameliyatimda çok güzeldi, bugün ayağa kalktım, yürüyüşümu yapıyorum, oğlumu kucağıma alabiliyorum şiddetli ağrılarım yok yani sezeryan olacaklar hiç korkmayın gerçekten şiddetli ağrılar olmuyor.
Bu arada oğlum çok tatlı teyzeleri 3850 gr 50 cm doğdu. Benim sütüm yok malesef 1 damla bile gelmedi mama vermek zorunda kaldık, tek sıkıntım bu geri kalan hersey çok iyi çok şükür

Canım arkadaşlarım, ancak yazabildim size, dün akşam 18.50 de bebeğim dünyaya geldi çok şükür çok sağlıklı maşallah, dr um benim panik oldugumu görünce genel anestezi almamı uygun gördü ama hiç yan etki yaşamadım çok şükür ameliyatimda çok güzeldi, bugün ayağa kalktım, yürüyüşümu yapıyorum, oğlumu kucağıma alabiliyorum şiddetli ağrılarım yok yani sezeryan olacaklar hiç korkmayın gerçekten şiddetli ağrılar olmuyor.
Bu arada oğlum çok tatlı teyzeleri 3850 gr 50 cm doğdu. Benim sütüm yok malesef 1 damla bile gelmedi mama vermek zorunda kaldık, tek sıkıntım bu geri kalan hersey çok iyi çok şükür
Gözünaydın canım maşallah Allah güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin inş

canım benim ya.
iyi oldugunu bilmek harika.
gözün aydın! allah analı babalı büyütsün tontiş bebişini. ohh ne güzel tospik tospik gelmiş oglun.
yılların hasreti sona erdi.
güzel de bir dogum olmuş
tadını çıkarın. süt için de endişelenme. bol bol emzir. elbet gelecektir. moralini yüksek tutmaya çalış...

Canım gözün aydın. Ay herkes bebişini sağlıkla kucağına alıyor maaşallah:):) hiç üzülme canım sezeryanın böyle bir etkisi vare ama bence en geç yarına sütün gelmiş olur. Ilık-sıcak duş ve tereyağı ve pekmezin hafif kavrulup yenmesi süte iyi geliyor diye biliyorum. Annen veya kayınvaliden evde yapıp sana getirsin bir de bol bol su iç:)

canım benim ya.
iyi oldugunu bilmek harika.
gözün aydın! allah analı babalı büyütsün tontiş bebişini. ohh ne güzel tospik tospik gelmiş oglun.
yılların hasreti sona erdi.
güzel de bir dogum olmuş
tadını çıkarın. süt için de endişelenme. bol bol emzir. elbet gelecektir. moralini yüksek tutmaya çalış...

Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin inşallah, acıktım zaman önce bi yarım saat kadar emziriyorum sonrasında çay kasigiyla mama veriyorum. Tam olarak yemek yemem yasak sadece kayısı suyu, su ve Yayla çorbası na izin var başka hicbirsey yiyemiyorum, yemeye başlayınca sutumde artar inşallah

Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin inşallah, acıktım zaman önce bi yarım saat kadar emziriyorum sonrasında çay kasigiyla mama veriyorum. Tam olarak yemek yemem yasak sadece kayısı suyu, su ve Yayla çorbası na izin var başka hicbirsey yiyemiyorum, yemeye başlayınca sutumde artar inşallah
amin canım dualarını bekliyorum dokuz ay 12 günlük bir gebe olaraktan.. :))
böyle bi kısıtlama var ise kesin ondandır canım. sen de bol bol su iç madem. peki bu yasak ne zaman sona erecek?

Benim doktorum senın yanılma payı üste çıkar aşağı inmez dedi Nasıl cıkar bu bebiş bılmıyorum Can'ım keşke yarın doğum yapsak:) dedim ki hiç belirtim yok doktorda gerek yok bi anda sancın baslar ve doğuma gelırsın dedi haydi inşallah dedim dilerim ki doğar yarın tüm bekleyen bebişleri hayırlısıyla :KK66:
Ahh Ahhh doğum yapsak da hayırlısı ve sağlıkla inşallah allahım. Doğum yağan kızlar sancılarınızın arasında bebeğiniz oynuyor muydu yoksa karnınız sert miydi?

Canım gözün aydın. Ay herkes bebişini sağlıkla kucağına alıyor maaşallah:):) hiç üzülme canım sezeryanın böyle bir etkisi vare ama bence en geç yarına sütün gelmiş olur. Ilık-sıcak duş ve tereyağı ve pekmezin hafif kavrulup yenmesi süte iyi geliyor diye biliyorum. Annen veya kayınvaliden evde yapıp sana getirsin bir de bol bol su iç:)

Tsk ederim canım ama su,kayısı suyu ve yayla çorbası dışında hersey yasak bi 10 gün kadar, inşallah hemen gelir oglum emmeye çok meraklı maşallah süt olursa daha iştahlı emer

Telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamayacagim. Dün gece 23:55 te epidural sezaryenle Bebeğime kavustum şükür. Darısı bekleyenlerin başına.

Normal doğum diye gittim ama bebeğim kakasini yapmış acilmam 1 cm di başı yerlesmemisti doktor riske atıp bekleyemeyiz kakasini yutarsa kötü olur dedi sezaryen tek care dedi. Hayırlısı böyleymis.

Bu gece de hastanedeyim sancim var sütüm de az emdikce çoğalır inşallah.

Doğum yapanlara hayırlı olsun,yapacak olanlara da Rabbim yardım etsin
Cnm sen kac haftalik dogum yaptin. Kakasini yaptigini nasil anladilar?

Tsk ederim canım ama su,kayısı suyu ve yayla çorbası dışında hersey yasak bi 10 gün kadar, inşallah hemen gelir oglum emmeye çok meraklı maşallah süt olursa daha iştahlı emer

Canım sütün kesin gelir, olmadı mama ile desteklersin. Sen ve bebişin sağlıklı ya çok şükür. O yüzden yüreğini refah tut insallah.

Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
Eve geçince sütün gelir. Formül bence sıcak bir duş, moral ve sabırla pes etmeden emzirmek. İnş bol sütün olur. :KK36:

Gözün aydın canım maşallah oğluna da :nazar: karar veremiodun sezeryan şekline demek hayırlısı buymus sevindim iyi olduğunuza :anne:

Benim dün kontrolüm vardı duzensiz sancılar çıktı hatta bi süre tutup sonra gönderdiler sizlerle aynı sinkintilarjm vardı benim belki senin de çıkar sancılar canım :) bende bugün ilk defa boş boş oturup uzandı m tv karşına mutfak da bulasik beni bekliyor eşim gelsin de ona yaptirayim işleri bugün u kendime tatil verdim dinlemeden uykusuz halsiz doğuma girmek korkuttu beni dün :KK17::KK70:bu arafa 32 . Ci hafta da ayrıldım ben evdeyim ama her gün bi iş buluyorum kendime daha söyle bi sıkıldım artık diyemedim hatta hala beşik felan kuracaGiz daha çok mu ağir hareket ediyorum ne halbuki ki hiç de boş oturmuyorum :temizlik:
Ay cicim benim sorunum biraz da o. Bebek için tamamiyle hazırız. Ben haftalardır hafta içi çalışıyorum hafta sonu bebek hazırlığı için uğraşıyorum. Her sn kosturarak geçti. O yüzden evde su anda çok sıkılıyorum. Bir de ev işi de yapmıyorum. Annem yanımda. Saolsun o yemeklerimizi yapıyor. Eşim de bulaşıkları hallediyor. Gerisi içinde yardımcım var bir kaç senedir. Şimdi iki üç hafta için de onu gonderemem. Ekmek parasını kazanıyor sonuçta.
Beni nst ye dogumda baglicakmis Dr um :) yurt dışındayim ben. Burda maşallah herşey ilkel usullerle ölçülüyor. Haftaya acilman var mi diye bakacağım dedi o kadar.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.
günün kaç gün geçti ki kakasını yutabilir dedi doktorun. merak ettim de..
Mesajı görünce yazayım dedim. Bende 39 haftamda doğum yaptım.suyum gelmedi doğumdan 2 saat önce doktorum patlattı. Suyum geldiğinde içeri kakasını yaptığını anladı. Ama benim açılmam da sancımda vardı. Gün geçmesiyle ilgisi yok canım. Yapabiliyor. Önemli olan sonrasında süreci çok uzatmamak.ciğerine kaçmaması. Harbi'nin çok uzun sürerdi 1 cm açılma,sancı yok saatler alırdı bu yüzden riske atamamıştır doktoru. Benim vardı ama ona rağmen koridora çık yürü ıkın dedi hızlansın diye. Gün geçmekle alakalı değil canım olabiliyor.

dün epey yürüdüm. zorlandım ama o kadar da değil.
bugün sadece markete gidip geleyim dedim. 10 dk lık yolu yarım saatte zor aldım. artık yürüyemiyorum da.
bebiş sanki düşücek gibi kasıklarımdan.
geldiğimde 20 dk içinde 3 kez dalga geldi. belime bile - ilk kez - vurdu agrılar.
ümitlenmedim hiç .! zaten sonra geçti.
sanki herkesin dogurma yetisi var bi benim yok gibi geliyor. komik düşünceler içine girdim iyice !
:KK70:

elbbette canım bu ne acele. daha zamanın var.
bırak günün dolsun. bebişin belki daha hazır değil ? günü geçtikten sonra endişelenmeye başlarsın. daha erken bence..
Ay sherricim. Zor zamanlar biliyorum. Hem geçen haftadan heyecanın kursağında kaldığı hem de günün geçtiği için iyice zorlaştı. Ama kendine bu kadar yüklenme. Sen bir doğuracaksın pir doğuracaksın. En güzel sen doğuracaksın. İsteğine, planına göre, natürel, doğumdan sonra çabucak iyilesecegin güzel bir doğumun olacak. Demedi deme :) ben sana inanıyorum. Güzel düşünelim güzel olsun hayatım. Bence bu gece yarın doğumum olacak diye gir yatağına. Dr dan bence güzel haberler vereceksin bize! Koç kadınım benim!! Hani nerede ben dogurucam hırsı??? Kocaman öperim!! :KK200::KK200::KK68::KK68::rapci::rapci:

Yesilcancim güzel haberlerinizi aldık çok mutlu olduk. Oğluşun ömürlü olsun analı babalı büyüsün inşallah.
Sen de çabucak iyileşirsin bol bol sutlenirsin inşallah. Sakın canını sıkma. Moralin ne kadar düzgün olursa o kadar kolay gelir sütün.
Öpüyorum canım seni!!

Bugün doktor kontrolüne gittim. Bebeğinin suyu sınırda nst den sonra konuşalım dedi. Nst reaktif yani iyi ama nöbetçi dr da görsün ona göre suni sancı ile doğum baslatilabilir dedi. SATa göre 39 ultrasona göre 36 haftalık bebeğim. Nöbetçi dr bakarken ben başladım ağlamaya, gerildim. Suni sancı yaşamadığım için herhalde. Uykusuzum halsizim dedim. Daha bebek 2600 gr falan. Sonra dr bebeğin hareketini takip et ona göre azalirsa acilen gel. İyiyse salı sabah burda ol suyuna bakalım dedi. Niye o kadar ağladım bilmiyorum. Aslında ben de susuz kalmış olabilirim bi kaç gündür gaz yüzünden kalbim sıkışıyor. Şeftali ve nohut yemegi yedim. Ama bayağı yedim. iki gündür kendime gelemedim. Hava da sıcak terliyorum. Suyu az icmis olabilirim. Daha önceki gebeliklerimde böyle şeyler yaşamadığım ve duymadığım için riskli gebelerin neler yaşadığını az buçuk anladım ve ne kadar aormuş dedim. Ben de az bi risk var şimdi. Sağ salim kavuşsaydik Allahın izniyle..

EnHarbiKiz EnHarbiKiz gözünaydin bebeğine kavuşmussun. Benim kızım da kakasini yapmıştı. Doktorun eldiveni koyu yeşil olmuştu. Doguramasam sezeryan olacaktım. Allahtan muayeneden kısa süre sonra doğdu. Kordonu dolanmiş. Ben de panikleyip hızlı nefes alıp verince çocuk da panikle altina etmişti yani :) . dogunca hemen midesi yıkandı. 45 dakika sonra emzirebildim.

O Ookatan . Geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebeğin. Umarım tez zamanda sağlığına evine ve bebeğine kavuşursun. üzgün ve yorgunsun ama geçecek inşallah bu günler canım

Back
X