• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.

Al bendende o kadar canm. Ben o kalabalık dusuncesinin baskisini esimde cok hissediorum kimse gelmesin 40 gun bebek enfeksiyon kapar felan gelene gidene laf etmeden hayirlisyla atlatsaydik..

Kizlar bebis asagiya vuruyo gibi geliyo, vajinsya sanki anlik elektrik varpmis gibi , ani bi sey , bicak saplamasi giriyor, nedir bu , sizde de oluyo mu

Bende de oluo aynisi bicak degiyomus gibi oluyo ara ara nedenini bilmiorum vajinanin geçirdiği değişimle alakalidir sanirim

günaydın kızlar!! :KK68:
bugün güzel haberlerim var sanırım :KK73:
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim. :KK64:
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldi :rolleyes::KK9:ilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakında :KK9: düşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah :anne:
Annemler de gelecekti bugün akşama, çok güzel zamanlama oldu :)

Hadi hayirlisi bekliyorus haberlerini

kızlar dün sipinal anesteziyle sezeryan oldum oğlumda bende çok iyiyiz emzirmeye çalışıyorum sütüm yok fazla dua edin bana :anne::KK25::KK68:
çok güzel bi duygu Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun :KK200:

Allah anali babali büyütsün darisi kalanlarin başına inşallah=)

KIZLAR SUYUM GELİYOOO YAVAŞ YAVAŞ BENİM PAŞA GELİCEK HERALDE HADE HAYIRLISI

Hadi hayirlisi ayni tarihimiz hayirlisyla kurtul insallah

gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim. :KK64:
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldi :rolleyes::KK9:ilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakında :KK9: düşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah :anne:
Canım sağlıklı hayırlı kolay bir doğumun olsun inş. Okurken ben çok heyecanlandım ama senin sakinliğine de hayran kaldım :) inşallah sağlıkla kolayca alın miniğinizi kucağınıza. Gelişmelerden bizi haberdar et.

kızlar dün sipinal anesteziyle sezeryan oldum oğlumda bende çok iyiyiz emzirmeye çalışıyorum sütüm yok fazla dua edin bana :anne::KK25::KK68:
çok güzel bi duygu Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun :KK200:
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi inş. Bizim için de kokla bebişinizi :anne:sütün eve çıkınca çoğalır. Ilık bir duş alınca geliyor inş.

Sağol canım peki kaç saat sancı çektin
benim durumumla karşılaştırma çünkü oğlum henüz 36 haftalıktı hiç sancı yoktu hiç açılmam yoktu su kesesi yırtıldığı için mecburi doğum oldu. 12 saat suni sancı aldım. o zaman bile suni sancı açılmayı sağladı.şimdi zaten normal doğum haftasına girdiğimiz için suni sancı ya 3-4 saat almayla doğum olur hatta belki kendi sancını tetikler suni sancıyı keserler.

Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.
Ay canımm valla işin zor.şimdiden hazırla kendini her biri ayrı bişey söyler çocukla ilgili yok şöyle yap yok böyle yap.ilk doğumumda hiç bişey anlamamıştım her kafadan bi ses çıkmıştı.lohusalığım kabus gibi geçmişti.bunda çok şükür hiç bi sıkıntı yaşanadım.hiç kimse bişeye karışmadı.bunda tadına vardım herşeyin.onun için sende kendini hazırla tatlım.inşallah olmaz ama oluyo işte malesef.

Takvim bile iflas.etti. 41+0 dan selamlar.
Kizim rahim otelini sevdi.
Ohh
Ekmek elden su gölden :D
Yaa sahimi !
Oglan Geliyor.galiba senin.
Peki o 1.bardak dedigin su devam etti mi?
Ara ara islaklik seklinde.
Benim.öyle devam etti.ve.bitti.
Doktorum da beni ciddiye almadi.
Tum aileyi ayaga kaldirmia gibi oldum.
Kötü br histi.
Senden guzel haberler bekliyorum inşallah kucagina al sen.en.kisa zamanda. Bekletmesin artik seni.

aynı düşüncelerdeyim ben koçlarla anlaşamam boğa olsun derken ikizlere doğru yola koyulduk.
Ben de kocum ondan istemedim.
Iki inatci.keci bir.koprude karsilasmis hesabi.
Hir.gur ugrasir dururduk :KK70:

KIZLAR SUYUM GELİYOOO YAVAŞ YAVAŞ BENİM PAŞA GELİCEK HERALDE HADE HAYIRLISI
Ayyy harika haber 2..
Kizlar dort gozle.bekliyorum haberinizi.
Bu gidisle herkes dogurucak ben kalacam gibi geliyor.

Ben de kocum ondan istemedim. Iki inatci.keci bir.koprude karsilasmis hesabi.Hir.gur ugrasir dururduk :KK70:
benim yakın arkadaşlarım hep koç canım. ama ağzım yandı koçlardan üstüne kayınvalidem de koç olunca bari kızım koç olmasın diye dua ettim. koçu geçtik boğayı bile geçicez bu gidile

Hanımlar merhaba bende mayis annesi oldum bugün. ☺bebeğim meme tutmada zorlaniyor. Ama şırıngadan mamayı emiyor. Neyapmam lazim memeyi tutması için ayni durumda olupta çözüm yolu bilen varmi.
Canım hiç tecrübem yok ama göğüs ucu için aparatlar var. Göğüs ucunu tutamayınca arkadaşım onlardan kullandı. Şeffaf bir şey göğüs ucuna taktı. Göğsüne tutarken bebeği kenardan şırınga ile mama verip göğsünü tutturdu. Öyle öyle başardılar. İnşallah bir an önce öğrenir minik emmeyi:KK36:

benim yakın arkadaşlarım hep koç canım. ama ağzım yandı koçlardan üstüne kayınvalidem de koç olunca bari kızım koç olmasın diye dua ettim. koçu geçtik boğayı bile geçicez bu gidile
Koclar iyidir aslında temiz kalplidir. iyi dostlar olurlar. Vefalı. Zaman.zaman patavatsizdir ama farkında degildir bunun.
Ama dedigim dediktirler. Kaynana da koc eminim zordur.
Illa dedigi olsun ister hep.

Ay canımm valla işin zor.şimdiden hazırla kendini her biri ayrı bişey söyler çocukla ilgili yok şöyle yap yok böyle yap.ilk doğumumda hiç bişey anlamamıştım her kafadan bi ses çıkmıştı.lohusalığım kabus gibi geçmişti.bunda çok şükür hiç bi sıkıntı yaşanadım.hiç kimse bişeye karışmadı.bunda tadına vardım herşeyin.onun için sende kendini hazırla tatlım.inşallah olmaz ama oluyo işte malesef.

Bir ben yanımda kimse olmasın istiyorum sanıyordum meğer birçok kişi aynı dertten muzdaripmiş. Ama bunu kimseye söyleyemiyoruz. Ben eşimle birlikte üstesinden gelmek istiyordum ama öyle olmayacak. Elbette zarardan çok yararları olacak biliyorum ama başbaşa sanki daha güzel bir paylaşım olurdu gibi geliyor. Birileri olunca eşim hep uzaktan seyir halinde olacak. Çok müdahil olamayacak gibi

Merhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )
Güzel haberler üst üste bugün. Kolay sağlıklı hayırlı bir doğumun olsun. Artık vakti çoktan gelmiş :) gelsin minik hayırlısıyla inş:anne:

Back
X