doktora gittim baktı kontrol etti, doğum başlıyor yavaş yavaş dedi. Açılma başlamış. Ama gelen suyum değilmiş, ikili bi zar var, biri daha duruyor, bebeğin suyu hareketi iyi dedi. Sancılar doğum sancısıymış, çok düzenliymiş. En fazla yarına doğacak gibi görünüyor. Hayırlısı olsun bakalım, beklemedeyim
ay benimde mi öyleydi acaba.
nobetci doktor suyun gelmiş. enfeksiyon olur yatıralım dedi. sezaryene alacaktı en son. eminim.
ben kaçtım oradan. iyi ki kacmısım. kendi doktorum snein gibi acıklama yapmadı. ama suyun yeterli.
sancı ve acılma yok bekliyeceksin dedi.
sanki dünya başıma yıkıldı. ben belki dogururum diye gitmiştim dün sabah.
ay ablamı bile getirttim istanbulun öteki ucundan. bir de şeker hastası.
çok pis vicdan yaptım ve dün gece yolladım onu eve. gitsin dinlensin evinde kızcagız.
kv gelicek perşembe akşamı. inşallah o gelmeden kızcem gelir. evde kafayı sıyırırım yoksa.
sanki herkes beni bekliyor gib. bu psikoloji zormus..
Ah canım allah yardımcımız olsun ben şimdiden kara kara onu düşünüyorum nasıl olcak diye
Arkadaşım anlattıda çok üzüldüm kız kimseyi kırmamak için susuyo olan ona oluyo napıcaksın bu zamanlarda yaşananlarda unutulmazki sabır diycen bende kimseye ağzımı açıp bişey söyleyemem anneme sesim çıkar yazık onada söyliyim sana bağırırsam sakın üstüne alınma diye

benim de kv geliyor. nazım da geçmez ki.
inşallah kadına lohusa psikolojisi ile ters bişi filan söylemem. aramız oldukca iyi. açılsın istemem.. off ..
Ta
tam anlattığın gibi canım bide aynı binada oturunca
kaynana zaten zor.
bir de koc kadını da illa liderlik ister yani. uyumlu olabilir aslında ama sen gelinisin. illa sen ona uy isteyecektir.
aynı apartman çok çok çoook daha zor. koc olmasa bile zor.
allah sabır versin !
canım bende baya aktı su diye düşündüm ben, tecrübesizlik işte. İlk geldikten sonra ara ara geldi şimdi durdu gibi akmıyor sanki.. doktora gittim suyum geldi diye, doktor baktı suyun gelmemiş daha duruyor dedi. Sadece sancılar düzene girmiş ve açılma başlamış yavaş yavaş, yakında doğum olur dedi. akşama tekrar kontrole çağırdı bi daha kontrol etcek, sonrası nasip :)
ay demek ki benim de öyle oldu. bi iki gün sızdı sızdı. sonra normal akıntıya döndü. su gibiydi akıntım.
demek suyum değilmiş. ama anlamadığım şey şu. turnusol neden maviydi ? kafamı bu kurcalıyor.
sanırım bu benim nişanım filandı diyeceğim. ondan da tırsıyorum yanlırım diye
Ay ben ayağını göremiyorum da ama bazen poposunu buluyorum. Amaaaan ısırasım geliyo. Koca göbeğime bi uzanabilsem!!
sagdan miniş bir yükselme oldu karnımda. ittirdim.
o miniş tepecikte elimi ittirdi.
aynısını eşime yaptırdım. ona da tepki gösterdi. bir an dogmuşta ayaklarıyla itmecilik oynuyor gibi geldi bize. gülüştük.
bunlar da çok şeker şeyler. ama dogsa da sevsek sanki karnım yerine, onu okşasak öpsek..
Al benden de o kadar. Ben de başak burcuyum. Eşim annem ablam koç. Zaten zorlanıyorum. Bir de ikizler gelcek diye ödüm patlıyor. Ayol ben bebek hazirana denk gelmesin diye geçen Ağustos o kadar yanasmadim bile eşime. Bi kere şut oldu o da gol olmuş anasını satıyım. Hep on gün önce doğar da boğa olur diye bekledim. Ama artık ümidimi de kaybettim. Sanırım ikizler geliyor bize
Mrb kızlar inşallah herkes iyidir

Bakıp okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı.

suyu gelenler bi avazda kucaginiza alın bebislerinizi inşallah
Bugün kontrolumuz vardı . bebisime cuma günü kavuşuyorum inşallah

Anestezi hazirliklarimizi yaptık bugün

yaklasik. 3.500 grmis tosunum
ay büyük gün belli olmuş. hadi bakalım darısı başımıza.
.çok sevindim adına canım...
Kedibochi
benimde üst kemiği çok ağrıyo ama kanala falan girmemiş girmeye çalışıyodur belki canım bizimkiler
ay inşallah öyledir canım. dün yerden kalkamadım eşim kaldırdı ama çıglık atmamak için dişimi sıktım. öyle fena sancı giriyor orama..
bu kadar acı çekiyoruz bari dogursaydım diye geçiridm içimden. az daha aglicaktım