2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Valla ben test koyulasana kadar bekledim ole gittim bak bunlarda testlerim ilkini tam adet gunumde yaptim cok silikti sonrasini 10 gune kadar 1 gün 2 gün arayla yaptım kotulasincada direk doktordan randevu aldim gittim
evet benim de senin ilk günler gibiydi dün sabah yaptığımda

Canim ben adetin geçildikten 4 gün sonra yaptim 179 çıktı On gün sonra da 2055 çıktı kesemi gördüm işte
ben biraz küçük bi yerde görev yapıyorum 2 gnde bir tekrarlama şansım da yok bi kere kan verdim yarın sonucu alıncaa 8. haftaya kadar beklemeyi planlıyorum umarım benim çok düşük çıkmaz

Sağol canım inşallah kalp atışlarını da duyarız Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayi nasip etsin. Sen doktora gittin mi?
hayır gitmedim ama gebe olduğumu biliyor, bugün kan verdim bayramdan sonra ilk muayene için gecikmiş olur muyum diye sordum sorun olmaz dedi ben 8. haftaya kadar beklemeyi planlıyorum bi kere o stresi yaşadım kese göründü bebek göründü kalp atışı derken çok stres oluyordum nitekim kalbi de attı ama yine de düşürdüm, o yüzden bekleyebilirsem beklerim umarım hepimiz sağlıkla doğururuz bebeklerimizi

Ben de mayısta düşük yaptım kalp atışı duymaya gitmiştik ama kalbi atmiyordu kürtaj oldum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum seni anlıyorum ben de senin gibi düşünüyordum fakat lekelenmem olduğu için 5.haftada gittim doktora.. kendine iyi bak 8. Haftaya kadar :)

ben de nisan ayında yaptım yakınmış zamanlarımız, lekelenmen için ne önerdi doktor ?

Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.

Çok üzüldüm canım Allah hayırlısinı nasip etsin ne desem boş kelimeler kıfayetsiz en kisa zamanda allahım sana sağlıklı bir bebis nasip etsin inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…