• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

, post: 45248067, membe8912"]Kumsal Bebek geliyor artıkkkk :KK200:
Kucağına al sağlıkla minişini inşallah, bize de bol bol dua et, hatta torpil istiyim senden ilk önce bana dua et canım yaaa :KK53:

Kız sen niye acele ediyosun dur daha sırada biz varız, ben varımmm :KK53:
Bende aylardır erken doğuruyim diye dua edip duruyorum bak hala tık yok :KK57:

Beklemeye devam yani, hayırlısı olsun canım allahtan kilosu normale döndü oğluşunun boşver[/QUOTE]
:KK48: hayirlidi olsun Allah sabir versinn cok azcik kalmis ama senin ha bu gun ha yarin gelir seninki:KK71::KK72:

Her yeni dogum yapan anne gibi hamile annelere bol bol uyuyun demiycem cunku biliyorum uyku depolanan bisey degil ve suan uyku sizin icinde cok zor ama cidden lohusa uykusu diye bisey varmis ve cok fenaymis.49saatte sadece 3 saat uyuyabildim:110:
uyku mu tutmuyor anlamadım ben tatlım? bebişi emzirmek dikiş ağrısı falan ondan mı uyuyamıyosun?

Kader arkadaşım 3. De oldu mu bende aynı durumdan 2 kez bağlandım benimde çıkarınca çıldrıyordu doktorada gösterdim hatta ama işte illa orda görcek
Ultrasonda bakarken cihazı bile tekmeledi. Doktor elini koydu tekmeledi. Burda kıpırdıyosun da nst de neden az hareket ediyosun diye söylendi yavruma :) benim 6 gün önce 3 kiloydu, bugün de 3 kilo dedi. Ama beslenemiyor gibi bişey demedi. Kilo almaması anormal değildir heralde bişey demediğine göre.

baby23 baby23 6 gün önce de 3 kiloydu, bugün de 3 kilo. Şimdi de niye hiç kilo almamış diye düşünüyorum :KK53: bide nst de kıpırdamaz , ordan kalkınca kudurur. Amaaaaaann eskiden nst mi varmış diye teselli ediyorum kendimi :KK47:

[QUOTEZeynep 1537, post: 45249326, member: 717667"]Canlaaarrrr oğlumu kucağıma aldim gece hic uyumadim sabah doktora gittim sezeryan ile cok güzel inşallah sizlerde sağlıkli alırsınız :KK28:[/QUOTE]
Gozun aydin canim:KK19: mutlulugunun tanimi yoktur su an:KK36: darisi bizeee ins.:KK74:

Olsun canım biz senle bu haftayıda atlatınca sıkıntı kalmıyormuş doktorum aylardır 36 yı bitirelim sonra gelmek isterse gelsin diyordu az kaldı 1 haftacık 37 ye girince küvöz sorunu çok nadir oluyor birde her türlü 2 yi geçtiler yeter büyürler yanımızda :)
tek tesellim o zaten canım ;)37ye kadar çalışacağım.biraz dinleneyim kızım da azcık büyüsün de öyle gelsin :KK54:

baby23 baby23 6 gün önce de 3 kiloydu, bugün de 3 kilo. Şimdi de niye hiç kilo almamış diye düşünüyorum :KK53: bide nst de kıpırdamaz , ordan kalkınca kudurur. Amaaaaaann eskiden nst mi varmış diye teselli ediyorum kendimi :KK47:
Boşver Can'ım hiiiççç düşünme sakın, belki yoruldu çocuk ya içerde yiye yiye sıkıldı birazcık kiloma dikkat ediyim Dedi ne var bunda :) eğer doktor bişey demediyse herşey yolundaysa hiiççç takma sakın kafana, aynen sanki eskiden nst mi vardı Allah aşkına, sen bebişin hareketlerini kontrol et yeter

Canlaaarrrr oğlumu kucağıma aldim gece hic uyumadim sabah doktora gittim sezeryan ile cok güzel inşallah sizlerde sağlıkli alırsınız :KK28:

Ayyy hadi gözüm aydın olsun :))) bol bol sütün olsun inşallah, bebişinde gazı olmasın, uyusun bol bol üzmesin seni :))

, post: 45248067, membe8912"]Kumsal Bebek geliyor artıkkkk :KK200:
Kucağına al sağlıkla minişini inşallah, bize de bol bol dua et, hatta torpil istiyim senden ilk önce bana dua et canım yaaa :KK53:

Beklemeye devam yani, hayırlısı olsun canım allahtan kilosu normale döndü oğluşunun boşver
:KK48: hayirlidi olsun Allah sabir versinn cok azcik kalmis ama senin ha bu gun ha yarin gelir seninki:KK71::KK72:[/QUOTE]

İnşallahhhhh beklemedeyiz canım bakalım :KK48:

Boşver Can'ım hiiiççç düşünme sakın, belki yoruldu çocuk ya içerde yiye yiye sıkıldı birazcık kiloma dikkat ediyim Dedi ne var bunda :) eğer doktor bişey demediyse herşey yolundaysa hiiççç takma sakın kafana, aynen sanki eskiden nst mi vardı Allah aşkına, sen bebişin hareketlerini kontrol et yeter
Hareketlerin de sorun yok.Dalga dalga oluyor hala karnım cok sukur. :anneadayı:Nst de cıkmayınca endişelendim ister istemez :( yanımda bi bayan vardı onun da çıkmadı, 2. Kez giriyodu oda. Sonra daha görmedim onu. Hep hareketli olcak değiller ya böyle de diyorum kendi kendime. Ama işte kafaya takmadan da yapamıyorum:KK43:

Kızlar doğum sonrası için buzluklarınıza pratik hazırlıklar yaptınız mı ..?
Hep annelerimiz yanımızda olmicak sonuçta, benimki 1 hafta falan kalıp gidicek ara ara gelicek tabi ama bende istemiyorum zaten yalnız kalıp bebeğime alışmak istiyorum, bu arada da tabi buzluğa pratik şeyler atmayı düşündüm, her zaman atarım tavuk et vs ama şöyle yaptım;
Tavuk koydum tuzlayıp minik parçalarda, kuşbaşı, yemeklik vs baya Bi stok yaptım 1 ay yeter onlar
Kuşbaşı et hazırladım yine porsiyon porsiyon
Kıyma, hem soğanla kavurup hazırladım koydum, hemde köftelik koydum, biraz daha alıcam köfte yapıp koyucam onlarda öyle dursun
Közleme biber, patlican falan var zaten
Maydonoz dereotu hep koyarım şimdi yine koyucam biraz daha fazla
Soğan, sarımsak doğrayıp hazırlicam
Bide peynirli sigara böreği ve ıspanaklı gözleme yapı atıcam ..
He bir de nohut ıslattım koydum küçük poşetlere 1.5 kg dan
Bebek'le zor olur diye pratik pratik çıkarır yaparım dedim .. Başka ne konur ki buzluğa ?
Ben biraz sigara boregi sardim koydum. Gecen pogaca yapacaktim bir tepsi fazladan yaptim onuda buzluga attim. Kek yapip buzluga atanda var onu denemedim. Aniden gelen misafirler icin pratik oluyorlar. Sigara boregini cozulmesini bile beklemeden kizartabilirsin.
Sagolsun bazi bebek gormeye gelecek olanlar hazirlik yapmayalim zahmet vermesinler diye habersiz cat kapi geliyorlar sozde dusencelik etmis oluyorlar kendilerince. Boyleleri icin hemen bi cay bi borek bi kurabiye iyi oluyor.
Ilk dogumumda da yapmistim simdi de ufak ufak yapip atiyorum buzluga. Pandispanya da yapicam. Kurabiye de yapicam ama son zamanlarda yapip kavanoza koyucam. Buzdolabinda kalsin kurabiye bozulmuyor uzun zaman sonucta.

[QUOTEAndrammm, post: 45249774, member: 707356"]Hareketlerin de sorun yok.Dalga dalga oluyor hala karnım cok sukur. :anneadayı:Nst de cıkmayınca endişelendim ister istemez :KK43: yanımda bi bayan vardı onun da çıkmadı, 2. Kez giriyodu oda. Sonra daha görmedim onu. Hep hareketli olcak değiller ya böyle de diyorum kendi kendime. Ama işte kafaya takmadan da yapamıyorum:KK43:[/QUOTE]
Stres yapma ama:KK51: belli olmuyo napicsklari:KK48: 3. Kez ntsye girenler oluyo ust uste hareketlerinden supen yok masallah doktoruna kadsr tekme atmis seninki:KK48: iyi ol iyi hisset:KK19:

Kumsal Bebek geliyor artıkkkk :KK200:

Beklemeye devam yani, hayırlısı olsun canım allahtan kilosu normale döndü oğluşunun boşver
Çok şükür Allah izin verirse gelecek sabah saatlerinde sende benim hemen peşimden gelecen bence sende salı günü güzel haberler alırsın hayırlısı olsun hakkında:KK36:etmezmiyim kader arkadaşım ağlaya zırlaya bak 9 ayı bitirdik :KK70:bundan sonrada çocuklarımızı mutluluklarımızı konuşuruz inşallah beni alıntıla haber ver olurmu merak ederim :KK39:

Canlaaarrrr oğlumu kucağıma aldim gece hic uyumadim sabah doktora gittim sezeryan ile cok güzel inşallah sizlerde sağlıkli alırsınız :KK28:
Aaa ne güzel hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza benimde salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak keşke benim oğlanda bu hafta gelse ne güzel olurdu

Back
X