- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Ben zaten çok duygusaldım..Daha da fena oldum hele haber izlemek istemiyorum artık..Kızlar Günaydın. Sizde çok duygusallaşıp her şeye alınır ağlar oldunuz mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten çok duygusaldım..Daha da fena oldum hele haber izlemek istemiyorum artık..Kızlar Günaydın. Sizde çok duygusallaşıp her şeye alınır ağlar oldunuz mu?
Vala ben de çok duygusalım dizilerde her şeye ağlarım :)Ben zaten çok duygusaldım..Daha da fena oldum hele haber izlemek istemiyorum artık..
bende araştırdım ama bebeyagi ve bademyagi arasında kaldım ben artık başlığım diyorum![]()
Aynen ben de ağlamak için bahane arıyorum resmen.. :)Vala ben de çok duygusalım dizilerde her şeye ağlarım :)
kişiye göre her şey değişiyor çünkü. ya da haftaya gidecekmişsin ya p.tesiye falan al randevunu en erken tariheKIZLAR 8.HAFTAMIN ICINDEYIM GENELDE SOL KASIKGIM AGRIRDI HAFIF OLARAK YALNIZ DUN BAYA IYI BIR AGRI CEKTIM YAKLASIK 2 SAAT SURDU BATIYORMUS GIBI SIZLADI SIK SIK SOL KASIGIM KORKUYORUM NORMAL MI BU AGRI? DOKTORUMA GITMEME DE DAHA BIR HAFTA VARTEDIRGIN OLDUM BIRDE GOGUSLERDEKI HASSAIYET NE ZMAN GECER BENIM BIRAZ AZALDI GIBI BU NORMAL MI ?
hoşgeldin canım tebrik ederim, malum hamilelik belirtisi dalgınlık atlamışız kusura bakmamart anneleri ne kadar da umursamaz çıktınızdün buraya yazdım kimse cevap bile vermedi. nisan annesi olacağım tarihe göre ama bence mart annesi olacağım diye yazmıştım. kırıldım size
mart anneleri ne kadar da umursamaz çıktınızdün buraya yazdım kimse cevap bile vermedi. nisan annesi olacağım tarihe göre ama bence mart annesi olacağım diye yazmıştım. kırıldım size
bişey olsa kanaman olur. sakinleş doktor 8. haftada gel dediyse vardır bildiği. zaten kalp atışı 6-8 arası gözükür. kişiye göre değişir. döllenme tarihine göre.ÇARSMBA GIDICEM CANIM MECBU COK YOGUN OLUYOR ARADIM BOS YER YOKMUS KALP ATISINI DA DUYMADIK EN SON 6.HAFTADA GITMISTIM 8.HAFTADA DUYARIZ DEMISTI O YUZDEN TEDIRGINIM YA
kişiye göre her şey değişiyor çünkü. ya da haftaya gidecekmişsin ya p.tesiye falan al randevunu en erken tarihe
bişey olsa kanaman olur. sakinleş doktor 8. haftada gel dediyse vardır bildiği. zaten kalp atışı 6-8 arası gözükür. kişiye göre değişir. döllenme tarihine göre.
Canim cok gecmis olsun. Bizde de kan uyusmazligi var bi dusugum var benim ikinci gebeliklerle onemli denmisti. Seninde ikinci gebeligin bu haftada mi yapiliyo onun ignesi onu merak ettim daha gec diye biliyorum sankiKizlar bugun oglumu kontrole goturup getirdikten sonra kanamam oldu...
Oldukca fazlaydi...
Cok sukur ki kalbi atiyordu bebegimin...
Doktorda anlayamadi neden kanamamin olduguna..
Hemen yatisimi yaptilar....
Az oncelerde eve geldim 6 saate yakin kaldim...
Kanamam bittigi icin eve gonderdiler istegim dahilinde...
2 koca serum, dusuk onleyici igne ve hap ,birde kan uyusmazlik ignemi oldum...
Dualarinizi bekliyorum bacilarim...
Vok sukur su an saglik durumu iyi ins. Hep oylede kalir ♥
Oy oy oy ben daha Sabırlı mı çıktım ne :) yok yok doktor hastane araştırmaktan gidecek doktorum yok belki de ondanbugun bende doktora gidebilirim..pazar gununu bekleyemiycem artik![]()
teşekkür edeimm dün gittim bende kaydoldum pzt aç karnına kan tahlili alacaklarmışşben kayıt yaptırdım ama aşı için ekime gün verdiler aç gelin tahlilde bakarız dediler