inşallah hiçbirimizin bulantısı olmaz da rahat bir hamilelik geçiririzCanim bilmiyorum arkadasin 6 haftalikken baslamis kisiden kisiye degisiyorr ama bazilarinin hic bulantisi bile olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hiçbirimizin bulantısı olmaz da rahat bir hamilelik geçiririzCanim bilmiyorum arkadasin 6 haftalikken baslamis kisiden kisiye degisiyorr ama bazilarinin hic bulantisi bile olmuyor
Kizlar cevap yazacak olan yok mu sizinki nasildi?
aynı durum bende de var hiç bir belirtim yok ama arkadaşlara baktıkça bunlar iyi günlerimiz diye düşünmeden edemiyorumbenim kasık ağrılarım ve ara ara bel ağrılarım var bulantım çok yok akıntımda yok :/ benimde belirtim yok yahu
bende üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdi
canım benimde sat 13 haziran bende pazartesi gittim doktora bana da vajinal baktı kan testine gerek duymadı ultrason 4 hafta 2 günlük ölçtü bebeği ama doktor sorun yok dediKızlar moralim çok bozuk 5+4 günlük hamilem aslında ama bugün normal ultrasknda göremedi vajinal baktı bu sefer gördü ölçtü makina 5+2 dedi 8mm gosterdi ama doktorum beta hcg bakalım dedi ya varmı yokmu anlamadı gibi mi oldu anlamadm ya çok mu erken gttm yoksa yokmu sizde nasıl oldu benim sat 13 haziran akıl verin 1 saatte beta hcg çıkacak çok moralim bozuk
Ins canimmTESEKKUR EDERIM KIZLAR BU HAFTALARI SAGSALIM ATLATIRIZ KALP ATISLARINI DUYARIZ INSALLAH
günaydın canım..Kizlar gunaydin, birsey sorucam acaba sizde de halsizlik oluyor mu elektrik supurgesini bile kaldiramiyorum. Yemek hazirlarken halim olmuyor. Uzanmak istiyorum hep
be ek var kalb atisi yok 6+2 haftaya gidicem bidahacnm benim satım 27 mayıstı , ama 6+2 sin dedi. kalp atışı yok mu dedi sana var ama dinletmedimi ve ne zaman çağırdı tekrar?
Bn 3 hafta gerideyim endiselenme 3-4 gunden de birsey olmaz stres yapio bevegi etkilemeKızlar moralim çok bozuk 5+4 günlük hamilem aslında ama bugün normal ultrasknda göremedi vajinal baktı bu sefer gördü ölçtü makina 5+2 dedi 8mm gosterdi ama doktorum beta hcg bakalım dedi ya varmı yokmu anlamadı gibi mi oldu anlamadm ya çok mu erken gttm yoksa yokmu sizde nasıl oldu benim sat 13 haziran akıl verin 1 saatte beta hcg çıkacak çok moralim bozuk
aynı durum bende de var hiç bir belirtim yok ama arkadaşlara baktıkça bunlar iyi günlerimiz diye düşünmeden edemiyorum
Amin çok teşekkürler inşallah bir kaçtanede miyom büyümüş oysaki gebe kaldığımda 1 taneydi progestan büyütmüş sanırım diğerlerini biraz da kafayı miyomlara taktım şimdi bakalım neler yaşayacağız.üzme canım kendini nasip Allah büyük vakti zamanı gelince yanında kucağında olcak inşaALLAH benimde nisanda kürtajım oldugunda yan tarafta bebiş olmustu ve aynı gun kuzenım dogum yaptı nasip işte ama o günü birgün bende yaşayacağım inşaALLAH dedim bebeğin gelişi sesi falan çok etkilemişti nasip 2 ay korunduktan sonra 1 kerelik beraberlikle bana ve babasına süpriz yaptı ramazanda Allahıma şükürler olsun bu sefer benım aılem dısında kımsenın haberı yok :) İnşaAllah yakın zamanda olur sıkma canını
kendine çok iyi bak sabırlı ol lütfen Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ne yazıkkı. umarım en kısa sürede tekrar denersin ve sağlıklı bir bebeğin olurHepinize ayrı ayrı çok çok teşekkürler,inşallah sağlıklı huzurlu ve hayırlı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hoşcakalın
merhaba tatlım. benımde sureklı kusma hıssım bır turlu gecmıyor. hayatım alt ust durumda ewde ıste sureklı asık suratla dolasıyorum. sımdı bırde bu ara sarı akıntım basladı yanma kasınma hıcbırsey yok. sadece sarı akıntı. yarın dr kontrolum war hem bulantı hemde akıntı ıcın konusacagım. ıcımde hıcbısey olmasa bıle sureklı ogurme ıstegım gecmıyorrrGünaydınnn yeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz güzel haberlerle :) dün acile gittim halsizlik ve miğde bulantası hat safaya ulaşmıştı emedur miğde bulantısı için birde idrar tahlili yaptı bakteri çıktı idrarda ve antibiyotik yazdı alfasilin kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım sonrada daha kötü olmaması adına kullanmaya karar verdim aama hala içim rahat değil neyapsam sizce kullanmaya devammı edeyim bırakayımmı eşimde kullan dedi idraryolu enfeksiyonuna dönüştürürse daha zor dedi napayım ben yavv
cnm benim satım 27 mayıstı , ama 6+2 sin dedi. kalp atışı yok mu dedi sana var ama dinletmedimi ve ne zaman çağırdı tekrar?