• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
gercı ben ızne ayrıldım ayrılalı oglum sabhın 6sında kalkıyo.kardeşine hazırlıyo beni galıba:mad:
hurma ananas yıyomusunuz arkadaslar faydası oluyomu acaba.bi arkadasım 36 haftalıkken dogum yaptı.erken dogmasına ragmen kılosu boyu ıyıydı bebegı hıc kuvezde falan kalmadı.benım kızda ırı acaba oyle bısy yaparmı dıye dusunuyorum.heyecanlıyım.annem kızıyor zorla dogurmak ıstıyosun dıye.ama bu bebış resmen bacaklarımda oturuyo ya kemık agrılarım 6.aydan berı var.su son gunler gercekten gecmıyo yaa:KK51:

Günaydın kızlar bişey merak ediyorum suni sanci verilirse doğum kanalina girer mi bebek ya da doğum kanalinda degilse suni sanciya gerek yok sezeryan mi olmali kafamda deli sorular doğuma son 5 beklemek çok zor :KK43:
3 gün önce arkadaşım doğum yaptı onun bebepide doğum kanalında depilmiş suni sancıyla gelir demiş doktoru 2 gün suni sancı çekti epiduralle tabi açılması 9 cm oldu ama hala bebek aşşağıya inmedi mecburen sezaryana aldılar

günaydın kızlar
gercı ben ızne ayrıldım ayrılalı oglum sabhın 6sında kalkıyo.kardeşine hazırlıyo beni galıba:mad:
hurma ananas yıyomusunuz arkadaslar faydası oluyomu acaba.bi arkadasım 36 haftalıkken dogum yaptı.erken dogmasına ragmen kılosu boyu ıyıydı bebegı hıc kuvezde falan kalmadı.benım kızda ırı acaba oyle bısy yaparmı dıye dusunuyorum.heyecanlıyım.annem kızıyor zorla dogurmak ıstıyosun dıye.ama bu bebış resmen bacaklarımda oturuyo ya kemık agrılarım 6.aydan berı var.su son gunler gercekten gecmıyo yaa:KK51:
Aaaa canim daha biz variz sirada acelen nereyeeee :D neyse allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimize bebek kanaldami canim nasil agrilarin varki

Bende 40 hafta oldu. bugün 40+1 dün kontrolüm vardı doktor pzt gününe kadar bekletiyor.İnşallah kendiliğinden başlar sancılarım pazartesi gününe kadar.

Benim cok fazla bel agrilarim ve regl sancisina benzeyen kasik agrilarim oluyor. Ama dogum sancisi gibi degil surekli varlar. Sizin de oluyor mu?

Insallah. Pazartesi ne kadarlik olcak? Bir de gelmezse suni sanci mi dusunuyorsunuz sezeryan mi
Pzt 40+5 olucak.Doktorum mümkün olduğunca normal yapmaya çalışıcaz dedi açılmam yok önce suni sancı verirler büyük ihtimal oda olmazsa sezeryan olucak mecburen artık inşallah normal doğumum olur ama

Back