• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba mart anneleri iyice ağırlşatık vakitler daraldı, ay benim oturduğum evin tuvaleti alafanga değil çok zorlanıyorum, sanki varijinam öne doğru çıktı göbeğim aşağı indi salı günü kontorl var bakalım tontoniş oğlum nasıl.Benim oğlan utrrasyonda yüzünü bi türlü göstermiyor anca pipisini gösteriyor :KK70:inşallah doktor bu kez altan bakar nts sancım çıkar doğum yaparım .Evde oturmakta çok sıkıcı ,5 yıl hiç aralıklsız insan çalışınca kolu kanadı kırılmış gibi hissesiyor.Oğluşum doğsunda hayatımıza renk hareker gelse .
Aaa bende benim oglusuma edepsiz diyodum megersem bu erkeklerin hepsi boyleymis :KK48: hamileligimin basindan beri y1uzunu sakladi sadece 2 kere yuzunun yarisini tek gosterdi. Ama her gittigimizde pipisini gosteriyodu :KK45: pazartesi son kontrole gidicem ama bu seferde ben sormicam doktara gosteriyormu yuzunu diye :KK48: diger hafta canlisini gorup hesap sorarim insallah :KK59: millet cinsiyetini sakliyo diye dert ediyor ben hep gosteriyo diye :KK70::KK70::KK70:

Bugün saat üçte sezeryan doğuma giriyorum ve duanızı istiyorum. Sezeryan tarihimiz 14 marttı ama küçük hanım bekleyemiyor rahimde 1.5 cm açılma var bebek makat geliş doktor beklemeye gerek yok kesen patlar falan tehlikeye atmayalım bugün alalım dedi
Allah yardımcın olsun kolay ağrısız sızısız doğum diliyorum

canım hayırlısı ile allah kurtarsın inşallah. E bebek yolu bulamazsa doktorlar açacak yolu ona sen merak etme önemli olan sağlı ka kavuşmak bebeğine kavuşunca herşey güzel olur inş.

Hadi hayırlı olsun canım maşallah . Allah analı babalı büyütsün

Eli kulağındadır geliyordur inşallah. Allah bir avaz da kurtarsın

Canım maşallah ikinci doğum olduğu için mi acilman ca bu k oldu. Gözün aydın allah analı babalı buyutsun

Canım biraz zahmetli geçmiş.iste bilsek önceden açılma olcak mi olmucak mi hemen sezeryan isteriz ama kısmet son ana kadar bilemiyoruz. Neyse ki sağlıklı bir şekilde kavuşmuş sun ya önemli olan o o cektigin acıları unutmuşundur bile bebeğinin kokusunu alınca. Allah analı babalı büyütsün insallah
Canım gözün aydın kaçıncı hafta da nasıl olmuştu doğumun önceden yazdın sa da nickler karıştığından unutmuş olabilirim allah kolaylık versin analı babalı büyütün bebişi
Iste malesef bilinmio ama en kotusu tum acilari yasayip ustune bi de sezeryan acisi cekmek. Ama tabiki bebisi gorunce hersey bitiooo :)

Kızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Mete Ali miz geldi 03.03.2016 08:52 de :))
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
Banyo bugün yapıcam Bebişe de yarın yaptırırız ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..

Kızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..
Canim benim yazdigini bi solukta okudum herseyin yolunda olmasi cok guzel rabbim sana dert tasa vermesin insallah hersey daha guzel olsun darisi tum bekleyenlere olsun.. Mis kokulunu bol bol opuyorum

gözün aydın canım tekrardan :) bakalım içimden bir ses benim de aynı sen gibi söylüoyor. bebek 3500 kilo dedi 37. hafta da çatı da normal dedi 4 kilo da zorlanırsın dedi. son haftalar kilo alımı yavaşlıyor ise iyi o zaman bakalım 38. haftalık kontrolde ne duycaz.

drygs drygs canım evet doğduğunda resmen ben dedim 4 kilo bile yoktur dedim doktora, sonra yani dediler 4085 kg hala inanamamıştım ..
Bilseydim aslında belkide beklerdim açılmamı ama doktorlar sağolsun napalım oldu bitti geçti artık sezeryan olucakmışım demekki deyip geçiyorum ..

Alıntı yapamıyorum kızlar tek tek ama sağolun :)
Sarılığımız var gibi ama inşallah atlatırız

Bir kaç gündür sesin çıkmayınca anladım. Hadi gözün aydın sonunda kavuştun oğluna :KK9: herkesin beklenenden aşağıda geliyor kilosu senin de iri bebekti. benimki de 3.768 di doğuma 4 ten aşağı olmaz dedi biraz korktum normal istediğim için belki benimkinin de kilosu 200 300 gr aşağıdadır. İnsanların ne dediğini takma:stop: bebeğini sağlıkla kucağına almışsın var mı bundan ötesi amaç bu değil mi zaten:nazar:. Allah bağışlasın darısı bizlere inşallah:KK46:

Herkese merhabaa:KK54:
son haftaya girdik artık adet sancılarım kasık ağrılarım her geçen gün artıyor ama henüz bebek kanala girmemiş perşembe günü kontrolde drum suyunun azaldığını hareketlerini takip etmemi söyledi şimdi herşeyi bıraktım deli gibi hareketlerini izliyorum:confused: nasıldıa korkuyorum suyu biterde anlamam diye ya bu konuda bilgisi olan aydınlatsın lütfen öyle anlamadan bitebilirmi suyu pazartesiyr kadar nasıl beklicem ben böyle o_O bide suyu azalmış olanlar var sanırım son haftasında olupta sizin drlar ne dedi bu duruma benimki pek açıklama yapmadı tüm testler yapıldu şuan kalp atışları iy falan dedi ama suyu az takio et dedi okadar

Hayirli olsun canim gozun aydin şükür kavuştun yavruna bol sütlü sağlıklı günlerde büyüt ins :)

@Kubis45001 teztez teztez @gulsunoguz merabalar kızlar hangi modellerini kullanıyorsunuz karar veremedim emzik biberonunu felan avent aldım buda avent olsun dedim ama memnunsanız onlardan biride olabilir
Canım biberonlarini avent aldım süt sağma makinasını Kraft aldım çok tavsiye ettiler daha kullanmadım bakalım hayırlısı

Şubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım bol bol sütun olsun

merhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordu :KK70: kakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum
hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun darısı bizim basimiza artık bol bol sütun olsun canım

Cok sukur Rabbime..
Kizlar persembe gunu 39+6daa saat oglen 12de hoc sancim agrim yokken suyum geldi. Acaba anlar miyim diodum ama abartisiz yarim surahi suya yakin geldi. Hemen esimi arafim hastaneye gittik yatis yapildi hemen 12.30 da. Muayene oldun 1 cm acik var. Nyse yattm bekliyorum sanci gelmeye basladi aksam uzeri 7 gbi falan da lontrolum oldu ama aciklik jhala 1 cm. Yarina kadar burdayi beklicez dediler gece sabaha kadr sancim geldi gitti. Serumlar igneler faln derkrn sabahi ettik. Sabah 8 de baktilar acilma 2 cm. Bska yok. Nyse suni sanci verelim dediler. Ben soka girdim bebegin de kalbi zayifladi. Hemen kestiler. Saat 14e kadr kendi sancimla bekledim acilma olmasini. Bi baktilar adaha 3 cm. Ama sancim 2 dk da bir 80lerde. Acil doktorum geldi bakti cok kotuuum kendi eliyle actialesef 6.5 cm e kadar. 2 dk sanci.verelim balalm dedi 1 dk snra hemn sanciyi kesti cunku amneyle bebegi kaybediyorz dedi. Tabi bn bu arada sanci celmeye devam. Acilen sezeryanla almislar bebegimi 14.35 te oglusum olmusss. Rabbim bizi birbirimize bagisladi. Ve daha dikislerim yuzunden kucagima alamasam da bebegim yanimda hastanede yatioruz anne ogul.. cok uzun oldu ama paylasmk istedim. Rabbim kimseyi.bu yolda eglendirmesin hepiniz kolayca kurtulursunuz insallahhh..
ayyy canım baya zor olmuş ama sonunda kavuşmuşsun ya Yavruma en güzeli bu hayırlısı olsun bol sütün olsun canım

Selam kızlar,
Nasılsınız?
Giremiyorum bir türlü fırsat bulup.
Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür Rabbime.
Darısı almayanların başına.
İkimizde iyiyiz çok şükür.
Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalın.
Hayırlısı olsun canım darısı başımıza dikkat edin kendinize

Back