• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah kuzuya, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah, bizim için de amin :)

merhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordu :D kakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum

@pinkibal nasılsınız son durum ne canım insallah ıyısınızdır, berkencan berkencan dogum yaptınmı canım merak edıyorum
doğum yaptım canım, arkadaşlarım sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar beni, anca yazabildim, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, en kolay doğumları yapmanızı diliyorum.

Günaydıınn :)

ayy hadi hayırlısı, inşallah sağ salim al kucağına, Allah yardımcın olsunn..

gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah, bolca sade nescafe tüketmeyi öneriyolardı galiba..

Ne alemdesin canım düzenli ve şiddetlenerek devam ediyor mu

Hadi hayırlısı olsun canım inş sağsalim almissin dir kucağına yavrunu

ALLAH yardımcın olsun
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. herkese en kolay doğumlar diliyorum ;)

merhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordu :KK70: kakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum
oohhh zaten giderken yazmıştın, çok sevindim kolayca gelmiş bıdık, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah, bizim için de amin diyorum :))

Sezeryan doğum yapanlar anestezi Şekline doktorunuz mu karar veriyor? Ben çok Heyecanlı biriyim bu gibi durumlarda bayılabiliyorum benim genel mi olur bu yüzden? Genel anesteziyi neye göre veriyorlar?
Canım doktor karar veriyor şu şekilde mesela aniden sancin tuttu gittin eğer bişiler yediysen genel yapmıyorlar

Benimle aynı durumu yaşayan var mı?5 saatten beri gobek delıgımın yannda agrı oluyor.içerden birsey asagı dogru cekıyor gobegım içten yırtılıyor gıbı acı cekiyorum.drumu aradım bu haftalarda normal dedı ama bn anlm veremedım.bugun braz temzlk yaptım,tetıkledı mi ne oldu?

Benimle aynı durumu yaşayan var mı?5 saatten beri gobek delıgımın yannda agrı oluyor.içerden birsey asagı dogru cekıyor gobegım içten yırtılıyor gıbı acı cekiyorum.drumu aradım bu haftalarda normal dedı ama bn anlm veremedım.bugun braz temzlk yaptım,tetıkledı mi ne oldu?
Canım bende geçen iş yapınca tuhaf ağrılarım oldu ertesi gün wc dışında hiç kalkmadım geçti doktorunda normal demiş korkma sadece bebeğin hareketlerini takip et sorun yoksa rahat ol ben dün birara ayağa kalkamıyordum sanki 10 kilo ağırlık rahmimi aşağı çekiyordu iğneler batıyordu meğer o da gazmış :))

Cok sukur Rabbime..
Kizlar persembe gunu 39+6daa saat oglen 12de hoc sancim agrim yokken suyum geldi. Acaba anlar miyim diodum ama abartisiz yarim surahi suya yakin geldi. Hemen esimi arafim hastaneye gittik yatis yapildi hemen 12.30 da. Muayene oldun 1 cm acik var. Nyse yattm bekliyorum sanci gelmeye basladi aksam uzeri 7 gbi falan da lontrolum oldu ama aciklik jhala 1 cm. Yarina kadar burdayi beklicez dediler gece sabaha kadr sancim geldi gitti. Serumlar igneler faln derkrn sabahi ettik. Sabah 8 de baktilar acilma 2 cm. Bska yok. Nyse suni sanci verelim dediler. Ben soka girdim bebegin de kalbi zayifladi. Hemen kestiler. Saat 14e kadr kendi sancimla bekledim acilma olmasini. Bi baktilar adaha 3 cm. Ama sancim 2 dk da bir 80lerde. Acil doktorum geldi bakti cok kotuuum kendi eliyle actialesef 6.5 cm e kadar. 2 dk sanci.verelim balalm dedi 1 dk snra hemn sanciyi kesti cunku amneyle bebegi kaybediyorz dedi. Tabi bn bu arada sanci celmeye devam. Acilen sezeryanla almislar bebegimi 14.35 te oglusum olmusss. Rabbim bizi birbirimize bagisladi. Ve daha dikislerim yuzunden kucagima alamasam da bebegim yanimda hastanede yatioruz anne ogul.. cok uzun oldu ama paylasmk istedim. Rabbim kimseyi.bu yolda eglendirmesin hepiniz kolayca kurtulursunuz insallahhh..

Bebegin buyudugu icin oluo o canm gobek cevren bu ladar sislige alisik deil adapte olmaya calisiodur :) icin rahat olsun. Uzaninca gecio o sekil agri yada acilar. Yag sur bol bol o durumlarda

Evet. Çarpıntı çok yaşamıyorum da. Göğsümün ortasında ani bi vuruş gibi bi kayma gibi bi şey hissediyorum. Ekstrasistol müş ismi. Hamilelikte daha da arttı. Kalbin ek atımıymış. İnan bana çarpıntıdan daha sinir bozucu bi şey
Merhaba sanırım dogum yaptınız ekstrasıstollerle nasıl bas ettınız hamılelık boyunca ve normal dogummu yaptınız

Şubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun maasallah kzına

Kızlar aranızda clexan ve coraspin kullanan iz varmi. kaçıncı haftanizda bitaktiniz acaba?
ben de 32.de aspırını bıraktım ıgneye son zamana kadar devam canım

merhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordu :KK70: kakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum
ay ne guzel haberler aldık canım saglıkla huzurla buyusun kuzucukların.varıslerın problem olmamasına cok sevındım ınsalllah benımkılerde dedıgın gıbı olur.kaka olayı beni tedırgın edıyo yaa lavman yapsınlar bana:oops::oops:dikiş atılmadı derken hiç mi atılmadı:KK9::KK9:maaşallah sana canım.heyecanlandım hıkayen cok guzel
doğum yaptım canım, arkadaşlarım sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar beni, anca yazabildim, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, en kolay doğumları yapmanızı diliyorum.
sagol canım Allah razı olsun

Cok sukur Rabbime..
Kizlar persembe gunu 39+6daa saat oglen 12de hoc sancim agrim yokken suyum geldi. Acaba anlar miyim diodum ama abartisiz yarim surahi suya yakin geldi. Hemen esimi arafim hastaneye gittik yatis yapildi hemen 12.30 da. Muayene oldun 1 cm acik var. Nyse yattm bekliyorum sanci gelmeye basladi aksam uzeri 7 gbi falan da lontrolum oldu ama aciklik jhala 1 cm. Yarina kadar burdayi beklicez dediler gece sabaha kadr sancim geldi gitti. Serumlar igneler faln derkrn sabahi ettik. Sabah 8 de baktilar acilma 2 cm. Bska yok. Nyse suni sanci verelim dediler. Ben soka girdim bebegin de kalbi zayifladi. Hemen kestiler. Saat 14e kadr kendi sancimla bekledim acilma olmasini. Bi baktilar adaha 3 cm. Ama sancim 2 dk da bir 80lerde. Acil doktorum geldi bakti cok kotuuum kendi eliyle actialesef 6.5 cm e kadar. 2 dk sanci.verelim balalm dedi 1 dk snra hemn sanciyi kesti cunku amneyle bebegi kaybediyorz dedi. Tabi bn bu arada sanci celmeye devam. Acilen sezeryanla almislar bebegimi 14.35 te oglusum olmusss. Rabbim bizi birbirimize bagisladi. Ve daha dikislerim yuzunden kucagima alamasam da bebegim yanimda hastanede yatioruz anne ogul.. cok uzun oldu ama paylasmk istedim. Rabbim kimseyi.bu yolda eglendirmesin hepiniz kolayca kurtulursunuz insallahhh..
gecmiş olsun canım neysekı bebegın ve sen ıyısınız.Saglıklıca buyut ınsallah

Selam kızlar,
Nasılsınız?
Giremiyorum bir türlü fırsat bulup.
Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür Rabbime.
Darısı almayanların başına.
İkimizde iyiyiz çok şükür.
Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalın.
Gözünüz aydın saglıklıca büyüt canım.Hikayenı beklıyoruz sabırsızlıkla:KK51:

Günaydınnn :)
Dün gece ağrılar belimden bacaklarıma iniyodu, gece de vajinamda hissettim ağrılrı uyku arasında, bugün haşim işcan yollarında doğurmazsam iyi valla :KK70:

Cok sukur Rabbime..
Gözün aydın, biraz zahmetli olmuş annesi ama gelmiş nihayet :) neyse sağlıklı olsun da bıdık, geçmiş gitmiş zaten, Allah analı babalı büyütsün sen de çabuk iyileş inşallah :)
Kendimiz icin de kocaman bi amin diyorum :))

Selam kızlar,
Nasılsınız?
Giremiyorum bir türlü fırsat bulup.
Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür Rabbime.
Darısı almayanların başına.
İkimizde iyiyiz çok şükür.
Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalın.
Senin de gözun aydın Allah anali babali buyutsun :)

Bnde Mart annesi olmak istiyorum yaaaa sizin doğumhikayelerinizi ookudukça çok heyecanlaniyorum aallahım ttümhamilelere hhayırlısıyla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah içinde bana da iinşallah aminn

dün kontrolüm vardı 38+2 de bebeğim 2 hafta geriden geliyor kilosu ve boyu. 2880 gr 49 cm miş. 3 kiloyu zor bulur dedi doktor :KK43: ve 3 haftadır nstde çok fazla sancılar, kasılmalar çıkıyor ama ben bir şey hissetmiyorum böyle olanlar var mı?
Canim sen hiç canını sıkma içini rahat tut.. ben 38+2 deyken sexeryanla aldım Bebeğimi. . 3400 doğdu ki doktor 4000 kiloyu geçer dedi.. USG lerde yanılma payı var sıkma canını sen

Herkese günaydın.ben de bekleyişteyim,Prensesim gelimio bi türlü..yaklaşık 1haftadır kalçamda ara ara hafif kramplar ve adet sancısı gibi sancılar Çekiom ama hayırlısı.bi de kız 40. Haftayı beklemez demişlerdi,bizim ki ya çok nazlı ya çok tembel:)

Back