• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana suni sancıyı sabah 8 gibi vermişlerdi akşam 2011 kadir gecesi iftar vakti dogumumu yapmıştım.saat 6 ya kadar acılmam olmamıştı hatta imkansızdı cünkü o an bebegi midemde hissediyordum. dualar ve olumlu düşünceler sayesinde açılmam oldu diye düşünüyorum.suan korkuyoruz ama o an korku diye birşey olmuyor bebeğe bir an önce kavusayım duygusu ağır basıyor acılar vız geliyor.ben yine suni sancıyla doğum yapmaktan korkmuyorum sizde korkmayın.

Cnm nasıldı suni sancı az az mı başlattılar sancıları
Serumla vermislerdi bana. Ilk bi kac saat sancim olmadi sonra yavas yavas basladi. 8 saat sonunda sadece 5 cm acilmam oldu. Bebek kanala inmedigi icin sezeryana alindim.
Eger acilmaniz yoksa suni sanci almayin. Ama normal doguma engel birsey gorunmuyorsa son gune kadar bekleyin derim. 41+5 e kadar bekledim ilk bebegimde. Bir sorun gorurse doktor zaten bilgilendirir ona gore sezeryana alinirsiniz.
Cokta kafanizi kurcalamayin. Biz ne konussak dusunsek bos. Nasil dogmak istedigine bebegin kendisi karar veriyor cunku. Daha dogmadan bile soz geciremiyoruz zamane cocuklarina :KK48:

Serumla vermislerdi bana. Ilk bi kac saat sancim olmadi sonra yavas yavas basladi. 8 saat sonunda sadece 5 cm acilmam oldu. Bebek kanala inmedigi icin sezeryana alindim.
Eger acilmaniz yoksa suni sanci almayin. Ama normal doguma engel birsey gorunmuyorsa son gune kadar bekleyin derim. 41+5 e kadar bekledim ilk bebegimde. Bir sorun gorurse doktor zaten bilgilendirir ona gore sezeryana alinirsiniz.
Cokta kafanizi kurcalamayin. Biz ne konussak dusunsek bos. Nasil dogmak istedigine bebegin kendisi karar veriyor cunku. Daha dogmadan bile soz geciremiyoruz zamane cocuklarina :KK48:
Kafam çok karıştı ya benim doktor acele ediyo açıkcası ya suni sancı diyo ya sezeryan napıcam bilmem

dün kontrolüm vardı 38+2 de bebeğim 2 hafta geriden geliyor kilosu ve boyu. 2880 gr 49 cm miş. 3 kiloyu zor bulur dedi doktor :( ve 3 haftadır nstde çok fazla sancılar, kasılmalar çıkıyor ama ben bir şey hissetmiyorum böyle olanlar var mı?

Şubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Senin nasıldı cnm suni sancı verilince kaç saatde doğdu

Kızlar benim haftam da olup bebeği doğum pozisyonun da olmayan var mı hala dönmemis benim ki.

Ben sezeryan istemiyorum aslında ama doğum olmazsa normal yollarla başlamazsa başlatalım diyo doktr suni sancıyla bilemiyorum daha fazla beklemem sakıncalı mı
Benim doktorum 41.haftanin sonuna kadar bekleyecegini soyledi Bence zorlama bebek kendi gelir zaten :) bebekler hazir olduklarinda vucutlarindan salgilanan 2 protein annenin hormonlarini uyararak dogumu baslatirmis Bebisin kararina birakmak gerek

dün kontrolüm vardı 38+2 de bebeğim 2 hafta geriden geliyor kilosu ve boyu. 2880 gr 49 cm miş. 3 kiloyu zor bulur dedi doktor :KK43: ve 3 haftadır nstde çok fazla sancılar, kasılmalar çıkıyor ama ben bir şey hissetmiyorum böyle olanlar var mı?
Canm tavsiyem haşlanmış yumurta ye.ins biraz daha gelisir bebisin.

dün kontrolüm vardı 38+2 de bebeğim 2 hafta geriden geliyor kilosu ve boyu. 2880 gr 49 cm miş. 3 kiloyu zor bulur dedi doktor :KK43: ve 3 haftadır nstde çok fazla sancılar, kasılmalar çıkıyor ama ben bir şey hissetmiyorum böyle olanlar var mı?
Üzülme zayıf doğan bebekler çabuk gelişiyor sıkma canını muz filan ye biraz 3 kıloda az değil prematüre doğum 900 gr la hayata başlayan minikler var

canım üzülme benim kızım 2600 gr :KK76:aramızda bir hafta var

Sezeryan doğum yapanlar anestezi Şekline doktorunuz mu karar veriyor? Ben çok Heyecanlı biriyim bu gibi durumlarda bayılabiliyorum benim genel mi olur bu yüzden? Genel anesteziyi neye göre veriyorlar?

Şubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın canım :KK68: sağlıkla büyüt inş.

Şubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOT
Amin sizde güle güle büyütün

Back