• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
Mubarek cuma gununde Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
Haftaya cuma inşallah bende seninle aynı duyguları yaşıyor olacağım:)Allah kolaylıklar versin...iyi haberlerini bekliyoruz ...

Merhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi
bence sezaryan ıcın cok erken karar vermıs doktorun.komsumun bebegı 40.haftada dondu sezaryen olmaya gıttı bebek donunce doktoru sezaryen yapmadı bı hafta daha bekledı normal olarak gelırse dıye.
Kızlar göğüs pompası olarak ne aldınız ben karar veremedim bi türlü ben :KK43:
lansinoh manuel almıstuım ama ıhtıyacım olmadı.bence ıhtıyac duyarsan al

Arkadaşlar birsey sorcam bu hastane çıkışı bebek için kıyafetler var ya. Onların bedeni 50 yazıyor. Bebek 55cm fln doğsa olmaz mı o takımlar :(

Herkese günaydııııın :anneadayı: sağ kasığım sanki kas çekiliyor gibi ağrıyor arada bi bu sabah. Sancı Nasıl bir şey acaba çok merak ediyorum :KK53: hiç bi Ağrı'm sızım olmayınca acaba benim sancılarım böyle mi olacak diyorum :KK70:

Arkadaşlar birsey sorcam bu hastane çıkışı bebek için kıyafetler var ya. Onların bedeni 50 yazıyor. Bebek 55cm fln doğsa olmaz mı o takımlar :KK43:
56 cm lik hastane çıkışı var, bizimki geçen hafta 50 cm di. Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama patikli alt ve tulumlar olmaz sadece. Diğerlerini yine giyer

Hadi kolay doğumlar versin Allah. Güzel haberlerini bekleriz.
Çarşamba akşamı 7 de kavuştuk kızımıza uykusuz gecelere:anneadayı: Çok şükür. Mesajları takip edemedim iki gündür inşallah güzel haberler doludur.
gözü üz aydın Allah analı babalı büyütsün

Selam kizlar sabaha kontrol var heyecandan uyuyamadim kii ayy neler olacak acaba :KK9:benim de hersey netleşse artık oy oy hayırlı haberler aliriz inşallah :KK73:
Güzel haberlerini bekleriz canım

Bebegi ters duranlar size bi sorum olcak sizinde bebis hep bi tarafta toplaniyomu ? Benim karnim resmen sola dogru disaridan bakildiginda kafasinin oldugu tarafa dogru kaymis durumda karnim??
benim kinin kafa aşağıda ama sağ göbeğüme poposını dayanmayı çok seviyor arada bu tepecik mideme doğru çıkıyor

Ölçüm yapmadan verdi bna D vitaminini
Hayır canım. Bu yeni gittiğim sağlık ocağı yapmış ölçüm ve cokdusuk cikinca kendi dpktorum damla verdi. daha önce gittiğim yer hiç yapmamisti kendi doktorumda hiç bahsetmişti çok geç farkedildi anlayacağın

Bebegi ters duranlar size bi sorum olcak sizinde bebis hep bi tarafta toplaniyomu ? Benim karnim resmen sola dogru disaridan bakildiginda kafasinin oldugu tarafa dogru kaymis durumda karnim??
Canım benim bebeğim ters değil ama hep sola toplanıyor doktor poposunu sola yasliyor demişti bir kere

Arkadaşlar birsey sorcam bu hastane çıkışı bebek için kıyafetler var ya. Onların bedeni 50 yazıyor. Bebek 55cm fln doğsa olmaz mı o takımlar :KK43:
ben hatane cıkısı almadım 0-3 aylık 5lı takım aldım.ıclerıne ıc zıbın aldım.boylarıda 56 cm yazıyo.buyuk gelıyo ılk gıydıklerınde ama kısa surede boy ve kılo artısı oldugu ıcın yenıdoganları ıkı kere gıyebılıyo bebısler oyuzden 56 cm almanızı tavsıye ederım

ben hatane cıkısı almadım 0-3 aylık 5lı takım aldım.ıclerıne ıc zıbın aldım.boylarıda 56 cm yazıyo.buyuk gelıyo ılk gıydıklerınde ama kısa surede boy ve kılo artısı oldugu ıcın yenıdoganları ıkı kere gıyebılıyo bebısler oyuzden 56 cm almanızı tavsıye ederım
Aynen canım bende 5 li aldım battaniyeleri ayrı aldım , bide almanyadan çok güzel bebek kıyafetleri hediye göndermişler ama küçüçük ve kısa kolllu.Martta doğacağından giydirimicem ,52 CM üstelik ama çok kaliteli .

Hayirli cumalar arkadaslar. Kac gundur asiri halsizlik var ustumde hele bugun gozumu acacak halim yok. Evimin Temizligi bitti cantam hazir sayilir. Kafam rahatladi bazen artik dogsun diyorum. Sonrada biraz daha buyusun diyorum. Her gece ruyamda bebegimi dogurdugumu gordukce heyecanlaniyorum bir an once kucagima almak istiyorum :KK51:

Merhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi
Ben 37yi bitirdim benimki de tarif ettiğin gibi duruyor dr normal dedi yavaş yavaş yürüyüşlere başla kanala girer dedi canını sıkma bence
Çarşamba akşamı 7 de kavuştuk kızımıza uykusuz gecelere:anneadayı: Çok şükür. Mesajları takip edemedim iki gündür inşallah güzel haberler doludur.
Gözün aydın cnm :KK68: sağlıkla büyüt inş.

Back