- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.681
Oy kuzum nasılsın herşey yolunda mıAynen burdaki sohbet arkadaşlık yok seviyorum sizleri ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzum nasılsın herşey yolunda mıAynen burdaki sohbet arkadaşlık yok seviyorum sizleri ❤
Unutulmuyor birde ne garip değil mi demek o zamanlar işte birinin derdini kendimize dert etmekten aklımızda mıh gibi kalıyor. Kim erken dğrudu kim ne sorun yaşadı hastalıklar vs güzel geçirdik birlikte o dönemleri bir nevi kader arkadaşı oluyorsun :)) aynı süreçlerden geçiyorsun çünküBak mesela burada bunlarin biliniyor olması bile güzel. Yani insan tanıdığı insanlarla bir arada oluyor diyeyim :)) hikayemi biliyorsunuz ☺
Bulantı var baya.... Lekelenme oldu aynı abisi gibi ilerliyor sadece kusma yok inşallah uykusu benzemez( aminn)Oy kuzum nasılsın herşey yolunda mı
Aminnnnnn :))) ben bu deli oğluma hiç öyle dua etmemiiştim meğer ne önemliymişş :))Bulantı var baya.... Lekelenme oldu aynı abisi gibi ilerliyor sadece kusma yok inşallah uykusu benzemez( aminn) ☺
İlk olunca bilemedik nasıl dua edeceğimiziAminnnnnn :))) ben bu deli oğluma hiç öyle dua etmemiiştim meğer ne önemliymişş :))
Bizim hala pek düzdldi denilemez 2yle 4 arasında yine gece uyanıyor yine çok zor uyuyor .uyumamak için kırk takla devam
Bizimki de gece uyudu sabah kalktı yok canım wc için kalkar tam uyudu derken su ister hadi uyuyacak derken saçma bi konu bulup sohbete başlar. Kesintisiz uykuyu bulamadık henüz.....Bizim hala pek düzdldi denilemez 2yle 4 arasında yine gece uyanıyor yine çok zor uyuyor .uyumamak için kırk takla devam
Alparslan da sana hayrandır. Hele şu 3 yaş dönemi çok keyifli. Bizimki her şeyi baba ile yapmak baba ile oynamak babaya benzemek istiyor. Baba evdeyse bizim yatakta yatmak istiyor aramızda ama baba evde değilse kendi yataginda yatmak iatiyorIyiz valla cnm yuvarlanıp gidiyoruz Defne okula başladı bazen gidiyor isteyerek bazen kriz yapıyor özellikle baba evde olunca onla kalmak istiyor babaya aşık resmen. Alparslan da su an iyi geçen hafta dış cikariyordu hiç bisey yemedi emmedi bile zorla 1kere ağzı şişmiş ti ishal faln mafoldukk yani ama su an iyiz cok sukur
Aaa aşk olsun seninle yakın zamanda yazistik diye eklemedim. Uzuuuun zamandır görmediklerini yazdım. Sen cansın kuzumBen nice olan
Köyde çocuklar dışarda akranla. Anneye bağımlı değil. Bizimkilerin tek hayatı anne. Ana baba çocuğu görmüyor bile. Sabah ahTabii ki habire düşünmek sıkar ne olcak nasıl olacak ay köylerde millet nasıl doğuruyor sıfır endişe:) köy çocuklarının psikolojileride bozulmuyor kardeş gelecek diye çünkü el mecbur gelecek hep hazırlar kardeş fikrine :)) azıcık öyle olmak lazım belki :)
Yeni grupta bir kişi hariç kimseyi öğrenemedim.ben toplasan 3 5 kişi varUnutulmuyor birde ne garip değil mi demek o zamanlar işte birinin derdini kendimize dert etmekten aklımızda mıh gibi kalıyor. Kim erken dğrudu kim ne sorun yaşadı hastalıklar vs güzel geçirdik birlikte o dönemleri bir nevi kader arkadaşı oluyorsun :)) aynı süreçlerden geçiyorsun çünkü
Ahhhh ne günlerdi... Emerken uyuyakalmalar....
Aminnnnnn :))) ben bu deli oğluma hiç öyle dua etmemiiştim meğer ne önemliymişş :))
Sormayın ben kendim ettim kendim buldumİlk olunca bilemedik nasıl dua edeceğimizi
Bizim hala pek düzdldi denilemez 2yle 4 arasında yine gece uyanıyor yine çok zor uyuyor .uyumamak için kırk takla devam
Arada tek fark var kızlar. Artık birlikte sabahlamiyoruz. Zira bizim bebeler hala aynı. Sabah en geç 8'de kalkıyor. Öğle uykusu zar zor uyuyor ve 45 dk. Akşam??? 11 'de uyuyunca çok şükür erken uyudu diyorum. 12 sıpanın uyku saati. Bazen o kadar uyumuyor ki... diyorum oğlum bu uyku bana babana yetmiyor sana nasıl yetiyor.Bizimki de gece uyudu sabah kalktı yok canım wc için kalkar tam uyudu derken su ister hadi uyuyacak derken saçma bi konu bulup sohbete başlar. Kesintisiz uykuyu bulamadık henüz.....
Benimkinin gündüz uykusu bitti maalesef sabah 8 akşam 10.30 mesai saatlerimizAhhhh ne günlerdi... Emerken uyuyakalmalar....
Sormayın ben kendim ettim kendim buldum
Benim yeğenim uykusuz bir bebekti ki 12 yaşında hala gece uykusunu pek sevmez 7 yaşına kadar canına okudu bizimkilerin. Dedim ben onu gördükten sonra uykusuz bebek vız gelir. Aaa Kayra çok fenaydı Ediz ne ki... Birgün yengem dedi ya oğluma haksızlık etme, Kayra bu kadar kötü değildi.
Arada tek fark var kızlar. Artık birlikte sabahlamiyoruz. Zira bizim bebeler hala aynı. Sabah en geç 8'de kalkıyor. Öğle uykusu zar zor uyuyor ve 45 dk. Akşam??? 11 'de uyuyunca çok şükür erken uyudu diyorum. 12 sıpanın uyku saati. Bazen o kadar uyumuyor ki... diyorum oğlum bu uyku bana babana yetmiyor sana nasıl yetiyor.
Aynı aynı öğlen bazen uyuyor bazen uyumuyor uyuduğında en fazla yarım saat sonra uyanıyor böyle geldiler böyle gidiyorlar valla alıştık ama değil mi :)) eskisi gibi niye neden falnn demeyi bıraktımAhhhh ne günlerdi... Emerken uyuyakalmalar....
Sormayın ben kendim ettim kendim buldum
Benim yeğenim uykusuz bir bebekti ki 12 yaşında hala gece uykusunu pek sevmez 7 yaşına kadar canına okudu bizimkilerin. Dedim ben onu gördükten sonra uykusuz bebek vız gelir. Aaa Kayra çok fenaydı Ediz ne ki... Birgün yengem dedi ya oğluma haksızlık etme, Kayra bu kadar kötü değildi.
Arada tek fark var kızlar. Artık birlikte sabahlamiyoruz. Zira bizim bebeler hala aynı. Sabah en geç 8'de kalkıyor. Öğle uykusu zar zor uyuyor ve 45 dk. Akşam??? 11 'de uyuyunca çok şükür erken uyudu diyorum. 12 sıpanın uyku saati. Bazen o kadar uyumuyor ki... diyorum oğlum bu uyku bana babana yetmiyor sana nasıl yetiyor.
Ben hala düzene sokmaya çalışıyorum. Bugün mesela zorla uyuttumAynı aynı öğlen bazen uyuyor bazen uyumuyor uyuduğında en fazla yarım saat sonra uyanıyor böyle geldiler böyle gidiyorlar valla alıştık ama değil mi :)) eskisi gibi niye neden falnn demeyi bıraktım
Kopyayız bizde öyle canım ne ilginç o yüzden bende hep alarmı kuruyorum 8 e :/ bu aralar 7 ye mi çeksem diyorum çünkü 1.30da bile zor uyuyor uyutmasan dediğin gibi dayanamıyor gidiyor akşam 6 da koltukta uyuyakalıyor sonra gece nöbetiBen hala düzene sokmaya çalışıyorum. Bugün mesela zorla uyuttum
Bazen uyumuyor öğlen. 5te bayılıyor resmen. O zaman da 5 10 dk uyusa gece 2 3 uykuya geçiş. Sabah 8'e ayarlı benim oğlan. 8e kadar uyanırsa öğlen de 13.30'a kadar öğlen uykusu ihtiyacı doğuyor. Ama 8.05'te bile uyansa o gün gittiğimiz anlamına geliyor.
Benim sıpam daha yeni uyuyabildi nasıl dayanıyor bilmem sabah 8 de kalktı yaKopyayız bizde öyle canım ne ilginç o yüzden bende hep alarmı kuruyorum 8 e :/ bu aralar 7 ye mi çeksem diyorum çünkü 1.30da bile zor uyuyor uyutmasan dediğin gibi dayanamıyor gidiyor akşam 6 da koltukta uyuyakalıyor sonra gece nöbeti
Benimki de yeni uyudu. Moralim bozuldu baya. Her gece yatağa yatar ben ya ya ona yatarım ya da elini tutarım bu gece babası elini tutacakti. Ben ayakucuna oturdumBenim sıpam daha yeni uyuyabildi nasıl dayanıyor bilmem sabah 8 de kalktı ya
Yaptırdığımızi hatırlıyorum cnm. Valla ben Defne de diş konusunda hiç sıkıntı cekmemistim Alparslan ile görünce zor geldi vallaAlparslan da sana hayrandır. Hele şu 3 yaş dönemi çok keyifli. Bizimki her şeyi baba ile yapmak baba ile oynamak babaya benzemek istiyor. Baba evdeyse bizim yatakta yatmak istiyor aramızda ama baba evde değilse kendi yataginda yatmak iatiyor
Çok geçmiş olsun. Ben bu dış cikarmalari unutmuştum ya hu...
Aklıma gelmişken sana sorayım. Menenjit B yaptırdınız mi? Bexsero muydu neydi