Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim.gonulll iyiki doğmuş minik kuzun sağlıkla büyüsünler inşallah
Yaaaa nerelerdesin sen yaHurdunya uzun zamandır yoktum bomba haber burdaymış meğer :)) çok sevindim hayırlı olsun yeni miniğiniz sağlıkla gelsin inşallah
burdaaa :) geldim kuzum artık sen nasılsın nasıl gidiyor iş ev bebek :);&Yaaaa nerelerdesin sen ya
Çooook zoooor benim sıpa acayip trip atıyor bana alabildiğine huysuz.burdaaa :) geldim kuzum artık sen nasılsın nasıl gidiyor iş ev bebek :);&
Ah canım Allah yardımcınız olsun Mehmet emrede benim işten ayrılmama yakın öyleydi uyutamadık derlerdi çok üzülürdüm o da öyle akşam uyurdu. Gece kaçta uyuyor bu durumdaÇooook zoooor benim sıpa acayip trip atıyor bana alabildiğine huysuz.
Gündüzleri uyumuyırmış ben gelince emip uyuyor akşam 5 buçukta.
Uyku kelimesini duyunca kendini yere atıp ağlıyormuş
Fenayız bu aralar
Sizin ufaklıklarim uyku duzeni nasil acaba.bizimkinin uykusu az normal çocuklara gore de merak ettim sizinkileri
Kriz durumlarında kararlı olman gerekiyor. Duruşun hep aynı olmalı. Hayırsa hayır. Mımıklerın bile degısmemelı.Ben de sinir harbi içindeyim ikisi de krizlerde sürekli. Burdaki ev Bahçeli yağmur çamur demeden aşağı inmek istiyorlar tabii bir de her dediğini yapan dede babaanne olunca biz kötü oluyoruz krizler acayip büyük patlamalı oluyor çok fena gonulll ne yapayım yardım :-(
Bızım uykumuz hep ıyıdı hala ıyı. Gündüz uyumak ıstmeıyor su aralar. Bugünde uyutamadım. Sımdı uyudu. Sabah 9-10 gıbı uyanır.Sizin ufaklıklarim uyku duzeni nasil acaba.bizimkinin uykusu az normal çocuklara gore de merak ettim sizinkileri
Ahhh canım hamilelik uykusu fena yaa bende de çok olmuştu iş yerinde devamlı uyuyordum :) Allah kolaylık versin sanaHep aZdı, şimdilerde daha da azaldı. Aksi gibi bu defa bende başladı uykulu haller.. azıcık uyusa da gözümü kapatsam diye yanıyorum ama o tam tersi gece çok kalktığı yetmezmiş gibi bir de sabah saat 6’da 7’de kalkıyor
Zorumuz neyse ....
İmtihan hepsi bizimkiler kurulu saat gibi 7de direkt ayakta kaçta yatarsa yatsınlar öğlen de zor uyuyorlar bazen uyumuyorlar o zaman erken uyuyorlar yine saat 7 ayaktalarHep aZdı, şimdilerde daha da azaldı. Aksi gibi bu defa bende başladı uykulu haller.. azıcık uyusa da gözümü kapatsam diye yanıyorum ama o tam tersi gece çok kalktığı yetmezmiş gibi bir de sabah saat 6’da 7’de kalkıyor
Zorumuz neyse ....