- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.521
Amiiin sebebnı bılmıorz kı ilk dusugumdekı gbı karnmda kalbı durmus kontrole gdınce oğrndm öldgnu patolojıye gttı bkalım ne sonc cıkack
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim sabirlar versin canim ya.cook geçmiş olsun.uzucu bir durum ama her serde bjr hayır vardır unutma... sonuclar bir gelsin de allahim tekrar nasip etsin hayirli vakitte hayırli sağlıklı sihhatli bir evlatAmiiin sebebnı bılmıorz kı ilk dusugumdekı gbı karnmda kalbı durmus kontrole gdınce oğrndm öldgnu patolojıye gttı bkalım ne sonc cıkack
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin sizeBebegıöı kaybettıım
Bı gUzel haber daha. Hayırlısı olsun canım. Tek çocuğu olanlar ıkıncıye hamıle ne güzel. Sağlıkla kucağına alırsın ınsKızlar, akşam bi kıpırtı hissettim kasıklarımda, balık kaydı sanki... sabah idrar şak diye pozitif çıktı, kan değeri 15790 ....
Regl gecikmedi, uygulama yarını gösteriyor, üstelik geçen ay neredeyse 10 gün garip bi regl oldum, sanırım geç oluştu ve sanırım 8. Haftayı geçti bile
Deniz tüp bebek, korunmuyorduk evet ama beklemiyordum da hiç açıkçası... çooook şaşırdık, hem çok mutlu hem hüzünlüyüm. Kızım büyümeden abla oldu :/
Yarın ya da en geç Çarşamba gideriz doktora, herşey yolundadır umarım..
Ne çabuk zaman geçti. Senın Doğum zamanın yaklaşmış. Nasılsın canım.Canım hayırlı olsun çok çok sevindim inşaallah kucağına almak nasip olur sen hiç üzülme benim minik bir kaç haftaya abi oluyor bile senin ki doğana kadar baya büyümüş olur
Sen detaylı bir test yaptır unıv hastanwsıne götür. Bu kadar sık hastalanmaları normal değil. Bağışıklık sıstmıyle alakalı bu.Kizlar sizin cocuklar da sık hastalanıyor mu ya.o kadar da üstüne düşüyoruz ama yine aynilar.engel olamıyoruz biz
Üzülme canım vardır bundada bir hayır. Çok gcemıs olsun.Amiiin sebebnı bılmıorz kı ilk dusugumdekı gbı karnmda kalbı durmus kontrole gdınce oğrndm öldgnu patolojıye gttı bkalım ne sonc cıkack
Canım sen nasılsın uzun zamandır goreöıyordum senı.Çok üzüldüm canım Allah sabır versin size
Bı gUzel haber daha. Hayırlısı olsun canım. Tek çocuğu olanlar ıkıncıye hamıle ne güzel. Sağlıkla kucağına alırsın ıns
Sağol gönülcüm düşünüp yazdığın içinCanım sen nasılsın uzun zamandır goreöıyordum senı.
Iyıyım canım. Yorucu geçiyor günler. 3 yavruyla baya koşuşturmaca ıcındeyım. Bazen zorlanıyorum ama o an gelıp gecıyor. Hemen unutuyorum yorgunluğumu.Saol Gönülcüm, hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm beklenen evlatlar..
Sen nasılsın ? Buralar sensiz..
Gecmıs olsun canım. Bızde 2 defa klimayı çalıştırdık geceleri. Dıkkat etmek lazım artık.Sağol gönülcüm düşünüp yazdığın için
İyiyim çok şükür seni sormalı sen nasılsın? Minikler nasıl?
Uğraşıyoruz koşturmaca sürekli
Evler buz gibi oldu bir haftada, kalorifer de yanmıyor daha merkezi sistem.
Sıpama da yer yatağı yaptım birkaç aydır orda yatıyordu.
Hasta oldu sanırım bugün biraz öksürüyor, burnu Da dolu gibi. Keyifsiz.
Oyyy iyi ki doğmuş kuzucukBu sabah 8 buçukta uyandım. Sonrada 9 gıbı Gülsüm uyandı. Bı an aklıma 2 yıl öncesi geldı. 8 buçukta amelıyata hazırlandım 9 gıbı de doğmuştu yavrum. 18 gün sonra evımıze geldıgımızde 1 gün boyunca hep uyumuştu. Kımbılır neler çekti o kuvözde. Çok şükür çok sağlıklı yanımdaya unutuluyor gerısı. Bugün kızım 2 yasını doldurdu. Bıraz daha büyüdü.
Tüm çocuklarımız hayırlı güzel günler görsün inş sağlıkla büyüsünler inş.
Oy oy yavrular doğdu doğacak 1 yaşına giriyorlar derken 2. Yaslari geldi bile desene... omru guzel olsun hayırlı evlat olsun insallah allahim sizlere bagislasin. Op kuzucugu.dogum günü kutlu olsun canim benimBu sabah 8 buçukta uyandım. Sonrada 9 gıbı Gülsüm uyandı. Bı an aklıma 2 yıl öncesi geldı. 8 buçukta amelıyata hazırlandım 9 gıbı de doğmuştu yavrum. 18 gün sonra evımıze geldıgımızde 1 gün boyunca hep uyumuştu. Kımbılır neler çekti o kuvözde. Çok şükür çok sağlıklı yanımdaya unutuluyor gerısı. Bugün kızım 2 yasını doldurdu. Bıraz daha büyüdü.
Tüm çocuklarımız hayırlı güzel günler görsün inş sağlıkla büyüsünler inş.
Geçmiş olsun canım o kadar küçük yükselmenin anlamlı olacağını sanmıyorumTaeYang sana bir sorum var. 1 aydir kanama ve lekelenme ara ara oldum bugün doktora gittim Sol yumurtalık ta 5.5 cm kist var dedi. Smear ve kan tahlili aldı.horminlsrda afp değeri 0-7 normal değer iken benimki 8.5. Ca - cae gibi başka hormonlar da var onlar normal değerler içinde. Bu ne anlama gelir
Allah razı olsun canım içimi rahatlattinGeçmiş olsun canım o kadar küçük yükselmenin anlamlı olacağını sanmıyorum
Ben de geçen ay gittim mesela yumurtalık kisti vardı ca 125 yüksek çıktı çok takılma yani
Doktorun tahlil sonuçlarıyla ve muayeneyle daha iyi anlatır.
Zaten tahlil sonuçlarını gösterirken söyler içini ferah tut
Geçmiş olsun canım inşallah kendiliğinden erirAllah razı olsun canım içimi rahatlattin
Amin Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım inşallah kendiliğinden erir