- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım ya yine sen iyisin park işinden çok tırsıyorum hamileliğim zor geçmiyor ama kaşık bacak ağrım var sürekli eğilip kalkmak zor geliyor o yüzden hep babaya dedeye havale ediyorum park işini ben elime kitap alıp çocuk parkta oynarken bankta oturmaya alışmışım büyük oğlandan şimdi bu küçüğe enerjim kalmamış....Gündüz evet ele avuca sığmıyırlar. Parka gidiyoruz 1 2 saat orada geçiriyoruz. Kumla oynamaya bayılıyor. Ama benim oğlan çok vuruyor öteki çocuklara vuracak diye ödüm patlıyor. Geç yürüdüğü için tam oturtamadı daha o yüzden hiç bırakamıyorum. Babası yoksa yanımızda bırakıyorum düşüyor falan düşmeyi de kalkmayı da öğrensin. Saklanmayı sevmiyor hep kayacak. O da beni çok yoruyor.
Ay tebrik ederim bankta kitap okumak mı müthiş güzel örnek. Pek çok ebeveyn telefon elinde çocuğuna bile bakmıyor parklardaAh canım ya yine sen iyisin park işinden çok tırsıyorum hamileliğim zor geçmiyor ama kaşık bacak ağrım var sürekli eğilip kalkmak zor geliyor o yüzden hep babaya dedeye havale ediyorum park işini ben elime kitap alıp çocuk parkta oynarken bankta oturmaya alışmışım büyük oğlandan şimdi bu küçüğe enerjim kalmamış....
6 yaşında bizi ne bekliyor acabaBen de yaptırmadım biz de 6 yas düşünüyoruz canim.
Sıcaklardan uyku sıkıntı olmaya başladı, bizim sıpa da aynı canim saldırgan herşeyi fırlatarak veriyor istediği şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor çok sinir oluyorum bazen ama düzelir inşallah bende öptüm yavrulariniNasılsınız arkadaslar.benim uyku duzeni tumden bozuldu ama olsun şükür bügunumuze... hepinizinki gibi benim oglan da aşırı hareketli ablasıyla kavga bile ediyor. Isırmaya çalışıyor unutturmaya çalışıyorum... cok tatlı donemleri yaaa hepiniz.benim için opun kuzunuzu
Al benden de o kadar cocuga bile bakmiyorlarAy tebrik ederim bankta kitap okumak mı müthiş güzel örnek. Pek çok ebeveyn telefon elinde çocuğuna bile bakmıyor parklarda
Sen=karavan karavan demek sen demek öyle yer ettın bende :))) o yüzden sordum. İyi yapmışsınız yalnız Denız alışırsa bu karavana büyüdükçe sureklı isteyecek. Karavan tamamen yaşam alanınız olur :)))gonulll içine mi doğdu , malum mu oldu bilmiyorum ama bu sabah geldik karavana, bu gece buradayız. Hatta Denizcik de denize bile girdi
Sen=karavan karavan demek sen demek öyle yer ettın bende :))) o yüzden sordum. İyi yapmışsınız yalnız Denız alışırsa bu karavana büyüdükçe sureklı isteyecek. Karavan tamamen yaşam alanınız olur :)))
Çarşamba sınavım var bol bol ders calışıyorum onun harıcınde yemek çocuk hiç vaktm olmuyor
Carsamba sınavım var ders calısıorum bol bol ev işi yemek çocuk derken vaktım olmadı buraya gırmeye ya şu sınavı bı atlatsam zaman olacak grmeye
Ne sınavı canımCarsamba sınavım var ders calısıorum bol bol ev işi yemek çocuk derken vaktım olmadı buraya gırmeye ya şu sınavı bı atlatsam zaman olacak grmeye
Akıllı ben 4 yıllık kazandgm okulu 3.senmde bıraktm ve evlendm şimdi 2 yıllık olmaya çalısşıorum alttan 3 dersım var onları vermeye calısıorumNe sınavı canım