2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Bnm de kesenin Dışında bi kanama var ama miyom dan demediler. bnde kanama yok çok şükür.
 
canım benim doktorumla konuştuk miyom alınır mı doğum da diye doğumda alamayız dedi rahimde olduğundan dolayı riski rahim büyüdükçe oda büyüyor ve yüzeye yayılıyor dedi... doğum sonrası bi çaresine bakıcaz dedi... Ameliyat nasıl oluyor.. ufak kesiklerle mi bildiğin büyük derin kesiklerle mi ? bu arada bizim iş yerindede bir abla da tek tüple hamile kaldı olmaz diye bir şey yok Rabbimin ol dediği yerde her şey yetişir ... Asfaltta bile bir papatya çıkabiliyorsa hikmetinden sual olunmaz... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
 
Kizlar benim 2 gundur hic birseye tahammulum yok. Surekli agrasif hissediyorum. Birde herseye alinip kavga cikarabiliyorum. Cok sevimsiz bir durum ama elimde degil. Birde ben 3 kilo almisim bile. Insallah cok sismeden bitirebiliriz hamileligi.
canım gayet normal benim eşimde şikayetçi bu durumdan diyor ki herşeye alınır küser kızar oldun 9 ay yandık valla diyor merak etme bende böyle olmak istemem ama hormonlar insan farklı bir canlı ile tanışıyor vücudunda ve reaksiyon gösteriyoruz ama istemeden.
 
Bnm de kesenin Dışında bi kanama var ama miyom dan demediler. bnde kanama yok çok şükür.
aynı canım benimde sadece içerden kanama var kasılma varmış bide bu hafta ama ben hissetmiyorum hiç birini ve normalde kanamam olmuyor sadece içerden ultrasonda görünüyor o yüzden doktorum 2 haftaya özel haftada 1 kere olmak üzere 2 tane proluton yazdı son iğnemi hafta sonu vurdurdum.. Tedbir amaçlı kasılmadan dolayı... bu hafta tekrar gidicem görcek ona göre tedavime devam edilcem :)
 
Bnm ilk miyom 25 cnmdi o yüzden kocaman bi Sezeryan dikiş var bnde bildiğin doğum gbi yani küçük açmıyorlar.ama bazıları kapalı ameliyat da oluyor önceden Sezeryan yoksa.3 delik aciyorlar kapalıda o daha kolaymis.bn fakültede bi profla görüşmek istyrm.kndine güvenen profla alıyor dogumda.bn aldırmazsam doğumda ameliyt icin 4.kez kesilip bi daha bebek şansim olmucak mecbur aldirmaliyim.
 
kızlar bir şey soracağım ben cumartesi günü doktora gittim çok şükür bebeğim iyi doktoruma cinsiyeti ne zaman belli olur dedim... bana normalde 12. hafta poposu yukarda olanlarda belli oluyor senin kinin poposu aşağıda bi 15 gün sonra belli olur anca dedi... ne demek istemiştir.. Normalde kızlar geç belli olur dedikleri için kız olabilceğini düşünüyorum... :) İnşallah hayırlısı olur ama inşallahta kızdır.. :)
 
canım bencede o zaman bi daha ihamal etme o zaman şuda var Allah korusun alamadıklarını varsayarsak ameliyat üzerinden 5 sene sonra tekrar sezeryan yani ameliyat olunuyor diye duydum..

bide normal doğumda miyomlar akıp gidebiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bide kist ile miyom arasında fark var mı ikiside aynı mı?
 
Çok şükür kanamamız yok miyom lar dan dolayi bn çok korkuyodm.bn sadece günde iki tane vajinal progesteron kullanıyorm şimdilik. Bugün ultroson grcem fakültede cuma da 2li test fln yapcaklaar herhlde.sen yaptırcak msn can ikili test
 
evet canım bende sadece geceleri vajinal progestan kullanıyorum.... bende çarşamba günü gircem detaylı ultrasona bakalım Rabbim sağlıklı haber almayı nasip etsin hepimize inşallah... senin renkli ultrason mu yani 2. düzey detaylı ultrason mu yoksa normal mi ?

Ben 2li kan testini yaptırmıycam sadece detaylı ultrasona gircem..


Benim doktorum özellikle perinatolog istedi o yüzden 2. düzey yaptırcam anne için önemliymiş bide bebeğin damarlarına bakılıyormış sanırım... tüm iç organları tek tek inceleniyormuş..
 
Canim miyom hc bi şekilde akıp gtmez sadece hamilelikte büyüyor doğumdan snra küçülüyor biraz ama asla kaybolmuyor.miyom et parçası kist gibi değil. Miyom tek tedavi ameliyat maalesef.bn geçen nisan 2.ameliyt oldum.doğum olursa aradan 1.5 sene geçmiş olcak iki Sezeryan arası
 
Peki rahim içinde kanama olduğunu nerden anladı doktor karından ultrasonda mı gördü
 
Anladım canım o zaman sen ihmal etme ben hamile kaldığımda öğrendim miyom olduğunu o yüzden bilmiyorum nasıl bişey ne oluyor sen ameliyat olmuşsun biliyorsundur ben doktorun söylediği kadar biliyorum
 
Bilmyrm ki nası olcak ultrosonum.malum devlette bi açıklama yok sadece ultrosona gün al dediler.
 
Anladım canım o zaman sen ihmal etme ben hamile kaldığımda öğrendim miyom olduğunu o yüzden bilmiyorum nasıl bişey ne oluyor sen ameliyat olmuşsun biliyorsundur ben doktorun söylediği kadar biliyorum
İnşallah büyümez ler yoksa zor olabilir gebelik.hepimize hayırlı sağlıkli evlat vrsin Rabbim insallah
 
Bilmyrm ki nası olcak ultrosonum.malum devlette bi açıklama yok sadece ultrosona gün al dediler.
bide cinsiyeti sordum ben bazılarında detaylı ultrasonda 12. hafta da poposu yukarda olanlarda belli oluyor senin kinin poposu aşağıda bi 15 gün sonra belli olur anca dedi... belki senin ki belli olur 12. haftada sormayı unutma :)
 
Rahimde kanamayı nasıl farkettiniz kahve rengi akıntı ya da kırmızı lekelenme filan mı vardı
ultrasonda görüyor canım bendede vardı doktorum kahve rengi kanaman olursa korkma rahimin dışında ki kanamadan gelir demişti ama kırmızı kanaman olursa hemen gel o taze kan bebekten gelir dedi... doktor ultrasonda kasılmamı bile gördü cumartesi günü
 
Hayır cnm bn de bi kanama yok.ultrosonda gördüler kanama alanı var dediler en son hala gözüküyordu ama 10 gündur gtmedm bugün gidicem doktora
Bunada şükür ama bakalım muayene saatini iple çekiyorum inşallah bebişlerimize bi şey olmaz
 
Fakültede pek bebeğe bakmıyorlar miyom lari inceliyorlar bn özel hastanede öğreniyorum bebisim nasil:)bugün de ultroson yapıp hemen gonderir radyoloji bana açıklama yapmaz.bakalım haftaya özel doktor uma giderm bn erkek istyrm eşim de öyle hssediyor ama ilk bebek zaten fark etmez Rabbim ne verirse ama içimize doğan erkek.ilk ultrosonda görünce oğlum fln dedm.icimden:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…