Ay alemsin.. ben de sana sorayım o halde, izleyecek ben buluyorsun tv de :)) ben en son Hürrem’i izlemiştim dizi olarak, o kadar yani :))) oldum olası sevmem tv yi. Ama her an müzik açık evde, koridor ve mutfakta da ses sistemi var, doya doya dinleyebiliyoruz salonda açtığımızı da.. kulağı çeşitlensin diye tahammül edemediğim birkaç tür dışında her telden çalıyoruz. Genel olarak kahvaltıdan sonra biraz oyun, sonra biraz ev toplamaca.. her ne yapıyorsam ona da küçük işler verip dahil ediyorum. Çöpleri muhakkak o atıyor mesela kendi bezleri dahil. Terlikleri yerine koyuyor, kırlentleri pat pat yapıyor , kurutmadan çıkan çamaşırlarla önce biraz oynuyor sonra tek tek bana veriyor katlıyorum. Mutfakta sandalyeye oturuyor izlemek için, uygunsa bişeyler yapıyor. Kısa da olsa şimdilik kitap saatimiz var, herkes kendi kitabını okuyor. Az da olsa kendi kendine oynayabiliyor uykusunu aldıysa. Mesela bugün çok zordu, koca gün yarım saat uyudu çünkü. İştahsızdı da, dişleri çok zorluyor muhtemelen
dışarı muhakkak çıkıyoruz, çocuklarla top bile oynuyor artık :)
Benim eşim de haber izleyememekten şikayetçi ama o da artık sesini dinliyor akşam haberlerinin, ekranı kapatıyoruz yani. Bilemiyorum abarttığımı düşünenler olabilir ama belki de biraz büyükçe Doğum yaptığım için
çok önemsiyorum bu konuyu. Hele şimdi izledikleri sadece tertemiz zihinlerini bulandırıyor. Yavaş yavaş azaltmaya çalış yoksa yarın öbür gün çok tv izlediğinde hiç önünü anlamayabilirsin. En azından 2 yaş olsunlar.. böylesi çok daha zor inan ama tek amacımız onları en iyi şekilde büyütmek değil mi..
bir de akşam en geç 9’da uyur Deniz. Gün içi tüm organizasyon bu saati geciktirmemek üzerine kurulu . Bugün 8’de uyudu çok az uyuduğu için. Şimdilik 3 defa uyandı ama belli canını yakıyor dişleri. Derin uykuya geçince 3 saate yakın kesintisiz uyuyabiliyor.