2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Sağol cnm.Allah razı olsn.sorma uykusuz geceler başladı maalesef.kızımda hasta Ikisi üst üste gelince pert oluyrm bu ara :KK43:
Eminim bebekle daha zordur hamilelik Allah yardımcın olsun canım gece sık sık tuvalet kalkmalarida var yatarken sağa sola dönmenin zorluğu oy ne zordu ama çokta güzeldi ben çok özlüyorum hamileliğimi zaten az kalkmış gününde tadını çıkarmaya çalış canım, biliyorum çocukla çok zor ama inşallah sonu güzel olucak
 
Sağol cnm.İyi gidio Insallah diyelim.bebekle hamilelik zormuş Gerçekten.bi de ben çok yalnzm.Konu komşu akraba kimsecklrm yok maalesef.yapayalnız.Hemde hamile zor geçio biraz ama elhamdülillah diyelm.

Bebeğimde bi problem var.Insallah önemli değil ve geçicidir.onunla ilgili paylasimlra bakmak için girdim.konular gectgi için de burda msj yazamadm.

Evde bebek olunca hamilelige çok dikkat edemedm açıkçası.Allah a emanet bir hamilelik geciriyrm.17.haftada Dr.m bebeğin beyninde kist oldgnu söyledi ama önemli değil 24. Haftaya kadar geçer dedi.21. Haftada detaylı ultrasona gittim orda da Herşey yolunda dendi.kist var ama geçer diye.sonrasnda kontrollerimi salladım.ailemn yanına gittim Onlar geldilr Vs.29.haftaya kadar Dr.a gitmedim.o kadar hamileligimi unutmstm ki bebeğin hareketlrni bile fatkedemiodm.Belki de dikkat etmiodm bilmyrm.Öyle olunca Dr.ma msj yazdm.o da hemen gel dedi.gittim.doplere gönderdi muayene etmeden.doplerde Bişey oldgnu hissettm ama soylemediler kist vardı beyninde dedim.Şuan kist göremyrm dedi ama haricinde Bişey demedi.Sonra Dr.mn yanına gidince bebeğin beyninde su damarı var dedi.ventrikul genişlemesi denen durum.Hemen perinatologa Git dedi.Hemen gittik.bikaç saat içinde o da gördü.genislemenn sınırı 10 mm yms.10-15 mm arası riskli oluoms.beyin hücrelerini etkileme ihtimali varmış Allah korusun.bizimki 9 mm.perinatolog belki yanlış ölçüm de olabilr ama şuan herşey normal takip gerekio dedi.Sonra kendisi muayene etti.o da 9.5 mm ölçtü diğer tarafta 5mm İki tane ventrikul genişlemesi varmış.Şuan herşey normal Başka Hiçbir problem yok.takipten Başka hiçbişey onermiyrm dedi.15 gün sonra kontrole çağırdı.25ocakta nasipse gitcz bakalım.Insallah küçülür yok olur.kendi Dr.m da %90 geçer ama uzun zamandır gelmediğin için yorum yapamyrm dedi.Her ihtimal olablr sonuçta.

Allah m beterindn saklasın çok önemsemedim başta Allah n izniyle geçecek diyrm ama kafama takilio arada.Ne bileyim ya.Allah m korusun.

Kizimn da göbek kordonunda tek damar vardı.Hiç önemsemedim onu da.Çok şükür bebeğimde bişey yok diodm ama bunda da böyle olduğu.imtihan.Dr.lar hamilelik esnasında ağır bi grip geçirip gecirmedgmi sordulr hep ama hiç. Geçirmedm.bilmiyrm.Allah m hayrlara cikarsn
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
 
Günaydın kızlar ya bı saat önce oğlum midesinde ne varsa kustu ve uyudu nıye böyle oldu anlamadım kalktıgından beri uykuluydu zaten ki bu uyku hali dünden beri var dün erken uyumak istedi sabahta kalkamadi kahvaltısını da ıyı yaptı ıstahsızlığı yok gıbı fazla mı yedi acaba yoksa hasta mı olacak anlamadım
 
Eminim bebekle daha zordur hamilelik Allah yardımcın olsun canım gece sık sık tuvalet kalkmalarida var yatarken sağa sola dönmenin zorluğu oy ne zordu ama çokta güzeldi ben çok özlüyorum hamileliğimi zaten az kalkmış gününde tadını çıkarmaya çalış canım, biliyorum çocukla çok zor ama inşallah sonu güzel olucak

Aynen cnm ya.hamilelik Gerçekten özlenio.bende hamile olduğumu ogrenmedn önce bi ark.mn hamile oldgnu ogrenmstm.ozlemstm hamilelgmi.Sonra hamile oldgmu ogrendm.bebeksiz daha güzeldi diyeblrz ama bebeğin güzelliği de ayrı.az kaldı Insallah baklm.

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin cnm.İnşallah.Allah razı olsn
 
Yaaa ben hastayım. Fenayım. Oyyy oyyy oğlan hasta olmadan atlatsak bari. O da bugün sabahın karanlığında uyandı zar zor uyuttum geri o da 15 dk uyudu.

Allah şifa versn.cnm.İnşallah hemen geçer.bende de bi öksürük başladı.kızımdan geçti galiba.onda da burun akıntısı öksürük vardı.onu iyilestrmeye çalışırken bende oldum galiba.İnşallah agirlasmadn atlatırız.
 
X