2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326

ben hiç yaptırmadım. herhalde kızıma da yaptırmam diye düşünüyorum. eşim hep yaptırır oda annesinin zoru ile ama kış boyu hasta olur. birde nazı cabası offf. aman erkekler hasta olmasın.
 
ben hiç yaptırmadım. herhalde kızıma da yaptırmam diye düşünüyorum. eşim hep yaptırır oda annesinin zoru ile ama kış boyu hasta olur. birde nazı cabası offf. aman erkekler hasta olmasın.
Ben lisedeyken domuz gribi aşısı yaptırmıştım uzun süre hiç hasta olmamıştım ama bidaha yaptirmadim
 
Hurdunya sağol canım verdiğin fikirler için bugün itibariyle yavaş yavaş çalışmalara başlıyorumm :)

Ay ne demek tatlım.. kelin ilacı olsa başına sürermiş gerçi ya
Şaka bi yana gündüzleri ben de düZene sokamadım ama akşamları hastalık olmazsa genelde 8 gibi uyumuş oluyor Deniz. Bazen bir saati geçiyor bazen 15 dakikada uyumuş oluyor, tamamen gündüz uykusuna bağlı ve tabi totişinin keyfine.. bu ara ben de yarım saatlik uykulardan yoruldum. Hep kısa uyurdu ama artık yetmiyor bariz şekilde, devam da ettiremiyorum . Sadece memede devam ediyor, o da beni yoruyor, bırakınca yine uyanıyor.
Bi şehir efsanesi gibi bir yaşında az da olsa düzelir umudum var, göreceğiz bakalım. :)
 

Çalışan annenin dramı .. tam olarak bu sebeple istifa ettim. Şartlar müsaitse en az 2 yıl annenin ilgilenmesi en güzeli. Şartlardan kastım da terfinin kaçması, kariyerin ötelenmesi falan değil, geçinilebiliyorsa anne bakmalı 2 yıl, temel eğitim, özgüven, fiziksel yakınlık.. ne güzel senin de böyle bir fırsatın olacak.
 
Çok haklısın canım bende istesem şubatta işe baslayabilirim önceden çok istemiştim ama şuan eşimde bende istemiyoruz vazgeçtim
 
Mrb kızlar nasilsnz nasıl gidio minnaklarla.
Ya benim kız iyice fenalaştı.kosturamyrm peşinde.hele bugün mahvoldum.sabah 6 dan akşam 7 ye kadar koştur Allah koştur.Yarım saatck uyudu sadece 10.30 da o da aslında daha uyurdu istemyrk tel.sesine uyandı.ikindi uykusu geldi ama uyutamadm.5 ten 7 ye kadar mahvoldum.

Neden anlamadm ama kokulu gaz cikario bebeğim.acaba ondan mı dedim.başına gelen var mı.Dr.a soran.haftaya gitcm inşallah.Bunu da soraym ama acaba üşüttü mu ağrısı sancısı mi var diyrm.gerçi ağlak bi durumu da yok ama bilemedim gerçekten.Bu arada günde 1 ya da 2 kere büyük tuvaletini yapio.Bazen cıvık bazen katı.
 
canım sen aksaraylı mısın bende 8 yıldır aksaraydayım
Evet aslen aksaraylıyım canım ama orda doğup büyümedim. Kendi ailemde orda yaşamıyor ama tüm sülale orda çok sık olmasa da arada geliyoruz ama artık annemler ev aldılar bi evde oraya kuruyorlar artık daha sık geliriz herhalde. Çok sevindim şu an :) merkezde misin?
 
Allah yardımcın olsun canım bir de iki canlısın daha zor olur tabi ki. Benim sıpacıkta şu son zamanlarda gazını artık kokulu yapıyor. Ben büyüdüğü her seyden tadıp yediği için artık öyledir diye düşünüyordum hiç sorun olabileceği aklıma gelmedi
 
Aynen canım harfi harfine katılıyorum her dediğine:) inşallah bu yaptıklarımızın karşılığini biraz büyüyünce daha sakinlestiklerinde alırız.ilgi ve sevgiyle büyüyen çocuk kendini belli ediyor her ortamda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…