2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
kızlar çok saolun geldiler düşürmüşler ateşi.Ekg falan çekmişler kalp atim sayisi fazla olunca.Şükür iyi çıkmış 150 yi bulmuş ama uyurken.Normal olurmuş aklınızda olsun vücut hem ateşle hem de ilaçla uğraştığı için 6 yıl sonra bunuda öğrenmişoldum..Gönül hic düşmeyince korktuk canım 39.5 un altını hic göremedik ki. @hasbeee canım sizede tekrar çok geçmiş olsun uyku haram bu gece zaten uyumuyorduk
Çok geçmiş olsun canım biraz geç yazabildim kusura bakma biz tobrex kullandık göze kizarikligi geçti çok şükür
 
Sen de gec gonderceksin o zmn okula.benim oglumda 2009 aralik dogumlu bu sene 2.sinifa baslayacak.1 sene gec gonderdim ben.
aynen canım bi eğitimci olarak erken gönderme taraftarı değilim.

Çok geçmiş olsun canım biraz geç yazabildim kusura bakma biz tobrex kullandık göze kizarikligi geçti çok şükür
tobrex kullandık geçmedi canım:KK43: başka bi damla kullanıyoruz şuan
 
Ay evet ya okadar derin nasıl yapıyorsunuz ben çocuğu zaptedemiyorum daha hiç durmuyor ki bi dk içeri gitsem peşimden ağıt yakıyor :110:
Valla aynı bizimkide öyle ben temizliği zor yapıyorum görüyorum kış hazırlığı yapıyor arkadaşlar bana hayret verici Geliyor oğlum çok fena yoruyor beni
 
hiç mi.Allahım o günleri en kısa surede görmek istiyorum.Abartmıyorum en az 6 kere kalkıyoruz hala her seferinde emiyor mu hayır :KK43: tok yatsa bile kalkıyoruz
Kizlarimdan yana sansliyim.hic kalkmadigi zaman haftada en az 1 kere oluyor.bazende uzuluyorum sut icmedi diye.normalde kizim uyanmiyor parmak emme sesine uyanip mamasini hazirlayip iciriyorum.
Buyuk kizimda meme emerdi fakat o dogdugu gunden beri duzenliydi uykusu o da kalkmazdi.
Emen cocuklarin cogu oyle cok sık uyanirlar gece.keyif yapar uyur tekrar.
 
Gece dediginiz saat kac cnm mesela yatarken en son kacta veriyon ve ne kadar
Benimkinin gece yatis saatine bagli.gece erken yatarsa ben uyumadan once mama yapiyorum gece 1 civari iciriyorum.sonra sabaha karsi 5 civari uyanirsa bi mama daha iciyor bazen uyanmadigindan icemiyor.
Eger gec yatarsa kasik mamasinida gec yiyor o zmn sabah karsi bir kere mama ocoyor.
 
rint rint peribalim peribalim gonulll gonulll epeydir yoktum Allah razı olsun hatırladınız beni duygulandım:KK61: 5,5 aydır anne babamın yanındaydım tek başıma kalmaktan çok korktum yapamam diye. Eşim sağolsun müsaade etti ama bu süreçte sık sık kavga ettik uzaklaştık birbirimizden. Yazasım gelmedi buralara. Şimdi 1 haftadır istanbula geldim yalnızım akşama kadar ama çok şükür idare ediyorum tek başıma halledebiliyorum herşeyi. Allah kolaylık veriyor. Sizler iyisinizdir inşallah ? Benim oğlan büyüdü 9,5 aylık oldu yürüme emekleme yok henüz ama nesneleri biliyor, işaret ediyor, kelimeleri taklit ediyor. Blw usulü besleniyor kendi kendine yiyor. Çok sevgiler:KK37:
 
kızlar saolun ateşi 39.9 oldu tekrar acile götürdük iğne yapılmasını rica ettim ilaçların hiç düşürme etkisi olmadığını söyledim. Yeni geldik şimdilik düştü ateşi uyudu kuzum.
Gecmis olsun minnosa cabucak atlatsin insallah kuzucuk fitildemi dusurmedi ikrada oyle yuksek ateslendi fitil iyi oldu sonra serum verdiler salgin var adanada ciltte kizariklik ve ates bogazda iltihap kizariklik sukur iyiyiz 1 hafta yoruldum ikisede ayni hastalik gecirdi su an agizda yaralar var uykusuz 1 hafta onlari dusunmekten stres yapinca agizda yara cok oluyor bende rabbim minicik bebeklere sifa versin bebekler hic hasta olmasin ... ecmain
 
X