2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Kızlar dün doktor randevum vardı bebiş gayet iyi dedi doktor biraz daha büyümüş allaha şükür ama ben grip oldum boğazımda farenjit var birde sinüzit kulak burun boğaza git dedi oda zinnat nazonex parol verdi kadın doğum doktorumla ilaçları kararlaştırdılar 1 hafta içmem gerwkliymiş içmezsem enfeksiyon büyür bebek daha.çok etkilenir dediler korka korka içiyorum antibiyotiğimi topiğe 2 gündür giremedim kafam çok ağrıyor herkese iyi hafta sonları.
 
aynennnnn zaten %50 ihtimal var :) bide zaten çoğumuzun kayıpları var sağlıkla kucağımıza alalım da kız erkek farketmez :)
 
Sen nerelsn canim
 
Maşallah canım çok tatlı çıkmış parmak çocuk:) konyadamisiniz canım. Usg de başkent Konya yazıyordu hangi doktor canım. Ben emel hanıma gidiyorum.
saol teyzesi teşekkür ederiz karamandayız canım ama doktorum emel hanımla aytaç bey,bundan önce emel hanımdı kürtajımı aytaç bey yapınca ona geçtik..
 
Birde diğer randevum 21 Nisan 2 li test var yaptırıp yaptırmamakda çok kararsızım kararı eşime bırakcam galiba.
bende cok kararsızım ama daha önce kayıplarım olduğu için acaba mı diyorum..bide doktorum 2 li testte bebeğinbazı genetik kalp rahatsızlıkları falan da cıkıyo dedi sadece down için yapılmıyomuş
 
Ağrısı olan var mı kızlar? Benim Ağrım kasıklarımda. İnsankorkuyor ya. Valla doğuranlar Nasıl doğuruyor yaa
 

çok geçmiş olsn cnmcm.inşallah biran önce iyileşirsn.ultrasonda bebiş nasıldı belirginleşmiş mi hatları.
benmde sonrak, randevum 13 nisan 9 10.hafta oluo 2 li tarama 11.haftadan sonra mı oluodu.doktorun söyledi mi sonraki randevuda yapılcak die.bende istemiorm ikili tarama falan inşallah doktor sorun çıkarmaz.
 
Ağrısı olan var mı kızlar? Benim Ağrım kasıklarımda. İnsankorkuyor ya. Valla doğuranlar Nasıl doğuruyor yaa
Canım ben bi tane doğurdum ama benimde kasıklarım ağrıyor. Biraz ayaklarımı üşüttüm, birde rahim de yükselmeye büyümeye başlıyor ya onun ağrısı bizlerdeki.
 
ayyy canim gecmis olsun bebeginede gozun aydin olsun canim saglikli olsun hep kac hafta dedi canim usg verdimi merak ettim.tatlim.kendine iyi bak bol bol balli limonlu su yap ic tarifi ilik su bir tatli kasigi bal 5-6 damla limon bir su bardagi su canim opuldun :)
 
Sağol canım içerim. Ihllamurda içiyorum zaten. Bebiş 2.6 cm gayet iyi dedi tam günü gününe canım. Nub da SLVESTER e atmıştım bak istersen canım. Usg yi.
 
Canım mevhibeye anlattım gerçi bebek günü gününe dün 9+3 dü yani baya belirgin bebek olmuş nub teorisine usg atmıştım bi bakın isterseniz tam 12+1 e randevu verdi 21 Nisan 2 li test için cinsiyette bakarız dedi.
 
Baktım erkek cıktı dogrumuki aman ya saglıklı olsun yeter

Merhaba. Cin takvimi dogru cikio diyebilirim ilk bebegimde tuttu. Ablamin gebeligindede tutmustu. Allah once saglikli hayirli evlat nasip etsin cinsiyeti ne olursa olsun. Bende bakmistim hamile oldugumu ogrenince hemen yine erkek gösteriyor ilk bebegimde 2 yasinda erkek. Lahtan hayirlisi artık
 
Bende de öyle oluyo bazen iyi oluyorum yiyorum bazen Günboyu hiçbişey yiyemiyorum..
 

Merhaba Mevhibe Meyra takvime beni de eklersen sevinirim sat 20.03.2016 muhtemel doğum tarihi 26.11.2016 Adana Allah izin verirse 2. çocuk olacak şimdiden teşekkürler :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…