2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Ben inanıyorum önümüzdeki aylarda yeniden güzel haberi alacak ve bu sefer herşey yolunda gidecek bizede burdan yaz haber ver tamam mı sen çok güçlü birisin inşaallah herşey Zaman'la düzelecek...

Aynen cnm bende inanıyorum çok sağolasın çok amin. ..

Güzel haberi vermek nasip olsun inşallah.
 
Haftada iki veya uc kez canim ve doktra gdene kadar hic yapmamstik
Bende sormuştum bugün arkadaşlara çoğunluk ben gibi cesaret edemiyor :oops:
Benım doktorum hiçbişey sormadan eşimde yanımda hatta dediki cinsel hiçbir sorun olmaz ancak benım canım istemıyor ztn:oops:
Kızlar cevaplar için teşekkür ederim bende cesaret edemiyodum araştıramadımda o yüzden sonrasında korktum inşallah Allah bebeklerimizi korusun ve bize bağışlasın
 
Bugun bendede var ya ve korkuyorum kanamam olacak die bebeklermz bydugu icn mi ya anlamadm

Ben sanki bebek içimde kendine yer aciyormus gibi hissediyorum. Bence genişliyor bebekler :) kanama filan olmaz şöyle ki benim arkadaşım düşük tehlikesi geçirdi iki gün sonra bayağı bi kanama oldu ama o düşük tehlikesi geçirdiğinde ,belinde fıtık olmuş gibi ağrı olmuştu bayağı fazlaydı.
 
Allah geçmiş etsin bir daha yaşatmasın bu acıyı.Dün benim bebeğiminde kalp atışları durdu ve aldılar.Aynı kaderi paylaşıyoruz ve anlamıyorum ne oldu eski kolay hamileliklere.Şimdiki zamanda iğneyle hormon ilaçlarıyla zor tamamlanıyor 9 ay yada tamamlanamıyor.Çok büyük üzüntü içindeyim bu üçüncü kayıbım ve kalp atışları 9.hafta itibariyle durmaya başlıyor.NEDEN?

Ya sende mi :KK43:
Neler oluyor böyle bize anlamıyorum
Çok geçmiş olsun.
 
Sperm rahmin kasılmasına neden oluyo tehlikeli gibi bi şey okudum doktor bi uyarı yaptı mı bununla ilgili
Canım internette yazan herşey doğru değil ki. Kızımda da bu yavrum da da hiçbir şekilde beraber olursak çocuklara birşey olacak diye yaklaşmadık birbirimize. Rabbime şükür hiçbirşey de olmadı. Yani sıkmayın kendinizi sakıncalı bir durum yoksa ortada. Birşey olacaksa elbet ilişki yaşamasanız da olacak:KK5:
 
X