2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Kızlar salı günü 6+5 olucam bebegimin kalp atışını duyar mıyım ?
 
arkadaşlar ailelere söylediniz mi :) benim 1 düşüğüm olunca korkuyoruz söylemeye..kalp atışını duyunca söylemeyi düşünüyoruz..
 
Hehehee aynı planları yapmışız :). Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor işte.
 
Arkadaslar bugün kan testim yinelendi pazartesi günü 243 çıkmıştı bugün ise 2477 çıktı çok fazla yukselmiş yani 2 katından daha fazla bir sorun yoktur dimi?
 
acemiperi cnm ben İstanbul dayım Erdem hastanesine gidiyorum oğlumu da orda doğum yapmıştım ya seni yanlış hatırlamıyorsam Adana yaşıyordum değil mi???
Ankaradayım ben. Eski doktorum Medicanada. Onun da ücretleri yüksek. Bakalım bir yer bulacağım inşallah.
acemiperi I istanbulizmir haha niyetimiz aynıymış. ben de nisan mayıs gibi mi bıraksak diyordum sonra dedim amaaan nasip böyleymiş.

Hehehee aynı planları yapmışız :). Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor işte.

VAlla bana kelimenin tam anlamıyla Al sana plan durumu oldu. Nasıl hamile kaldım anlayamadım. Daha önce de kaçamaklar olmuştu da bişi olmamıştı. Hatta bu sefer daha zor hamile kalacağımı düşünüyordum. 2016 yı bitiremedim bile
 
Dün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. 6+6 da. Güzel ve güçlü, hatta kalbinin atışını da gördük. Çekim yapmak istedik çünkü ailem yurt dışında ama doktorumuz biraz aceleciydi. Doktor konusunda çok kararsızım. Ankara'da olup doktorundan çok memnun olan ve tavsiye eden var mı?
 


Şu doktorlardaki acelecilgi anlamıyorum ya.. Benimkide kötü haber verdiği halde iki dakika çıkardı dışarı birde özel hastanede İstanbul dayım ve bende yana yakıla doktor arıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…