- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.061
Benimki bu canim adı hamilelik programın pembe imgesi varTelefona hamilelik programi indiren var mi begendginiz programn adni solermsnz indrmek istiorum
Başladı canım 2 gündür yiyorum sonra çıkıyor yemek yemekten korktum artık
Benimkide arkadaş larinkinden canımTelefona hamilelik programi indiren var mi begendginiz programn adni solermsnz indrmek istiorum
Telefona hamilelik programi indiren var mi begendginiz programn adni solermsnz indrmek istiorum
Doktorun ilaç verdimi tansiyon için canm ya da hamile olduğun için şunu yemelisin ya da yeme Dedi mi.. Allh yardımcımız olsn...
Indrdim canim evet gzele benzioKızlar bu ilk sıradaki program çok güzel haftalık msj geliyor 'selam anne' diye bebeğin ağzından bilgiler yazıyor ben bayıldım bi bakın derim
Ben en sondaki siyah olanı kullanıyorum çok gerçekçi bence yumurtlama gününe göre doğum tarihi verio.sonuçta 25 günde regl olanla 30 günde olanın yumurtlama si aynı değil mesela benim 11 gün yumurtlamam sat aynida olsa döllenme bende daha erken oluyorIndrdim canim evet gzele benzio
Bende de henuz bulanti yok ama dedigin gibi acikinca bulanio. Ay bende bi su icebilsem super olcak hic sevmiyorum su icmeyi
Yoo vermedi ama gerek yok zaten benim normal tansiyonum bana iyi geliyor .benim bünyeM 8-5 é alışık
Ben de öyle olması gerektiğini düşünüyorum ama bu doktor kese görüşene kadar bekleyelim dedi olmazsa başka bir doktora mı gitsem bilemedimPıhtılaşma bende de var canım kanda 100 çıkmıştı o gün başladı doktorum kan sulandiriciya bence yarın doktorunla konuş bi fikir al.. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah :)
Telefona hamilelik programi indiren var mi begendginiz programn adni solermsnz indrmek istiorum
CANIM DOKTOR BANA ÖĞRENDİĞİN ANDA HEMEN BAŞLIYCAKSIN DEDİ BENCE YARIN SORBen de öyle olması gerektiğini düşünüyorum ama bu doktor kese görüşene kadar bekleyelim dedi olmazsa başka bir doktora mı gitsem bilemedim
Bende de kronikgastrit var. 3-4 tane yara var midemde..devamli kullandigim ilaclari icemiorum. Doktor simdilik kullanma dedi ama cok yanma oluo icmedigim ici bakim doktor belki ilerleyen gunlerde ilac verir.Kızlar bulantının yanı sira midem rahatsız gastritim var şu anda ilaç kullanamıyorum,nane limon içsem bi zararı olur mu acaba,gazdan havaya uçacam nerdeyse