2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Mrb canım bu 2.hamileliğim, ilkinde de ilk 3 ay böyleydim,progestan kullanmıyorum.Her hamilelik aynı olmayabiliyormuş,vücut farklı tepkiler gösterebilir 1.ve 2.çocuga karşı, bir haftadır filan sabahları özellikle çok kötüyüm, salı günü randevum var belki hap filan alirsam biraz rahatlarım.
 
merhaba arkadaşlar yeni öğrendiğim bir haberle ben de kasım annesiyim:) Allah'ın izniyle bebelerimizi sağ salim kucağımıza alabiliriz inşallah.
benim gibi kasık ağrısı çeken arkadaşlar var mı??

Gözün aydın canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bebişlerimizi inş..
 
Dub sabah inanilmaz mide bulantim vardi bugun yok..... Dub ignemi ubuttum iki bucuk saat gec yaptim. BIsi olmamistr dimi . Bulantiyla uyanan ben hic isi uok bugun bu kadar iyi olamam.... Allah im nolur yardim et hepimize.
Canım içini ferah tut bir şey olmamıştır inşallah kan sulandirici kullaniyorsun sanırım ben de kullanıyorum çok unutkanim normalde alarm kurdum telefonuma .. Sen olumlu düşün kuzunu da üzme kendini de üzme. .
 
merhaba arkadaşlar yeni öğrendiğim bir haberle ben de kasım annesiyim:) Allah'ın izniyle bebelerimizi sağ salim kucağımıza alabiliriz inşallah.
benim gibi kasık ağrısı çeken arkadaşlar var mı??
Hayirli olsun, saglikli bir surec olsun hepimize... Merak etme , bir cok anne adayinin benzer sikayetleri var. Cok yorma kendini. Cok siddetlenirse muhakkak doktoruna danis , ihmal de etme. Vucudumuz degisiyormus , normalmis ; endiselenmemek gerektigini soyledi doktorum.
 

Meraba canm, ben gebe kalmadan önce takip ediyordum normalden düşük çıkıyordu hemşire kuzenim bu senin nırml tansiyon değerin olduğunu söyledi.. Baş dönmm vardı en son tomografi çekildim vertigo çıktı çok şükr ilaç aldım baş dönmesi yaşamadım,, sonrada ben hep başım dönmemesine rağmen tansiyonum 9-5 çıkardı,,, hep bilmeden tuzlu ayran içerdim tuzlu leblebi çok şükr geçti şimdi,, ama benm bu düşük tansiyonum Can'ımı sıkıyor sezaryen olursam aksi bi durum olmasından korkuyrm.
 
Merhaba arkadaşlar benim de 1 kızım var. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.
Amin Hoşgeldin Allah bagislasin kızını. Yeni bebisde hayırlı uğurlu sağlıklı olsun
 
#nisamelek hoşbuldum teşekkür ederim. Hepimizin yavruları hayırlı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…