- Konu Sahibi Ikra meyra
[QUOTE="balbebebek[/QUOTE]
Kac aydir olmuyor[/QUOTE]
balbebekk 7 Aralık'ta kurtaj oldum boş gebelikti.
Kac aydir olmuyor[/QUOTE]
balbebekk 7 Aralık'ta kurtaj oldum boş gebelikti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac aydir olmuyor[/QUOTE]bugza post: 45336963 .!.:[QUOTE="balbebebek
KimmisEvet kızlar
Kasım annesinimi arıyorsunuz
1. bizde
Ancak isim veremem doktora gidene kadar söylemek istemiyor yakın zamanda bir kürtajı oldu . Ancak bundan sonrakiler 1. değil biline
Evet kızlar
1. bizde
Ancak isim veremem doktora gidene kadar söylemek istemiyor yakın zamanda bir kürtajı oldu . Ancak bundan sonrakiler 1. değil biline
Hayir cnm son 6 günhheyecanlıyım:)[/QUOTE]E="AzRASILAM, post: 45335451, member: 77292"]günaydın arkadaşlar
halen ben hamileyim diyen biri olmadı sanırım :)
çizelgeleri görüyorum ama
1.olacaktım ama kısmet olmadı inşallah önümüzdeki maçlara bakacağız :)) kasım annesi olacam inşallah ilk değil ama son olarak girecem listeye :) kimmiş bakalım 1. Söyle CuteMom hadi Hayırlı olsunEvet kızlar
1. bizde
Hoşgeldiniz[/QUOTE]acyildiz, post: 45346459, member: 741271"]Merhaba :)) kısmetse Rabbimin izniyle Kasım annesi olacağım :)
Benim tahmin ettiğim kişi mi acaba :) inşallah maşallah :))
Hadi İnşallahHayir cnm son 6 günhheyecanlıyım:)
Hadi İnşallah
1.olacaktım ama kısmet olmadı inşallah önümüzdeki maçlara bakacağız :)) kasım annesi olacam inşallah ilk değil ama son olarak girecem listeye :) kimmiş bakalım 1. Söyle CuteMom hadi Hayırlı olsun
cnm zor olsada gününü beklemeni tavsiye ederim...5 gun var belirtilerin hepsi kayboldu turp gibiyim yapsam test cikarmi bilmoyorum erken gebelik alayim olmaSa
Hadi İnşallah
1.olacaktım ama kısmet olmadı inşallah önümüzdeki maçlara bakacağız :)) kasım annesi olacam inşallah ilk değil ama son olarak girecem listeye :) kimmiş bakalım 1. Söyle CuteMom hadi Hayırlı olsun