- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.581
Canım sat 28 Ocak ise doğum tarihi 3 Kasım olmaz mı?İzmir yaş:26 sat:28-01-2016 tahmini doğum tarihi:09-11-2016 ilk bebek olacak kısmetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sat 28 Ocak ise doğum tarihi 3 Kasım olmaz mı?İzmir yaş:26 sat:28-01-2016 tahmini doğum tarihi:09-11-2016 ilk bebek olacak kısmetse
Evet 3 kasım oluyor aslında ama doktor ultrason muaynesi sırasında geç döllenme olduğu için tahmini doğum tarihinin 9kasıö olacağını söylediği için öyle yazdım 3 kasım mı yazalım bilemedimCanım sat 28 Ocak ise doğum tarihi 3 Kasım olmaz mı?
Hımmm genelde bebek ileriki dönemlerde arayı kapatıyo gelişiyor ama doktor arayı kapatmış dediğinde değiştir tarihi istersenEvet 3 kasım oluyor aslında ama doktor ultrason muaynesi sırasında geç döllenme olduğu için tahmini doğum tarihinin 9kasıö olacağını söylediği için öyle yazdım 3 kasım mı yazalım bilemedim
Bende de henüz bulantı baslamadı.
sık wc gidiyorum agız kurulugum var su içmeyen ben sürekli su içmek istiyorum.
birde bütün gün iştahsızlık oluyor ama aksam a çosuyorum :)
birde gögüsümde dokununca çok acıyor.
arada sıra da da kasık agrım oluyor o kdar.
kızlar siz ne kdr wc gidyorsunuz ben genelde her saat bazen de yarım saatte bi gidiyorum.
birde kasık agrısı oluyor dimi sizlerde de.
yani çok şiddetli değil geliyor 5 dk sonra gidiyor ara ara yani.
haftaya pazartesi keseyi görücem.. inşallah görebilirim inşallah kalp atıslarını da duyarım.
sürekli dua ediyorum.. iş yerindeyim şimdi sürekli zikir de çekiyorum. sizlerede tavsiye ederim.
gerçekten içim rahatlıyor. böle huzur oluyor.
ben sürekli allah ve estafurullah diyorum sizlere de tavsiye ederim. bir yandan pc de çalışıyorum bir yandan zikir çekiyorum :)
benim de mide bulantım yok. ağzımda aşırı tükürük salgısı var. çok uykum var sadece. her yerde uyuyabilirim.
Yok canim tmyerlesme kanamam olmustu pembe gbiydi ondan snra kalp atsini duydum dger muayenemde 1 ay snraydi iste dger muayenmde de kalbi durmus snrada ilacla dusurttuler ben hic anlamadm oldgunu hc bi belrtsi olamdi yaniCanım Allah korusun inşallah bu sefer sağlıkla kucaklarsın. Peki ilkinde kalbi durduğunda kanaman falan olmadımı canım merak ettim kusura bakma üzmek istemem.
Cnm belirtilerimz aynı gibi.wc ye nerdeyse 10 dk arayla gittiğim bile oluo.ağız kuruluğu oldgndn su icmeden duramiorm.Ara ara olan kasık ağrısı inşallah iyi bişeydir Die seviniorm.göğüs meselesi ve yemek konusu da aynen dedigin gibi.inşallah sağlıklı bir 9 ay geçiririz.
Tesbihte subhanallahi ve bihamdihi çekmek çok iyi die okumstm 70000 dio ama ben okuyabldgm kadar okumayı düşünüyorum inşallah.Onun haricinde salavat ta tavsiye ederm cnmcm
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 @Sihirlidegnek Almanya 25 09/02/2016 10/11/2016 ? ?
bu bilgileri yazmaya baslayin kizlar :) hemen tablomuzu olusturalimmm :)
ben varım canım gazdan ve kabızlıktan ölücembirde bende bazen aşırı şişkinlik oluyor gaz sıkısması yasayan var mı aramızda.
böle sanki gaz sıkıstırıyormus gibi . hatta dün çok kötüydüm karnım acıyordu.. gazdan sanırım
aynen canımm benım de çok uykum var
aksam 10 da yataktayım. gece de wc kalkıyorm sürekli
eşleriniz ne durumda arkadaslar evde yardımcı oluyorlar mı :)
birde çalışan arkadaslar ne durumdasınız zorlanıyor musunuz
birde iş yerine sölediniz mi bn henüz sölemedim. hemen önlem almaya baslıcaklar. hemen böle yerime birileri için telaş etmeye baslıcaklar diye..
henüz istemiyorm. ne zamn kendiliğinden anlaşılırsa o zamn
bir tek sekreter anlamak üzere cnküü wc karsında masası :) sürekli wc gitmemden anlıcak sanırım
dualarımız seninle canım.. çıkınca haber ver..Kızlar ben doktordayım dualarınızı bekllyrm hayrlı haberler alıyım...
Hadi bakalım bekliyoruz. PıtpıtpıtMeraba kızlar doktra geldm bebişi görmeye İnşlh... Dualarızı bekllyrm... Allh razı olsn..