- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.381
Aynen cnm bende olumlu düşünmek istiorm artık.İnşallah herşey güzel olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hep öyle olur zaten erkek anneleri kız, kız anneleri erkek İster ama erkek istediğim halde kızları sanki daha çok seviyorum kız evlat sırdaş arkadaş herşey olur erkek okadar olamıyor sanki.aaa tabiki de atmayiz biz bebislerimizi ama gonul istiyor iki cicekten koklamak :)
Insallah insallah . bu arada benimde sizlere yardimci olabilcegim birsey varsa herzaman elimden geleni yaparim cok tesekkurler :)amin insallah yarin insallah guzel gelismeler aliriz
Jale gürlüler e gidicem canım ben. Gidenler çok memnunBursa li hanimlar hangi doktor hangi hast. Onerirsiniz fiyatlar nasil bende bursa.hadi fikir verin biraz
Aynen canım bulantı yok sürekli açımmmmkızlar bende de hala bulantıyok ve iştahım ççok fazla açık. Kiloda aldım şimdiden Ben gıbı olan var mı????
Hadi gözün aydın cnm.alttan ultrasonla mi baktı doktor normal mi
Aynen canım bulantı yok sürekli açımmmm
ayyy rabbim banada yasatsin kiz evlat sevgisini erkek evlatta babayla sirdas olurlar :)Evet hep öyle olur zaten erkek anneleri kız, kız anneleri erkek İster ama erkek istediğim halde kızları sanki daha çok seviyorum kız evlat sırdaş arkadaş herşey olur erkek okadar olamıyor sanki.
rabbim.yardim etsin canim insallah fazla zaman kaybetmeden doktora gorunursunDoğru söylüyorsun canım doktora gitmekte büyük sıkıntı bizim için 180 km uzak eşim askeri personel görev yerimiz çok kötü ayy napcam ben bilmiyorum hayırlısı artık...
Canım benim esim de askeri personel, nerde gorev yapıyorsunuzDoğru söylüyorsun canım doktora gitmekte büyük sıkıntı bizim için 180 km uzak eşim askeri personel görev yerimiz çok kötü ayy napcam ben bilmiyorum hayırlısı artık...
evet bulanti basladimi kalp atisi basladi demek oluyorBugün tam 6 haftalık oldum. Haftaya pazartesi kalp atışlarını duyacaz. İkiz gebelik. Aşırı gerginim. Yazdıklarınızı okudum herkes benim gibi gergin. Allahım kese görsemde rahatlasam dedim. Meğer kalp atışı beklemek daha zormuş. Valla artık hepimi duyalım da diğer aşamaya geçelim ve artık evet hamileyiz diyelim Allah'ıma şükürler olsun. mide bulantısı olunca kalp atışı oldu demekmiş öyle mi?
Bugün tam 6 haftalık oldum. Haftaya pazartesi kalp atışlarını duyacaz. İkiz gebelik. Aşırı gerginim. Yazdıklarınızı okudum herkes benim gibi gergin. Allahım kese görsemde rahatlasam dedim. Meğer kalp atışı beklemek daha zormuş. Valla artık hepimi duyalım da diğer aşamaya geçelim ve artık evet hamileyiz diyelim Allah'ıma şükürler olsun. mide bulantısı olunca kalp atışı oldu demekmiş öyle mi?
Hangi hastahane de bu doktor cnmJale gürlüler e gidicem canım ben. Gidenler çok memnun
Canim hayirli olsunnn :))) hiiic uzme kendini cunku onemli olan katlayarak ilerlemesi. Hafta hesabina bakinca isler karisio. Benim de normalden yuksek cikti bugun ve nie yuksek die merak edip doktorumu aradim gayet normal dedi. O araliklara takia dedi. Sen de icini ferh tut canim bebis geliooo:))Kızlar ben bugün kan testini tekrarladım 2 gün önce 138 çıkmıştı bugün 383 çıktı aslında yükselme var ama benim haftama göre düşük çıkıyor sanki çok tedirginim sizlerin sonuçları nasıldı??? LÜTFEN YARDIM..
Evet canım alttan bakıldı. Şimdilik herşey güzel
Kesemizi gördük. Kalp atışları için 2 hafta sonraya gün verdi. Bir sürü tahlil istedi. Her şey yolunda gözüküyor. 5 hafta 4 günlük
canim kalp atisi baslayinca bulanti basliyor her gun takvimini okursan bilgi veriyor bende gebelik takvimi her gun okudum degisikliklerini ve kalp atisi annelerde bulanti yaptigini yazdi cnmHayırlı olsun canım. Hepimiz bi telaş icnde görüyorsun. :)
Bi gelenek olarak bizde de derler ki mide bulantısı çocuğun saçı çıkarken olurmuş. Hikaye çok. Ben daha kalp atışını duymadım ama bulantiyla ilgisi olmadığını biliyorum. Beta hcg seviyesi yükselince bulantı oluyor, ama kimi bünye daha kolay atlatıyor.
rabbim.yardim etsin canim insallah fazla zaman kaybetmeden doktora gorunursun
Canım benim esim de askeri personel, nerde gorev yapıyorsunuz
Canim hayirli olsunnn :))) hiiic uzme kendini cunku onemli olan katlayarak ilerlemesi. Hafta hesabina bakinca isler karisio. Benim de normalden yuksek cikti bugun ve nie yuksek die merak edip doktorumu aradim gayet normal dedi. O araliklara takia dedi. Sen de icini ferh tut canim bebis geliooo:))