- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.321
Bahar hast. Gönül hanim ilk defa gideceğim ve ilk muayene bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bolca su ic. Normalde ictiginden cok daha fazla ic ve sikca idrara cik. 1 kereden bebise bi zarar gelmez hic merak etme. Sonucta bu hormonlaronlari korumak icin. 1 doz fazlasi zarar vermez rahat tut iciniKisslar.progestan i sabah 1 akşam 2 iciorm.bu sabah annemler geldi kalabalıkta dalmışım İki tane içtim.şuan kendimden geçmek uzereym.İki tane alınca etkisini net hissediyorm.o sıkıntı değil ama bebeğimi etkiliick bişey olur mu acaba bilemedm.doktora ulasamadm size sorayım dedm.başına gelen var mi
Bahar hast. Gönül hanim ilk defa gideceğim ve ilk muayene bakalim
Aynen ya ben de beklemekten usanmisim, şu anda bebeğin varlığına bi türlü inandiramiyorum kendimi. Kimseye söylemek istemiyorum bi aksilik çıkar diye . Allah göstermesin ama kötüye alistirmisiz iyice bunyemizi.
Canim bolca su ic. Normalde ictiginden cok daha fazla ic ve sikca idrara cik. 1 kereden bebise bi zarar gelmez hic merak etme. Sonucta bu hormonlaronlari korumak icin. 1 doz fazlasi zarar vermez rahat tut icini
Amin hepimize sag salim kucagmiza almayı nasip etsin canım ☺hos geldin canim rabbim sag.salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba benim bat dündü bugün gecikme var acaba bugun bat olup hamile olanlar karın ağrısı hissi varmı? meraktan çatlıcam ama korkudanda test yapamıyorum bana nolur şuanki belirtileri yazabilirmisiniz sat 14.02.2016
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN HERKES GÖRDÜ GALİBA KESELERİNİKesemizi gördük. Kalp atışları için 2 hafta sonraya gün verdi. Bir sürü tahlil istedi. Her şey yolunda gözüküyor. 5 hafta 4 günlük
bence hemen test yapma çünkü erkenden öğrenince zaman hiiiiiç geçmiyor :)[/QUOT
ben de nasıl oldu anlatayım.. 26 şubatta adet olmam gerekiyordu. baştan
amin inşallah canım... allah herkesin gönlüne göre versin..Bende de var aynı durum cnm.kabulleniorm gibi ama kabullenemiyrm.kabulleniorm ama hamileyim diyemiyrm korkuyrm Allah korusun.daha öncede kimyasal yaşadım için.Allah m sağlıklı gebelikler ve dogumlar nasip etsin inşallah
hosgeldin canim amin insallah yorumun altinda pembe cizgi var takvimi tam kuramamisin 7 subat sat ise 14 kasim dogum gunun oluyor mesala 14-11-2016 tarihi girersen takvimin kurulurHerkese hayırlı olsun
canim degerin guzel herkezin bunyesinde hormon farklidir ben keseyi 14 bin kusurde gordum kadesim 780 da gordu keseyi sorun etme canim haftaya randevu al bence gorursun keseniKızlar ben bugün kan testini tekrarladım 2 gün önce 138 çıkmıştı bugün 383 çıktı aslında yükselme var ama benim haftama göre düşük çıkıyor sanki çok tedirginim sizlerin sonuçları nasıldı??? LÜTFEN YARDIM..